انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یه طرح برای جذب افراد به اوبونتو...نیاز به کمک  (دفعات بازدید: 3542 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
سلام

اول یه سری نکات حاشیه ای رو بگم بعد میرم سر اصل مطلب

هر سال تو مدرسه شهید سلطانی(تیرهوشان شماره ۱ کرج پسرانه)یه همایش برگزار میشه به اسم هوگر

امسال قرار بود با کمک چند نفر از دوستان تو حاشیه متن باز تو این همایش فعالیت کنیم

به پیشنهاد من قرار شد یه دی وی دی لایو برای اوبونتو 10.04 درست کنیم که از ظاهر ساده بیرون اومده باشه که بتونیم تو همایش توضیع کنیم و کاری کنیم که افراد جذب اوبونتو بشن

توی این پروژه می خوایم تا حد امکان ابونتو رو از حالت ساده و ابتدایش در بیاریم و تا جایی که لازم هست اون رو با برنامه هایی که معمولا روی ویندوز ها نصب میشه پر کنیم.

و با یه سری تم که شبیه سون یا ویستا یا ایکس پی هست کاری کنیم که کاربر احساس غریبی نکنه و محیط براش آشنا باشه.در ضمن برای اینکه جذب این سیستم بشن باید این نرم افزار ها بهتر از مثال های تحت ویندوز باشن

اول:کسی میتونه کمکمون کنه؟

دوم:پیشنهادی چیزی هست؟

سوم:به نظرتون میتونه حرکت مثبتی باشه؟؟؟

فقط یه سوال:

میشه علاوه بر دی وی دی لایو یه دی وی دی آماده کرد که بشه اون نسخه تغییر یافته رو نصب کرد رو سیستم؟؟

چند تا سوال دیگه هم هست که بعدا میپرسم
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1389، 05:27 ب‌ظ توسط sampady »
یه تازه کار

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
این تاپیکها را ببینید :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14920.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15140.0.html

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
این تاپیکها را ببینید :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14920.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15140.0.html

دوست عزیز

ممنون که این ها رو معرفی کردی

آریوس یه شاهکاره اما من دقیقا منظورم رو نگفتم

در واقع می خواستم یه کاری کنم (تقریبا کردم)که علاوه بر کارا بودن یه جوری ربطش بدم به سمپاد (و در واقع مدرسمون)مثلا با تغییر لوگو ها و.... که حداقل طرف به خاطر مدرسه اش هم که شده این رو بریزه و پز بده که مدرسش یه همچین سیستمی درست کرده
یه تازه کار

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
کار جالبیه ولی چن تا نکته:

1. شما باید اوبونتو و کلا گنو/لینوکس رو همونطوری که هست تبلیغ کنید نه اینکه بیاید شبیه ویندوزش کنید تا مگر کسی ازش استفاده کنه!

2. کاری که شما میخواید انجام بدین یه ریمستر کامل به علاوه تغییر لوگو و ... هستش که اولا بسیار وقت گیره و چند هفته حداقل وقت میگیره (اگه چن ماه نشه) و مهمتر از اون به چن کاربر حرفه ای گنو/لینوکس احتیاج داره و خود شما تازه کارید...!!!

3. توی این تاپیک و پست نمیگنجه کسی بخواد شما رو برای این کار راهنمایی کنه! و حداقلش اینه که حضوری بری مهدی جون رو ببینی مثلا تا راهنماییت کنه. گرچه گفتم چون خودتون تازه کارید از نظر من روش حساب نکنید اصلا!

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
تغییر دادن تم لینوکس در نسخه کاربری غیر ممکنه.در نسخه پیشبردی هم اگر ممکن باشه ماه ها وقت میطلبه وباید روزانه 7/8 ساعت روی اون کار کرد.
درضمن این کار یعنی فریب کاری.فکر کن کاربر اونو میبره خونش و نصب میکنه به هوای اینکه این یک ویندوزه با کمی کیفیت متفاوت .بعد که میبینه احساس گول خوردگی میکنه :o
در ثانی شما با این کار میگید لینوکس یعنی ابونتو و ابونتو یعنی لینوکس. ??? و این دو تا یعنی ویندوز :o  
« آخرین ویرایش: 17 مهر 1389، 08:17 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
ظاهرا بعضی از دوستان اشتباه متوجه شدن

من گفتم تازه کارم ولی نه اونقدر سابقه کار با ردهت و فدورا رو دارم ولی تو اوبنتو یه ذره تازه کارم

در ضمن این پروژه رو من برای اواخر اسفند میخوام یا حتی اگر نشد سال بعد

من نگفتم شخص فکر کنه این یه ویندوز هست با قابلیتی متفاوت و همچنین نگفتم بگید چیکار کنم

من گفتم نظراتون رو بگید و انتقاد و پیشنهاد و یه سوال پرسیدم که میشه کاری کرد علاوه بر دی وی دی لایو برای نصب هم درست کرد یا نه و نگفتم برام توضیح بدین چیکار کنم.

هدفم از گفتن شبیه به ویندوز کردن این بود که وقتی کسی محیط جدیدی رو میبینه میترسه و این یه حقیقته.اما اگر این تفاوت کم باشه ممکنه علاوه بر به اصطلاح "زده" نشدن ممکنه علاقه مند هم بشه و همچنین افزودن برنامه هایی شبیه ویندوز این بود که کاریر نگه:"امکانات داشت اما به پای ویندوز 98 هم نمیرسه چه برسه به سون"

1. شما باید اوبونتو و کلا گنو/لینوکس رو همونطوری که هست تبلیغ کنید نه اینکه بیاید شبیه ویندوزش کنید تا مگر کسی ازش استفاده کنه!

برای این نکته ات جوابی ندارم! کاملا راست میگی
تغییر دادن تم لینوکس در نسخه کاربری غیر ممکنه.در نسخه پیشبردی هم اگر ممکن باشه ماه ها وقت میطلبه وباید روزانه 7/8 ساعت روی اون کار کرد.
درضمن این کار یعنی فریب کاری.فکر کن کاربر اونو میبره خونش و نصب میکنه به هوای اینکه این یک ویندوزه با کمی کیفیت متفاوت .بعد که میبینه احساس گول خوردگی میکنه :o
چیزی که من زیاد دارم وقته

باز هم گفتم که هدفم از این کار جلوگیری از ترسیدن کاربر هست

در ثانی شما با این کار میگید لینوکس یعنی ابونتو و ابونتو یعنی لینوکس. ??? و این دو تا یعنی ویندوز :o 
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟
یه تازه کار