من مانجارو دارم و تلگرام رو بصورت AppImage روی اوبونتو داشتم، وقتی به مانجارو اومدم مشکل داشت. از سابت تلگرام خواستم دانلودش کنم دیدم زده snap و flatpak هم داره. نخواستم با اسنپ نصبش کنم پس flatpak رو فعال کردم و تلگرام رو نصب کردم.
سوال اینجاست که اگر بخواید فقط از یکی ازینا استفاده کنید، با دلیل بگید کدوم رو انتخاب میکنید؟ خوبی و بدی هرکدوم رو هم بگید لطفا.
مانجارو یه دستور pamac داره که مثل یه فروشگاه هست به AUR وصله که یجورایی مثل ppa توی اوبونتو هست و فکر کنم مخصوص خود مانجارو باشه، میتونه از گیتهاب هم برنامه نصب کنه. نظرتون رو درباره pamac هم بگید.
pamac مدیر بستهی منجاروست و بر پایهی libalpm نوشته شده. همون کتابخونهای که pacman ازش استفاده میکنه. در عین سادگی قدرتمنده و امکانات فراوان داره،
دستوراتش شبیه apt دبیانه و مثل pacman فقط با سوییچهای تکحرفی کار نمیکنه.
هم به مخازن توزیع دسترسی داره و بستههای باینری pkg.tar آرچ رو مدیریت میکنه و هم AUR رو جستوجو میکنه و بستههای آرچ رو میسازه. (نصب کردن از گیتهاب معنی نداره. اون چیزی که دیدی از گیتهاب دانلود و کامپایل و نصب شده در اصل خود pamac بوده که داشته اسکریپت PKGBUILDـی که از AUR گرفته بوده رو اجرا میکرده.) نسخهی GUI اجازهی نمایش و ویرایش PKGBUILDـها رو هم میده.
در flathub و snapcraft جستوجو میکنه و بستههای نصب شده از این مخازن رو هم مدیریت میکنه.
فکر کنم تنها راه حل واسه چک کردن خودکار آپدیتها در آرچ و توزیعهای مبتنی بر آرچ هم همین pamacـه.