اگه اشتباه نکنم یک قتعات دیگه هم هستند خیلی کوچک تر که اسمشون رو نمیدونم روشون رو با یک ماده سیاه پوشوندند و به برد چسبیده و توی کارخونه به کار میاد فکر نمی کنم خود قطعه رو همینجوری بشه استفاده کرد
برنامه داره یا بدون برنامه کار میکنه ؟
برای من هم سواله تنها سخت افزار برنامه پذیر آی سی هست ؟
فکر می کنم تنو همون مایه های ای سی هست ولی کوچک تر احتمال زیاد برنامه هم داره
من در باره ای اطلاعات زیادی ندارم هرچی هم تا الان گفتم تجربی هست این قدر خرت و پرت دارم بیشتر توی لوازم خانگی از این ای سی ها استفاده میشه ولی فک نمی کنم فقط ای سی ها باشه اگه کامپیوتر داری و محافظ هم داره از برق بکشش با چهار سو بازش کن برد توش رو ببین چند تا قطعه داره مقاومت یک سو کننده یک قطعهبزرگ تر هم داره اسمش رله هست که برق رو قطع میکنه اگه دقت کنی ترانزیستور هم می بینی و ای سی هم توش هست این ای سی برنامه ریزی شده که اگر مقدار برق کمتر از فلان ولت و بیشتر از فلان ولت شد برق رو قطع کنه اگه هم تنظیم شد چند دقیقه صبر کنه و بعد برق رو دوباره وصل کنه
پیشنهاد من برای اشنایی بیشتر اینه که چند تا چیز رو باز کنی و کارکردش رو ببینی و همچنین مطالعه کنی (فقط برق نگیرتت)
راستی اگه کیبورد جلوی دستت رو هم باز کنی از همون قطعات پوشیده شده با ماده سیاه روی بردش پیدا میکنی اون برنامه ریزی شده که اگر دکمه فلان فشار داده شد اطلاعات فلان رو به کامپیوتر بده تا کامپیوتر بفهمه