انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کنسول Steam Deck با سیستم عامل استیم او‌اس مبتنی بر آرچ  (دفعات بازدید: 754 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Hello

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
سلام
خبر کمی قدیمیه (حدود سه هفته پیش) و بیشتر برای بازی کن‌ها (گیمر‌ها) مهمه اما نکته مهمش اینه که سیستم عاملش استیم اواس بر پایه آرچ با kde plasma هستش و اگه تو عمل مشکل پیدا نکنه روی لینوکس میتونه تاثیر مثبتی از نظر بیشتر شدن و بهینه تر شدن بازی‌ها داشته باشه.
https://www.omgubuntu.co.uk/2021/07/steam-deck-handheld-linux-pc
https://vigiato.net/p/197576

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
خود valve گفته زمانی که این کنسول بیاد توی بازار، می‌تونه همه بازی‌های فروشگاه استیم رو اجرا کنه. حتی اونهایی که مال ویندوز هست. پس احتمالا توی کامپیوتر و لپتاپ‌ها هم میشه ابنکار رو کرد. فقط نمی‌دونم بازی‌های آنلاینی که قابلیت ضد تقلب دارند رو چیکار می‌کنند چون تا جایی که من می‌دونم، اصلا اون بازی‌ها رو لینوکس اجرا نمیشن.
امیدوارم کسایی که اینو میخرن، بعدش نرن ویندوز نصب کنند. هرچند فکر می‌کنم کسایی که اینکار رو بکنند، خیلی کم هستند.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خود valve گفته زمانی که این کنسول بیاد توی بازار، می‌تونه همه بازی‌های فروشگاه استیم رو اجرا کنه. حتی اونهایی که مال ویندوز هست. پس احتمالا توی کامپیوتر و لپتاپ‌ها هم میشه ابنکار رو کرد.
بله. می‌شه.

فقط نمی‌دونم بازی‌های آنلاینی که قابلیت ضد تقلب دارند رو چیکار می‌کنند چون تا جایی که من می‌دونم، اصلا اون بازی‌ها رو لینوکس اجرا نمیشن.
از proton که خود valve برپایهٔ WINE توسعه‌داده استفاده می‌کنه.

امیدوارم کسایی که اینو میخرن، بعدش نرن ویندوز نصب کنند. هرچند فکر می‌کنم کسایی که اینکار رو بکنند، خیلی کم هستند.
چرا؟ یه رایانهٔ کامله و افراد می‌تونن هرچی دوست دارن روش نصب کنن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124

فقط نمی‌دونم بازی‌های آنلاینی که قابلیت ضد تقلب دارند رو چیکار می‌کنند چون تا جایی که من می‌دونم، اصلا اون بازی‌ها رو لینوکس اجرا نمیشن.
از proton که خود valve برپایهٔ WINE توسعه‌داده استفاده می‌کنه.

می‌دونم. اینو گفتم چون الان نمی‌‌تونه اجرا کنه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
خیلی هم خوب مخصوصا اون میزکار پلاسماش  :D
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
البته بعید می دونم روی پلاسما بمونه. به احتمال خیلی زیاد، می‌ره روی Steam Big Picture.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 807
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
خیلی جالبه ، اوایل با Debian و Gnome شروع کرد این کمپانی لینوکس دوست ، الان به Arch و Plasma رسیده :).