انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده همزمان از دو کانکشن اینترنت در یک کامپیوتر ممکنه؟؟  (دفعات بازدید: 16268 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
اولین لینک درباره Vuze هستش که مشکلی نداره، اما دومی درباره ویندوزه که منم با مهدی موافقم، اینجا جاش نیست.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
۱- بله. من سعی کردم ولی هیچ وقت موفق نبودم. ولی از نظر تکنیکی امکانش هست. یک جور لود بالانس توی دانلود می شه. یعنی یک فایل دو برابر سریعتر نمی شه اما اگر همزمان دو تا فایل بگیری از دو مسیر جدا دانلود می شن. ولی وقتی راه بعدی هست، نیاز چندانی به این راه نیست.

۲- استفاده همزمان از دو کانکشن ساده است. کافیه بتونی مسیرها رو از جاهای مختلف بفرستی بیرون. حتی توی نتورک منیجر هم می تونی گرافیکی تنظیم کنی که کدوم مجموعه از آی پی ها از کدوم مسیر برن بیرون. در همین لحظه هم من دارم همینکار رو می کنم. مثلا می گی فلان آی پی از فلان کارت شبه بره بیرون و بقیه آی پی ها از اون یکی . باید با دستور route یا بخش routing از نتورک منیجر گنوم بری جلو.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین faridfedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
دوستان ممنون از جواب هاتون
به کمک Behnam Golds عزیز تونستم جواب سوال دومم رو تو خط فرمان پیدا کنم...البته بیشتر واسه دانلود دو تا فایل جداگانه قابل استفاده ست...
به این طریق که:
۱-اول gateway مربوط به کانکشن های مختلف رو  با دستور netstat -nr به دست میاریم(که البته بعضی وقتا نیازه تا برای به دست آوردن صحیح gateway یکی از کانکشن ها, اتصال کانکشن دیگه رو موقتا قطع کرد)
۲- با دستور ی مشابه دستور روبه‌رو سروری رو که می خوایم ازش دانلود کنیم به gateway مربوط به کانکشن مورد نظرمون اختصاص میدیم:
sudo route add -host www.download.com gw [connection's gateway] metric 0www.download.com: سایت یا سروری که دانلود ازش انجام می گیره
[connection's gateway]:  گیت وی مربوط به کانکشنی که می خوایم دانلود از طریق اون صورت بگیره
-------------------------------------------------------
آقای جادی توی network manager گویا همش باید با ip کار کرد و نمیشه مستقیما ادرس سایت رو داد...میشه دقیق تر بگین که تو قسمت های address , netmask ,gateway ,metric به ترتیب باید چی وارد کرد و چطوری میشه این اظلاعات رو به دست آورد؟؟
مثلا من میخوام از mirrors.kernel.org یه فایل با کانکشن adsl که با lan بهش وصلم دانلود کنم.....میشه لطفا راهنمایی کنین؟
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1389، 03:29 ب‌ظ توسط faridfedora »
چیزی که مرا نکشد قطعا مرا قوی تر خواهد کرد...
http://mydreeams.wordpress.com

آفلاین faridfedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
چیزی که مرا نکشد قطعا مرا قوی تر خواهد کرد...
http://mydreeams.wordpress.com

آفلاین azetrom

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ به: استفاده همزمان از دو کانکشن اینترن&
« پاسخ #19 : 27 شهریور 1389، 03:42 ب‌ظ »
حق با آقا مهدیه.
پست قبلی اصلاح شد. البته چون فکر کردم میتونه کمک کنه اون لینک مربوط به ویندوز رو هم گذاشتم.
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 03:48 ب‌ظ توسط azetrom »