0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام. بنده از آرتیکس لینوکس و void linux استفاده میکنم. گنوم روی هردو اینها به خوبی نصب میشه و کار میکنه. اما با اینکه بنده لوکالی فارسی رو اضافه کردم، وفتی در گنوم تنظیم میکنم که زبانت رو فارسی کن باگ میزنه و هیچ تغییری به وجود نمیاد. ممنون میشم کمکم کنید
نقلقول از: mobin1387 در 21 تیر 1400، 11:14 قظسلام. بنده از آرتیکس لینوکس و void linux استفاده میکنم. گنوم روی هردو اینها به خوبی نصب میشه و کار میکنه. اما با اینکه بنده لوکالی فارسی رو اضافه کردم، وفتی در گنوم تنظیم میکنم که زبانت رو فارسی کن باگ میزنه و هیچ تغییری به وجود نمیاد. ممنون میشم کمکم کنید یک چیزی میگم یکم مسخره است ولی برای من جواب داده یکبار ری استارت کنید ببینید تغییری ایجاد شده یا لاگ اوت کنید
نقلقول از: pythonly در 21 تیر 1400، 11:18 قظنقلقول از: mobin1387 در 21 تیر 1400، 11:14 قظسلام. بنده از آرتیکس لینوکس و void linux استفاده میکنم. گنوم روی هردو اینها به خوبی نصب میشه و کار میکنه. اما با اینکه بنده لوکالی فارسی رو اضافه کردم، وفتی در گنوم تنظیم میکنم که زبانت رو فارسی کن باگ میزنه و هیچ تغییری به وجود نمیاد. ممنون میشم کمکم کنید یک چیزی میگم یکم مسخره است ولی برای من جواب داده یکبار ری استارت کنید ببینید تغییری ایجاد شده یا لاگ اوت کنیداسم بسته ای که نصب کردید رو میگید؟انجامش دادم بازم انگار نه انگار.
نقلقول از: mobin1387 در 21 تیر 1400، 12:41 بظنقلقول از: pythonly در 21 تیر 1400، 11:18 قظنقلقول از: mobin1387 در 21 تیر 1400، 11:14 قظسلام. بنده از آرتیکس لینوکس و void linux استفاده میکنم. گنوم روی هردو اینها به خوبی نصب میشه و کار میکنه. اما با اینکه بنده لوکالی فارسی رو اضافه کردم، وفتی در گنوم تنظیم میکنم که زبانت رو فارسی کن باگ میزنه و هیچ تغییری به وجود نمیاد. ممنون میشم کمکم کنید یک چیزی میگم یکم مسخره است ولی برای من جواب داده یکبار ری استارت کنید ببینید تغییری ایجاد شده یا لاگ اوت کنیداسم بسته ای که نصب کردید رو میگید؟انجامش دادم بازم انگار نه انگار.
sudo xbps-install gnome
وقتی دستور locale-gen رو وارد می کنید مال فارسی هم تولید میشه؟
nano /etc/default/libc-locales
xbps-reconfigure -f glibc-locales
[mobin@Mobin-Mahdi-PC ~]$ sudo xbps-reconfigure -f glibc-localesglibc-locales: configuring ...Generating GNU libc locales... en_US.UTF-8... done. fa_IR.UTF-8... done.glibc-locales: configured successfully.
/etc/locale.conf
en_US.UTF-8
fa_IR.UTF-8#en_US.UTF-8