انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لينک دانلود GNOME PPP  (دفعات بازدید: 4119 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

ديبا

• مهمان
لينک دانلود GNOME PPP
« : 20 امرداد 1386، 03:34 ب‌ظ »
با سلام؛
لطفاً لينک دانلود نرم‌افزار GNOME PPP را بنويسيد. بصورت پيش‌فرض که با اوبونتو نيست. در ديسک هما هم (لااقل در اين توزيع آخرين؛ 7.04.1) نبود. البته اگر اشتباه نکنم در ليست نرم‌افزارهايي که در هما هست، بهش برخوردم...
من نصب از سورس رو بلد نيستم. و فعلا با مودمم در اوبونتو مشکل دارم. نسخه deb. را براي نصب احتياج دارم.
و نيز gkdial
چون در انجمن برخوردم:
نقل‌قول
از Gnome ppp استفاده نکنید چون با نوع سرویسی که ISP های ایرانی میدن مشکل داره... از pppconfig استفاده کنید و اگر نیاز به ابزار گرافیکی دارید یا از gkdial  و یا از KPPP استفاده کنید...

ممنونم
« آخرین ویرایش: 20 امرداد 1386، 03:41 ب‌ظ توسط ديبا »

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
پاسخ به: لينک دانلود GNOME PPP
« پاسخ #1 : 20 امرداد 1386، 04:13 ب‌ظ »
system --> Administration --> Synaptic package manager

تو قسمت search میتونی پیدا کنی .  ;)

اینم راه دوم از طریق ترمینال :
sudo apt-get install gnome-ppp
@cybertux
no sign

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #2 : 20 امرداد 1386، 05:57 ب‌ظ »
فکر کنم بد نباشه یه سری به ویکی بزنید. خواندن بعضی از مقالات در ابتدای کار واجبه.
http://wiki.ubuntu-ir.org/SoftwareManagement
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

ديبا

• مهمان
« پاسخ #3 : 21 امرداد 1386، 12:37 ق‌ظ »
فکر کنم بد نباشه یه سری به ویکی بزنید. خواندن بعضی از مقالات در ابتدای کار واجبه.
http://wiki.ubuntu-ir.org/SoftwareManagement
لطفا کمي بيشتر توضيح ميدهيد؟ نفهميدم کجاي تفاضام با متن اون راهنما منافات داشت؟ بهرحال براي نصب هر بسته ي نرم افزاري يا بطريق آنلاين و از مخازن اوبونتو، نصب و استفاده انجام ميگيره و يا با داشتن کد منبع یا باينري آن بسته که دانلود شده. اشتباه فهميدم؟
خب، من از طريق اوبونتو به اينترنت دسترسي ندارم(اينو که يادآور شدم). به بسته دودويي اون نياز دارم و از شما خواهش کردم که لينک دانلودشون رو بذارين. همين

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #4 : 21 امرداد 1386، 01:15 ق‌ظ »
متوجه مشکلتون با مودمتون در اوبونتو نشدم. ضمن اینکه من نه گفتم که اشتباه کردید و نه اینکه متنتون با راهنما منافات داره.
قصد کمک داشتم و فکر نکنم نوشته من طوری بوده باشه که موجب ناراحتی کسی شده باشه یا احتیاجی به فرستادن پیام خصوصی داشته باشه. ???
بهر حال در پایین این صفحه در قسمت دانلود ، معماری سیستمتون رو انتخاب کنید و از یکی از میررها بسته رو دانلود کنید.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

ديبا

• مهمان
پاسخ به: لينک دانلود GNOME PPP {حل شد}
« پاسخ #5 : 21 امرداد 1386، 01:47 ق‌ظ »
متوجه مشکلتون با مودمتون در اوبونتو نشدم. ضمن اینکه من نه گفتم که اشتباه کردید و نه اینکه متنتون با راهنما منافات داره.
قصد کمک داشتم و فکر نکنم نوشته من طوری بوده باشه که موجب ناراحتی کسی شده باشه یا احتیاجی به فرستادن پیام خصوصی داشته باشه. ???
بهر حال در پایین این صفحه در قسمت دانلود ، معماری سیستمتون رو انتخاب کنید و از یکی از میررها بسته رو دانلود کنید.

با سلام و ضمن تشکر از راهنمايي شما
اگر به اين طريق پيگير شدم براي بهرمندي از راهنمايي هاي دوباره ي شما بوده و لاغير.
داوينچي ميگه: دروغ نگوييد اما لزومي هم نداره هر حقيقتي رو با صداي بلند فرياد بزنيم! ;)
حالا من يک پيغام خصوصي هم براي شما فرستادم تا خارج از نوبت در حل مشکلم پيش قدم بشويد؛ ايرادي داره؟ ناراحت شدين؟؟ ببخشيد :)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #6 : 22 امرداد 1386، 05:21 ب‌ظ »
با GnomePPP میتونید به اینترنت وصل بشید؟
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom