دفعهی بعد اگه خواستید دبیان بدون systemd نصب کنید، برید Devuan نصب کنید موقع نصب دوتا گزینهیِ openrc و sysv دارید.
میتونید دبیان رو به Devuan هم تبدیل کنید، برای این، وبسایت خود توزیع رو ببینید.
ممنونم
بیشتر یه توزیع میخوام پایه باشه که دبیان هم پایه بود هم پکیج های زیادی داشت و کلا نصب و مدیریتش خوب بود هم تقریبا همه معماری هارو پشتیبانی میکنه...
و آزاد کاملا خودش آزاد باشه ولی نه مثل بعضی توزیع های مورد تایید گنو که اصلا اجازه نصب حتی یک پکیج غیر آزاد نمیده البته منم خوشم میاد اینطور باشه ولی خب بعضی موقع نمیشه و خودش یه محدودیت ... همون دو مخزنه باشه بهتره ...
و توزیعش ساده باشه یعنی برای هر بار نصب چند روز ایسگا نشی یا مشکلاتش عجیب غریب و زیاد نباشه... ولی در عین این حال قابلیت ویرایش خوبی داشته باشه یعنی مثلا همین دبیان نمیشه systemd حذف کرد و خیلی رو مخه خودش یه معایب دیگه ... و تا حدی که میشه توزیع شرکتی نباشه ...
من خودم با این شرایط پایه بودن آزاد بودن و اینکه میشه تنظیم کرد فقط نرم افزار آزاد نصب شه یا با چه مجوزی پشتیبانی زیاد از معماری های مختلف و فک کنم اونجور شرکتی نیستش (ببخشید درست معنیش نمیدونم)
و قابلیت تغییر در توزیع خیلی بالا فقط gentoo دیدم ولی خب اینم معایبی داره مثلا در عین همه چیش قابل تغییر یه مقدار کوچکی هم سادگی بهش ندادن یا مثلا یه نصب گرافیکی در کنار این باشه و... و مدت زمان کامپایل که واقعا هم پردازنده خیلی مدت استفاده میشه و مخصوصا زمان بره خیلی خیلی زیاد که اینش باز کمی قابل تحمل .. و کمی گیج کنندس مشکلاتش یا حداقل الان که چند وقتی نصب کردم خیلی گیج میشم هرچی نصب میکنم ارور میده میگردم کلی ببینم چجوری و... کلی بارم نصبش کردم اشتباه و اخرین بارم تو لودینگ کرنل گیر میکرد (که درست شدش) و انقدر مجبور شدم کامپایل کنم برای نصب دوباره جنتو که خیلی رو مخه شاید یکی بخواد سریع نصب کنه ... ولی هنوزم باز اگه مشکلی پیش نیاد بنظر توزیع بدی نیس
پ.ن: مشکلاتی که گفتم از خراب شدن دبیان موشواره خودم خراب اشتباه متوجه شده بودم ... ولی بقیه مشکلاتش بودش
ممنون میشم شماهم اگه دوست داشتید بگید از چه توزیعی استفاده میکنید و با این خصوصیاتی که گفتم چی پیشنهاد میدید ؟