0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دوستان عزیز امید وارم حالتون خوب باشه من گفتم یک تاپیکی درست کنم که بعضی از مسئله هایی که بهش بر میخوریم رو مطرح کنیم ( پایتونی ) و اول کار قصد دارم نظرتون رو راجع به راه اندازی این تاپیک بدونم اگر موافقین ::) اگر هم مخالفین :: (پاسخ بدید
نقلقول از: sameet در 13 اردیبهشت 1400، 05:59 بظدوستان عزیز امید وارم حالتون خوب باشه من گفتم یک تاپیکی درست کنم که بعضی از مسئله هایی که بهش بر میخوریم رو مطرح کنیم ( پایتونی ) و اول کار قصد دارم نظرتون رو راجع به راه اندازی این تاپیک بدونم اگر موافقین ::) اگر هم مخالفین :: (پاسخ بدید من مخالف نیستم ولی بهتر بود تو برنامه سازی باشهاین تاپیک هم فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه
نقلقول از: Mehr32 در 14 اردیبهشت 1400، 01:04 بظنقلقول از: sameet در 13 اردیبهشت 1400، 05:59 بظدوستان عزیز امید وارم حالتون خوب باشه من گفتم یک تاپیکی درست کنم که بعضی از مسئله هایی که بهش بر میخوریم رو مطرح کنیم ( پایتونی ) و اول کار قصد دارم نظرتون رو راجع به راه اندازی این تاپیک بدونم اگر موافقین ::) اگر هم مخالفین :: (پاسخ بدید من مخالف نیستم ولی بهتر بود تو برنامه سازی باشهاین تاپیک هم فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه هر کسی نظری داره اما منظورم مسئله بود نه سورس هایی که از قبل نوشته شده !
نقلقول از: sameet در 14 اردیبهشت 1400، 09:37 بظنقلقول از: Mehr32 در 14 اردیبهشت 1400، 01:04 بظنقلقول از: sameet در 13 اردیبهشت 1400، 05:59 بظدوستان عزیز امید وارم حالتون خوب باشه من گفتم یک تاپیکی درست کنم که بعضی از مسئله هایی که بهش بر میخوریم رو مطرح کنیم ( پایتونی ) و اول کار قصد دارم نظرتون رو راجع به راه اندازی این تاپیک بدونم اگر موافقین ::) اگر هم مخالفین :: (پاسخ بدید من مخالف نیستم ولی بهتر بود تو برنامه سازی باشهاین تاپیک هم فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه هر کسی نظری داره اما منظورم مسئله بود نه سورس هایی که از قبل نوشته شده ! منظورتون رو از مسئله متوجه نمیشم ؟
بهتره در بخش برنامهسازی باشه و البته برای هر مسئلهای، یک موضوع جدا با عنوان مربوط ایجاد کنید. اینجوری نهتنها هیچ فایدهای نداره، که خلاف قوانین انجمن هم هست.