انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب زیبا ساز از سایت gnome look [حل شد]  (دفعات بازدید: 2799 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
نصب زیبا ساز از سایت gnome look [حل شد]
« : 21 امرداد 1389، 04:01 ب‌ظ »
سلام.
من در سایت gnome look چرخی می زدم. بعد یک دسکتاپ را دیدم که این بود. می خواستم این رو نصب کنم. اون رو دانلود کردم و یک فایل با پسوند ناشناسی دانلود شد و من نمی دونم اون رو چجوری باید نصب کنم. در کل تا به حال نتونستم حتی یکی از این زیبا ساز ها رو نصب کنم. نمی دونم چطور باید نصبشون کنم.
لطفا من رو راهنمایی کنید.
متشکرم.
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1389، 08:51 ب‌ظ توسط kdbwnf »
آزادی را با آزادگی جمع بزنیم
kdbwnf

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: نصب زیبا ساز از سایت gnome look
« پاسخ #1 : 21 امرداد 1389، 04:14 ب‌ظ »
این که KDE بود.

نوار ابزار زیرش AWN هست و اون سمت راستی هم Conky.

راجع به هر دوتاش هم تو انجمن بحث هست.

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #2 : 21 امرداد 1389، 10:34 ب‌ظ »
شما برای رسیدن به به میز کار موجود در این تصویر ابتدا نیازمند نصب Beryl/Compiz و AWN هستید. بعد از نصب این دو تا باید قالب هرکدام از اینها را از طریق این ۴ تا لینک موجود در سایت gnome look دانلود و سپس داخل Beryl/Compiz و AWN  نصب کنید
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
پاسخ به: پاسخ به: نصب زیبا ساز از سایت gnome look
« پاسخ #3 : 03 شهریور 1389، 10:41 ق‌ظ »
شما برای رسیدن به به میز کار موجود در این تصویر ابتدا نیازمند نصب Beryl/Compiz و AWN هستید. بعد از نصب این دو تا باید قالب هرکدام از اینها را از طریق این ۴ تا لینک موجود در سایت gnome look دانلود و سپس داخل Beryl/Compiz و AWN  نصب کنید
متشکرم ولی ممکنه کمی بیش تر راهنمایی کنید؟ مثلا این که Beryl/Compiz و AWN رو چطور باید نصب کنم یا این که قالب ها رو چطور باید نصب کنم؟ متشکرم.
kdbwnf

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #4 : 03 شهریور 1389، 12:12 ب‌ظ »
شما برای رسیدن به به میز کار موجود در این تصویر ابتدا نیازمند نصب Beryl/Compiz و AWN هستید. بعد از نصب این دو تا باید قالب هرکدام از اینها را از طریق این ۴ تا لینک موجود در سایت gnome look دانلود و سپس داخل Beryl/Compiz و AWN  نصب کنید
متشکرم ولی ممکنه کمی بیش تر راهنمایی کنید؟ مثلا این که Beryl/Compiz و AWN رو چطور باید نصب کنم یا این که قالب ها رو چطور باید نصب کنم؟ متشکرم.
داخله اینجا توضیحاتی برای نصب AWN وجود دارد. (البته این لینک لقمه را دوره سرش پیچونده! داخله Ubuntu Software Center یه جستجوی بکنی AWN setting و avant windows navigator میاد که باید هر دو تاش نصب کنی)
حالا awn نصب شده باید compiz را نصب کنید:
sudo aptitude install compizconfig-settings-manager یا داخله Ubuntu Software Center هم اولین لینک بعد از جستجوی ccsm
برای نصب قالب در صفحه awn setting از منوی preference یک برگه به اسمه themes داره از اونجا میتونید فایل دانلود شده از سایت مذکور نصب کنید

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
« پاسخ #5 : 03 شهریور 1389، 12:47 ب‌ظ »
داخله اینجا توضیحاتی برای نصب AWN وجود دارد. (البته این لینک لقمه را دوره سرش پیچونده! داخله Ubuntu Software Center یه جستجوی بکنی AWN setting و avant windows navigator میاد که باید هر دو تاش نصب کنی)
حالا awn نصب شده باید compiz را نصب کنید:
sudo aptitude install compizconfig-settings-manager یا داخله Ubuntu Software Center هم اولین لینک بعد از جستجوی ccsm
برای نصب قالب در صفحه awn setting از منوی preference یک برگه به اسمه themes داره از اونجا میتونید فایل دانلود شده از سایت مذکور نصب کنید
بسیار ممنون. فقط یک مورد. من یک قالبی دانلود کردم با پسوند emerald. حالا این فایل رو چطور نصب کنم؟
kdbwnf

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
« پاسخ #6 : 03 شهریور 1389، 03:59 ب‌ظ »
این فایل قالبه compiz هست
شما بعد از انجام دادن کار هایی که در پست قبلی توضیح دادم میتوانید از مسیر زیر صفحه تنظیمات compiz را باز کنید:
System -> Preferences -> CompizConfig Settings Manager
فایلی که شما نوشته اید در حقیقت یک قالب برای compiz هست و برای نصب اون باید از Ubuntu Software Center بسته ی Emerald Theme manager را نصب کنید
بعد اونجا به راحتی میتوانید قالب مورد نظرتون را نصب کنید

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
پاسخ به: نصب زیبا ساز از سایت gnome look [حل شد]
« پاسخ #7 : 22 شهریور 1389، 01:02 ق‌ظ »
من خواستم این دسکتاپ رو نصب کنم اما به مشکل برخوردم . فایلهایی که دانلود کردم رو نمیتونم استفاده کنم .بطور مثال یک تم برای AWN دانلود کردم اما نمیتونم نصبش کنم . پسوند فایل tgz هستش .
برنامه Compiz و Emerlad Theme Manager و AWN رو هم نصب کردم.
منظور از ۴ تا لینکی که تو پست شماره ۳ اشاره شده که باید دانلود کنم اینهاست که با کادر قرمز مشخص شده ؟
اگه پاسخ مثبته که باید بگم دو تای پایینی لینک میشه به صفحات دیگه که تو هرکدوم چند تا از همون لینکهای دانلود داره . بعضی ها شون هم باز میره به یک صفحه دیگه ؟؟!! باید همه اینها رو دانلود کنم ؟

اگه ممکنه سادهتر ( برای یک مبتدی )ّ راهنمایی کنید.