0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Mtsaghafi در 17 آبان 1400، 10:54 بظvlc نرم افزار کاملیه و تقریبا تمامی کدک هارو ساپورت می کنه من حتی توی ویندوز هم وی ال سی نصب می کردم من چون نتونستم توافقنامه های مایکروسافت رو قبول کنم بسته ubuntu-restricted-extras رو نصب نکردم به جاش vlc ریختم مشکلیم ندارم خیلی خوبه.چه ربطی داره؟ توافقنامهٔمایکروسافت، برای قلمهای خودشه که میتونی قبولش نکنی. اختلالی در نصب ubuntu-restricted-extras ایجاد نمیشه.نقلقول از: علیرضا سراجی در 18 آبان 1400، 11:12 قظدوست عزیز من مدت هاس دارم سیستم عامل گنو لینوکسی استفاده میکنم و هم vlc رو میشناسم هم بلدم فونت نصب کنم ، جواب سوال رو نمیدونید چرا چیزای دیگه ای میگین ؟ اصلا سوال بنده رو خوندین شما ؟ من خواستم کسی ک میدونه جواب بده ک ب جز کدک و فونت و unrar دیگه چی توی بسته ubuntu-restricted-extras هست ! از متن apt show ubunt-restricted-extras:نقلقول This collection of packages includes: - MP3 and other audio codec software to play various audio formats (GStreamer plugins) - software to install the Microsoft Web fonts - LAME, software to create compressed audio files.
vlc نرم افزار کاملیه و تقریبا تمامی کدک هارو ساپورت می کنه من حتی توی ویندوز هم وی ال سی نصب می کردم من چون نتونستم توافقنامه های مایکروسافت رو قبول کنم بسته ubuntu-restricted-extras رو نصب نکردم به جاش vlc ریختم مشکلیم ندارم خیلی خوبه.
دوست عزیز من مدت هاس دارم سیستم عامل گنو لینوکسی استفاده میکنم و هم vlc رو میشناسم هم بلدم فونت نصب کنم ، جواب سوال رو نمیدونید چرا چیزای دیگه ای میگین ؟ اصلا سوال بنده رو خوندین شما ؟ من خواستم کسی ک میدونه جواب بده ک ب جز کدک و فونت و unrar دیگه چی توی بسته ubuntu-restricted-extras هست !
This collection of packages includes: - MP3 and other audio codec software to play various audio formats (GStreamer plugins) - software to install the Microsoft Web fonts - LAME, software to create compressed audio files.
cpu من ضعیفه ، بدون نصب ubuntu-restricted-extras با لگ و تکه تکه پخش میکنه
مدل cpu چیه؟
مشخصات لپ تاپ نفتی بنده !
باسلامنقلقولمشخصات لپ تاپ نفتی بنده ! پیشنهاد من به شما لوبونتو هست. برای پلیر هم mpvcpu لپ تاپ شما سلرون هست و برای پخش فیلمهای با کیفت hd مناسب نیست
ولی ۱۰۸۰ رو هم روون پخش میکنه !
باسلامنقلقولولی ۱۰۸۰ رو هم روون پخش میکنه !خیلی هم خوب من یه سیستم با همین مدل cpu داشتم برا پخش فایلهای hd۱۰۰ درصد میشد و لگ میزد موفق باشید.