سلام دوباره به دوستان.
ممنون از نظرات و فیدبک های خوبتون. کار به طور باور نکردنی گرفته. من اصلا فکر نمی کردم تو نسخه بتا انقدر مراجعه و سوال داشته باشیم.
جواب بعضی از پست ها رو میدم و سعی میکنم بینشون روند پیشرفت کار رو توضیح بدم.
فک کنم نیاز به تبلیغ بیشری داره تا کاربرای بیشتری جذب کنه.
با کمک ادمین اصلی سایت قراره توی سایت های بزرگی تبلیغ انجام بگیره.
به نظرم یه اسکریپت مخصوص این کار رو استفاده کنید بهتره. این سایت میخواد کار حرفهای انجام بده.
بله باید از اسکریپت مخصوص استفاده میشد و این کار رو هم انجام دادیم. چون وقت فارسی سازی نداشتم دنبال اسکریپت فارسی میگشتم ولی پیدا نمی کردم. با پیشنهاد یکی از دوستان از اسکریپت question2answer استفاده کردم که متن بازه و تحت مجوز GPL منتشر میشه.
عالیه. فقط تحت چه مجوزی منتشر میشه ؟
با مجوز GFDL منتشر میشه. یعنی به طور پیشفرض مجوز مطالب GFDL هست که اما اگه فرد پاسخ دهنده با این مجوز مشکل داره میتونه در پایان پاسخش مجوزش رو اعلام کنه.
دست شما درد نکنه آقای نعمتالهی. فقط یه مقدار روی ظاهرش کار بشه خیلی بهتره. به نظرم اینجوری که الان هست اصلا کاربرپسند نیست...
و یه چیز خیلی بد. شناسه کاربری (همون ایمیل!!) رو به شکل عمومی به همه نشون میده. این اصلا جالب نیست...
اسکریپت جدید ایمیل رو فقط (تاکید میکنم فقط) به مدیر اصلی نشون میده و حتی معاونین نیز این مورد رو نمیبینن. ظاهر رو هم باید خودم دست به کار بشم و یه قالب معمولیش رو انتخاب کنم و توسعش بدم.