انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: حذف اوبونتو و نصب ویندوز 10  (دفعات بازدید: 12702 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
پاسخ : حذف اوبونتو و نصب ویندوز 10
« پاسخ #15 : 06 آبان 1394، 06:48 ب‌ظ »
پاسخ های زیاد بودند و نمی تونستم تک تک پاسخ بدم به همین دلیل پاسخ کلی ارسال کردم :)

نمیدونم چرا اما برخورد برخی دوستانی که لینوکس کارند کمی تند  ](*,) هست :( چه در این انجمن و چه در انجمن های مشابه :)

من مشکل نصب ویندوز رو برطرف کردم . امدم dvd اوبونتو رو گذاشتم کلیه هارد رو پاک کردم و dvd ویندوز رو قرار دادم و ایندفعه بوت ویندوز بالا آمد :)

حالا هم قصد دارم حداقل برای بالا بردن دانشم لینوکس رو کنار ویندوز بالا بیارم و کمی که اطلاعاتم در مورد لینوکس بالا رفت سیستم عامل اصلیم رو لینوکس کنم :)

نقل‌قول
خیلی جالبه یه شبه زده ویندوز رو حذف کرده انتظار داشته بتونه همون یه شبه کل نیازهاشو با اوبونتو رفع کنه بدون سرچ و حالا یه شبه میخواد کلا اوبونتو رو حذف کنه و دوباره به ویندوز برگرده.
یه سوال دارم هدفت از اینکه اومدی اوبونتو نضب کردی چی بود؟

چندان تمایل نداشتم پاسخ شما رو بدم به دلایلی ...!

شما همیشه به خودتون اجازه می دید در مورد دیگران به همین راحتی فکر کنید؟؟

شما که ظاهرا خیلی از لینوکس می دونید.
به نظر شما میشه ویژوال رو تو اوبنتو بالا اورد؟
به نظر شما میشه براحتی و مستقیم آفیس رو تو اوبونتو بالا اورد؟
به نظر شما میشه mysql server رو تو اوبنتو بالا آورد؟
به نظر شما ... ؟

در قدرت لینوکس شکی نیست. اما بهتره تو پاسخ هامون کمی تعصب گرانه نباشیم  ;)

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
« پاسخ #16 : 06 آبان 1394، 06:59 ب‌ظ »
کسی که بخواد ویژوال استودیو کار بکنه ، نباید سمت لینوکس بیاد :)
من تا الان با libre office هیچ مشکلی نداشتم . دوستانی رو هم میشناسم که مدت هاست از این نرم افزار بدون مشکل استفاده کردند و می کنند .
چرا نشه ؟
به نظر شما ... ؟
دیگه چی ؟ :)
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1394، 07:01 ب‌ظ توسط koosha »
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #17 : 06 آبان 1394، 07:47 ب‌ظ »
نقل‌قول
پس واقعا به نظرت وردپرس و جوملا چطوری روی لینوکس به صورت لوکال هاست بالا میان اگه نشه اون سرور را ران کرد ؟؟
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1394، 07:52 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #18 : 06 آبان 1394، 07:52 ب‌ظ »
شنیدم اکلیپس و نت‌بینز و ... پلاگین‌های خوبی دارند و صد البته که کیوت و خونوادش برای کار کردن عالیه و به خیلی چیزا وصل میشه. بستگی به خواستهٔ خودتون داره، مثلاً ته کارتون می‌خواید به چی برسید که با این ابزارها (شاید با کمی تلاش بیشتر یا کمتر) نشه؟

لیبره‌آفیس را بیش از پیش یاد بگیرید خوبه، به ما هم کمکی کردید و ممنونتون می‌شیم.

mysql server که راهنماش توی وب زیاده و اولین قدمش که sudo apt install mysql-server هرجاش به مشکل برخوردید توی یه موضوع جدید، همراه با ورودی و خروجی دستوراتتون، در انجمن به گفت‌وگو بگذارید شاید بشه حلش کرد.

................................
خوشحالیم که مشکلتون حل شد. شوخی‌های تند ما را به دل نگیرید و ببخشید. بزرگ می‌شیم یاد می‌گیریم.
موفق باشی.
:) :)

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
« پاسخ #19 : 06 آبان 1394، 09:03 ب‌ظ »
پاسخ های زیاد بودند و نمی تونستم تک تک پاسخ بدم به همین دلیل پاسخ کلی ارسال کردم :)

نمیدونم چرا اما برخورد برخی دوستانی که لینوکس کارند کمی تند  ](*,) هست :( چه در این انجمن و چه در انجمن های مشابه :)

من مشکل نصب ویندوز رو برطرف کردم . امدم dvd اوبونتو رو گذاشتم کلیه هارد رو پاک کردم و dvd ویندوز رو قرار دادم و ایندفعه بوت ویندوز بالا آمد :)

حالا هم قصد دارم حداقل برای بالا بردن دانشم لینوکس رو کنار ویندوز بالا بیارم و کمی که اطلاعاتم در مورد لینوکس بالا رفت سیستم عامل اصلیم رو لینوکس کنم :)

نقل‌قول
خیلی جالبه یه شبه زده ویندوز رو حذف کرده انتظار داشته بتونه همون یه شبه کل نیازهاشو با اوبونتو رفع کنه بدون سرچ و حالا یه شبه میخواد کلا اوبونتو رو حذف کنه و دوباره به ویندوز برگرده.
یه سوال دارم هدفت از اینکه اومدی اوبونتو نضب کردی چی بود؟

چندان تمایل نداشتم پاسخ شما رو بدم به دلایلی ...!

شما همیشه به خودتون اجازه می دید در مورد دیگران به همین راحتی فکر کنید؟؟

شما که ظاهرا خیلی از لینوکس می دونید.
به نظر شما ... ؟

در قدرت لینوکس شکی نیست. اما بهتره تو پاسخ هامون کمی تعصب گرانه نباشیم  ;)
نکته اول من خودم مبتدیم
من اول گفتم یه شبه ویندوز رو حذف کردی و اومدی اوبونتو نصب کردی. بنظر خودت اول نباید یه سرچ میکردی ببینی اصلا اوبونتو به کارت میاد؟ یا مثل من اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب میکردی و تو این پستم که گفتی میخوام اوبونتو رو کامل حذف کنم و ویندوز نصب کنم و برام عجیب بود و این سوال برام پیش اومد که واقعا چرا اوبونتو رو اصلا نصب کردی

آفلاین username

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #20 : 08 اردیبهشت 1400، 04:17 ب‌ظ »
سلام می دونم خیلی وقت از این موضوع گذشته اما هنوز خیلی ها را می بینم که تو این زمینه مشکل داشتند.
این راهکار برای کسایی هست که فقط اوبونتو را روی سیستم شون هست.
۱- با استفاده از منو برنامه های gparted یا disk یک پارتیشن خالی با حجم مناسب برای نصب ویندوز اختصاص بدید.
### اگر ارور استفاده از پارتیشن حاظر اومد، فلش بوت ابونتو را به سیستم متصل کنید و پروسه بوت کردن با استفاده از سری کلید های F (برای من F12 بود) را انجام بدید. سپس گزینه Try Ubuntu را انتخاب کنید. وقتی وارد اوبونتو آزمایشی شدید با استفاده از منو برنامه gparted  یک پارتیشن خالی با حجم مناسب برای نصب ویندوز اختصاص بدید. سپس سیستم را ری استارت کنید و فلش بون اوبونتو را خارج کنید.
۲-فلش بوت ویندوز ۱۰ را متصل کنید
۳- سیستم را ری استارت کنید و با استفاده از سری کلید های F وارد منو بوت بشید و  فلش ویندوز را انتخاب کنید.
۴- در مراحل ابتدایی پیش نصب ویندوز از تون می خواد که درایو  مورد نظر برای نصب ویندوز را انتخاب کنید. در اینجا می تونید فقط درایو خالی را اختصاص بدید تا ویندوز کنار اوبونتو نصب بشه و یا داریو مربوط به اوبونتو را حذف کنید تا و فضای کل را به ویندوز اختصاص بدید تا فقط ویندوز رو سیستم تون باشه و همه اطلاعات مربوط به اوبونتو حذف بشه.
از اینجا به بعد هم که دیگه ویندوز تون نصب میشه.
### اگر نصب ویندوز را برای برنامه هایی مثل آفیس می خواهید می تونید از wine یا ماشین مجازی استفاده کنید که دردسر کمتری داره.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 08 اردیبهشت 1400، 06:20 ب‌ظ »
از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن