ممنون از پاسخ خوبی که ارسال کردید
نمیتونه به تنهایی یوتیوب رو باز کنه، نمیتونه به تنهایی توییتر رو باز کنه - و تنها قادر به ارائه سرویس روی ساکس فایو هست.
ولی میشه پس از راه اندازی صحیح تور و تنظیم پلها فقط با تنظیم مرورگر برای استفاده از پراکسی از نوع socks5 و پورت 9050 هر دوی این سایتّارو باز کرد. خیلی هم خوبه سرعتش قابل قبوله اگه البته پل ها درست تنظیم شده باشن. (تصاویر پیوست شده)
اولا اینکه تور رو از میرور های ایران نصب نکنید(در اکثر مواقع چون موقعیت مکانیمون رو ایرانه، از میرور های ایران دان میشه)، بصورت دیفالت فیلتره و مجبورید پل بزنید.
سرویس تور از هرجایی نصب کنی فرق نداره در هر صورت این روزا برای اتصال از ایران نیازه که پل تنظیم بشه (مگه اینکه داخل مخازن نباشه که اون یه بحث دیگه میشه)
پس به نظر من نیازی به پاک کردن و نصب مجدد از میرور دیگه نیست.
سلام
خواهش میکنم دوست بزرگوار.
من تجربه شخصی خودم رو نوشتم، روی اوبونتو با میرور ایران همیشه مجبور به استفاده از بریج بودم، اما هر موقع که میرور ها تغییر کردن مشکلی تو اتصال نبوده، همچنین رو اپن سوزه
حتما تست کنید
ولی میشه پس از راه اندازی صحیح تور و تنظیم پلها فقط با تنظیم مرورگر برای استفاده از پراکسی از نوع socks5 و پورت 9050 هر دوی این سایتّارو باز کرد. خیلی هم خوبه سرعتش قابل قبوله اگه البته پل ها درست تنظیم شده باشن.
اینطور نیست(اصولا یوتیوب فیلم پلی نمیکنه و توییتر هم تقریبا بلا استفادست)، شما بدون استفاده از سرویس هایی که تور رو در بستر http قرار بدن قادر به انجام اینکار نیستید
تور روی اوربات و تور براوزر از پولیپو استفاده میکنه.
اما چون پولیپو دیگه گسترش داده نمیشه و منسوخ شده، پریوکسی پیشنهاد میشه.
موفق باشید.