0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Mehr32 در 30 فروردین 1400، 11:44 قظنقلقول از: goloshon در 30 فروردین 1400، 11:41 قظباسلامنقلقولشهری که کار میکنم خیلی پرته تعمیرگاه نیست این نزدیکی.نقلقوللحیم ؟؟!!ببخشید تا اونجایی که من میدونم فقط کافیه باتری قبلی رو برداریم و باتری جدید رو بزاریم جاش لحیم کاری ندارهنقلقولدرست میگید لحیم لازم نیست دوتا پیچ کیس رو باز کن لبه باتری قبلی رو بگیر درش بیار جدید رو جا بزننقلقوللبتابم هم hp 8460p هست۲ نوع باتری روی لپ تاپ ها هست برای شما کدومش هست؟اگر اولی هست که سیم داره آمادش هست ولی خود شما گفتید تو شهری هستید که گیر نمیاد.پس باید از خدمات کامپیوتری یا ساعت فروشی باتری سکه ای بخرید و به روشی که گفتم جایگزین کنید.اگر دومی هست که جای باتری روی برد هست که مشکلی نداره و فقط جای گزین کنید.اها من اولی رو ندیده بودم اگه مال دوستمون اینطوری باشه مثل همین اگه گیر بیاره تو عکسش هم هست فیش داره اگه هم که نه باید لحیم بده من تا حالا مثل اولی رو ندیدم دومی که هم سادسآره مال من اولی هست ولی مطمئن نیستم مشکل اون باشه خدا کنه با تعویضش همه چی درست بشه .
نقلقول از: goloshon در 30 فروردین 1400، 11:41 قظباسلامنقلقولشهری که کار میکنم خیلی پرته تعمیرگاه نیست این نزدیکی.نقلقوللحیم ؟؟!!ببخشید تا اونجایی که من میدونم فقط کافیه باتری قبلی رو برداریم و باتری جدید رو بزاریم جاش لحیم کاری ندارهنقلقولدرست میگید لحیم لازم نیست دوتا پیچ کیس رو باز کن لبه باتری قبلی رو بگیر درش بیار جدید رو جا بزننقلقوللبتابم هم hp 8460p هست۲ نوع باتری روی لپ تاپ ها هست برای شما کدومش هست؟اگر اولی هست که سیم داره آمادش هست ولی خود شما گفتید تو شهری هستید که گیر نمیاد.پس باید از خدمات کامپیوتری یا ساعت فروشی باتری سکه ای بخرید و به روشی که گفتم جایگزین کنید.اگر دومی هست که جای باتری روی برد هست که مشکلی نداره و فقط جای گزین کنید.اها من اولی رو ندیده بودم اگه مال دوستمون اینطوری باشه مثل همین اگه گیر بیاره تو عکسش هم هست فیش داره اگه هم که نه باید لحیم بده من تا حالا مثل اولی رو ندیدم دومی که هم سادس
باسلامنقلقولشهری که کار میکنم خیلی پرته تعمیرگاه نیست این نزدیکی.نقلقوللحیم ؟؟!!ببخشید تا اونجایی که من میدونم فقط کافیه باتری قبلی رو برداریم و باتری جدید رو بزاریم جاش لحیم کاری ندارهنقلقولدرست میگید لحیم لازم نیست دوتا پیچ کیس رو باز کن لبه باتری قبلی رو بگیر درش بیار جدید رو جا بزننقلقوللبتابم هم hp 8460p هست۲ نوع باتری روی لپ تاپ ها هست برای شما کدومش هست؟اگر اولی هست که سیم داره آمادش هست ولی خود شما گفتید تو شهری هستید که گیر نمیاد.پس باید از خدمات کامپیوتری یا ساعت فروشی باتری سکه ای بخرید و به روشی که گفتم جایگزین کنید.اگر دومی هست که جای باتری روی برد هست که مشکلی نداره و فقط جای گزین کنید.
شهری که کار میکنم خیلی پرته تعمیرگاه نیست این نزدیکی.
لحیم ؟؟!!ببخشید تا اونجایی که من میدونم فقط کافیه باتری قبلی رو برداریم و باتری جدید رو بزاریم جاش لحیم کاری نداره
درست میگید لحیم لازم نیست دوتا پیچ کیس رو باز کن لبه باتری قبلی رو بگیر درش بیار جدید رو جا بزن
لبتابم هم hp 8460p هست
گاهی اوقات هم ارور cmos checksum invalid میده و دوباره ریستارت میشه
آره مال من اولی هست ولی مطمئن نیستم مشکل اون باشه خدا کنه با تعویضش همه چی درست بشه .