انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چی نصب کنم؟  (دفعات بازدید: 3120 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : چی نصب کنم؟
« پاسخ #15 : 15 آبان 1400، 05:37 ب‌ظ »
برای iso دبیان این موضوع  رو ببینید. جواب کوتاه میشه اینکه اون iso فقط یه نصب‌کننده به همراه چیز‌های لازم رو داره.

اون چیز‌هایی که می‌گید درایور، در اصل میکروکد برای پردازنده هستند، با درایور فرق دارند. حتما به اونها نیاز ندارید ولی ممکنه آپدیتی برای پردازنده سیستم شما وجود داشته باشه، که اینها اعمالش می‌کنند. هربار که کامپیوتر روشن میشه، این آپدیت توی مراحل اول اجرای initramfs، اعمال میشه.
vlc آزاده. اگه موقع نصب اون کدک‌ها، توافقنامه مایکروسافت رو رد کردید، مباید نصب شده باشند. استفاده و توزیع اون کدک‌ها رایگانه ولی انحصاری هستند. اجازه disassemble و اینجور کار‌ها رو ندارید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 16 آبان 1400، 11:02 ق‌ظ »
من کدک صوتی اومدم نصب کنم دیدم مال مایکروسافته لایسنس داشت کنسل کردم
چی؟؟؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #17 : 16 آبان 1400، 11:44 ق‌ظ »
یه همچین چیزی هست. من هم قبلا اوبونتو داشتم، خواستم یه بسته کدک رو نصب کنم، توافقنامه مایکروسافت رو آورد که قبول کنم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 16 آبان 1400، 12:02 ب‌ظ »
فکر می‌کنم دارید اشتباه می‌کنید. مایکروسافت در زمینهٔ رمزینه‌های صدا حرکتی انجام نداده اصلاً. و اگه داده باشه هم تو مخازن رمس دبیان یا اوبونتو نیست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #19 : 16 آبان 1400، 12:26 ب‌ظ »
شاید کدک تصویری بوده. یادمه اون وقتی که اون بسته‌ها رو نصب کردم، مخزن غیر رسمی نداشتم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #20 : 16 آبان 1400، 12:30 ب‌ظ »
تا جایی که یادمه. تنها چیز مایکروسافتی که تو اوبونتو هست،‌نصب‌کنندهٔ قلم‌های مایکرسافته که آریال و کمیک و این‌ها رو اضافه می‌کنه.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #21 : 16 آبان 1400، 09:26 ب‌ظ »
سلام من سیستم عامل اوبونتو رو نصب کردم. من دوست دارم کل سیستم، توجه کنید کلللل سیستمم روش نرم افزار آزاد نصب شده باشه. توی همین انجمن بعضی کاربرا دیدم می گفتن اوبونتو داخلش بسته ها و فونت های انحصاری هم داره.

توزیعی می شناسید که همه چیزش آزاد باشه یا اینکه آیا میشه اصلا بسته های انحصاری اوبونتو رو پاک کرد و فقط با بسته های آزاد کار کرد؟
سلام. زیاد خودتو درگیر این داستانا نکن. اگه می‌خوای کار مفیدی کرده باشی برو برنامه‌های باینری رو مهندسی معکوس کن و معادل آزادش رو بنویس. وگرنه اینکه مثلاً بسته‌های غیرآزاد رو از روی توزیعت پاک کنی نه کمکی به نرم‌افزار آزاد می‌کنه و نه واسه خودت خوبه. که برعکس، برات دردسر هم درست می‌کنه.
پیشنهادم هم اینه که منبع اطلاعات خودت رو محدود به این انجمن و نظرات تعدادی از کاربراش نکنی. یه نگاهی هم به وبسایت‌ها و وبلاگ‌ها و انجمن‌های دیگه بنداز و نظرات مختلف رو ببین. اون موقع شاید به این نتیجه رسیدی که توسعه‌دهنده‌های کرنل و توزیع‌ها خودشون می‌دونن دارن چیکار می‌کنن و اگه لازم بود، خودشون بلد بودن اون حباب‌ها و بسته‌ها رو کنار بذارن. اگه چنین کاری نکنی احتمال زیاد چند وقت دیگه هم میای آمار توزیع‌های بدون systemd رو می‌پرسی ((:
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
« پاسخ #22 : 16 آبان 1400، 09:51 ب‌ظ »
تا جایی که یادمه. تنها چیز مایکروسافتی که تو اوبونتو هست،‌نصب‌کنندهٔ قلم‌های مایکرسافته که آریال و کمیک و این‌ها رو اضافه می‌کنه.

سلام من می خواستم ویدیو باز کنم ارور میداد که تشخیص نمیدن تو اینترنت یرچ می کردم گفت برای نصب کدک بسته ubuntu restricted extras رو نصب کنید تا مشکل حل شه که دیدم توافقنامه مایکروسافت آورد.
خداحافظ لینوکس!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 18 آبان 1400، 11:38 ق‌ظ »
سلام من می خواستم ویدیو باز کنم ارور میداد که تشخیص نمیدن تو اینترنت یرچ می کردم گفت برای نصب کدک بسته ubuntu restricted extras رو نصب کنید تا مشکل حل شه که دیدم توافقنامه مایکروسافت آورد.
خب اون مربوط به بستهٔ ttf-mscorefonts-installer است که قلم‌های مایکروسافت رو نصب می‌کنه.