0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من میخواستم به ویندوز مک رای بدم ولی تو گزینهها نبود.
خوب مک هم یه جور ویندوزه دیگه مثل ویندوز لینوکس.
نقلقول از: HusseinDTS در 26 دی 1399، 05:53 بظنقلقول از: moheb2000 در 26 دی 1399، 05:09 بظتا جایی که میدونم واژه توزیع فقط و فقط در لینوکس کاربرد داره و در مک یا ویندوز معنا ندارهمن به شخصه فک نمیکنم معنی کلمه ایش فققط برای لینوکس کاربرد داشته باشه. مثلا ویندوز ۱۰ هم توزیع ای از ویندوز هست. شما هر لینوکسی رو بگی باز هم لینوکسه و از یه هسته داره استفاده میکنه ٬ پس زیر مجموعه هاش یه توزیع حساب میشن. ویندوز هم اینجوریه. من اینجوری فک میکنم٬ اگه کسی استدلال دیگه ای داره خوشحال میشم بخونم نکته اول اینکه لینوکس فقط اسم کرنل سیستم عامله و خودش یه سیستم عامل مجزا نیست ولی ویندوز اسم خود سیستم عامل هست و این نکته رو باید توجه داشته باشید. ویندوز ۱۰ یه نسخه از ویندوز هست مثل اوبونتو ۲۰.۰۴ یا ۲۰.۱۰ که نسخه های اوبونتو هستن نه توزیع های اوبونتونکته دوم اینه که واژه توزیع توی لینوکس یه بحث تاریخی داره. قبلا افراد مختلف میومدن و از روی سورس این نرم افزارهای آزاد فورک میزدن و سیستم عامل خودشون رو میساختن و بین دوستاشون «توزیع» میکردن. به خاطر همین دلیل تاریخیه که ما امروزه به دبیان یا اوبونتو توزیع میگیم و چنین چیزی در ویندوز یا مک نبوده
نقلقول از: moheb2000 در 26 دی 1399، 05:09 بظتا جایی که میدونم واژه توزیع فقط و فقط در لینوکس کاربرد داره و در مک یا ویندوز معنا ندارهمن به شخصه فک نمیکنم معنی کلمه ایش فققط برای لینوکس کاربرد داشته باشه. مثلا ویندوز ۱۰ هم توزیع ای از ویندوز هست. شما هر لینوکسی رو بگی باز هم لینوکسه و از یه هسته داره استفاده میکنه ٬ پس زیر مجموعه هاش یه توزیع حساب میشن. ویندوز هم اینجوریه. من اینجوری فک میکنم٬ اگه کسی استدلال دیگه ای داره خوشحال میشم بخونم
تا جایی که میدونم واژه توزیع فقط و فقط در لینوکس کاربرد داره و در مک یا ویندوز معنا نداره