انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: باگ در تنظیم روشنایی صفحه نمایش لپ تاپ /brightness fn key doesn't work (حل شد)  (دفعات بازدید: 2752 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
البته یه مقداری گوگلیدم و kernel جدیدی که گفته شده بود و رو هم نصب کردم ولی در نهایت موقعی که کد گفته شده رو در ترمینال اجرا کردم ایرادی اعلام کرد که اون فایل .deb وجود ندارد
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1389، 09:45 ق‌ظ توسط l2adan »

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
مشکل موقتا با اضافه کردم برنامه Brightness در Dock حل شد و دستی این کار و میتونم انجام بدم ولی البته کار کردن با کلید مربوطه اش بسیار راحت تره

توی جستجو هایی که انجام دادم چیزهای زیادی گفته بودن که به قدر کافی برای من عجیب غریب بود چون Module و کامپایل و اینها برای یکی مثل من زیادی خارجیه !

اما در یکی از بحث ها گفته شده بود باید فایل grub رو ویرایش کنم و در انتهای یکی از خط ها کلمه ای شبیه mondose اضافه کنم. الان توی لینوکس نیستم بهش دسترسی ندارم

حالا کسی حداقل میتونه بگه فایل grub رو چه جوری باید ویرایش کنم ؟

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
دوست عزیز دو راه داری یکی وقتی که داری انتخاب می کنی که کدوم کرنل اوبونتو یا دیگر گنو/لینوکس بوت بشه دکمه e رو فشار بده تا بری تو یک صفحه که می تونی ویرایش کنی
بعد بجای quiet splash بنویس nomodeset
بعد هم ctrl + x رو بزن تا بوت کنه

راه دوم اینه که با اکانت روت وارد بشی و برای توی آدرس زیر:
/boot/grub/grub.cfgو عوضش کن
البته مواظب باش
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1389، 12:20 ب‌ظ توسط bijanbina »

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
مشکل بر طرف شد

فایل Grub رو همونطور که دوستمون گفتن ویرایش کردم و در انتهای کد سوم (یکی مونده به آخر) که در انتهاش نوشته شده Quiet Splash کلمه nomodeset و اضافه کردم.

الان مطمئن نیستم. لینوکسم توی انجمن پست ارسال نمیکنه برای همین باید برم نگاه کنم و برگردم آدرس دقیق ترش و مینویسم

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
دقیق ترش اینه

linux   /boot/vmlinuz-2.6.31 ...  quiet splash nomodeset