خوب اگر شما ++C رو یاد بگیرید C رو هم یاد گرفته اید. در واقع زبان سی تقریبا به طور کامل یک زیر مجموعه در زبان ++C محسوب می شود. و در واقع ++C قابلیت های جدیدی رو اضافه کرده. بنابراین سوال شما رو باید این طور تعبیر کرد که آیا نیاز هست من قابلیت های جدید ++C رو هم یاد بگیرم یا نه؟
از نظر کاربرد باید بدونید که خود کرنل و درایور ها و برنامه های سیستمی خیلی سطح پایین مثل کامپایلر ها با زبان سی پیاده می شوند. بنابراین اگر فقط قصد دارید تا پایان عمرتان در این زمینه فعالیت کنید نیازی به ++C نخواهید داشت
اما برنامه های سطح بالاتر مثل محیط دسکتاپ (مثلا خود KDE ) یا نرم افزار های بزرگی چون OpenOffice یا Blender با ++C نوشته می شوند. بنابراین اگر به این نرم افزار ها هم علاقه دارید به ++C نیاز پیدا خواهید کرد.
جدا از بحث کاربرد من فکر می کنم ++C از نظر فکری هم می تونه بسیار مفید باشه. شما در این زبان با شی گرایی سر و کار دارید که یکی از مهم ترین روش های برنامه نویسی فعلی هست و این موضوع به شما کمک می کنه که هم برنامه های بهتری بنویسید و هم در صورتی که خواستید در آینده با زبان های جدیدی اشنا بشید ، اون زبان ها برای شما راحت تر باشن.
از نظر من و خیلی از افراد دیگر در برنامه نویسی زبان های مورد استفاده تنها یک ابزار هستند که می توانند جایگزین شوند اما موضوع مهم روش ها (Paradigms) برنامه نویسی هست که این زبان ها ارائه می کنند.من فکر می کنم هر برنامه نویسی که واقعا نیاز داره تا برنامه های موثر و با کیفیت بنویسه باید با چهار روش اصلی برنامه نویسی اشنا باشه :
Imperative Programming
Object Oriented Programming
Functional Programming
Logic Programming
که متاسفانه زبان سی فقط از روش اول پشتیبانی می کند که نسبت به ++C این یک ضعف به شمار می آید
موفق باشید