انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب نرم افزار در یک توزیع لایو ؟  (دفعات بازدید: 307 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
نصب نرم افزار در یک توزیع لایو ؟
« : 13 آذر 1400، 09:59 ق‌ظ »
سلام !
۱ . همه میدونیم وقتی مثلا اوبونتو رو لایو بالا میاریم خودشم میگه که تاثیری روی هارد نمیزاره و از روی سی دی ( یا همون فلش ) اجرا میشه ! حالا اگر ما یک نرم افزار نصب کنیم در این حالت ، چه اتفاقی میوفته ؟ توی فضای خالی ای که داره همون فلش میریزتش ؟
۲ . اگه فضای خالی داره میتونیم توش فایل بریزیم خودمون و بمونه اونجا ؟ مشکلی برات بوتیبل بودن فلش و ایزوی داخلش ایجاد نمیشه ؟ چجوری باید اینکارو بکنیم و از کجا بفهمیم چقدر فضا داره ؟ فقط کافیه باز کنیم فلش رو با یک سیستم عامل نصب شده و یک پوشه توش بسازیم و انتقال فایل ؟
۳ . یک سوال دیگه هم داشتم اما ربط چندانی نداره این تاپیک نداره ، وقتی فایل sources.list رو ویرایش میکنیم ، برای آدرس دادن بهش از فایل ، مثلا این خط رو باید اضافه کنم ؟
deb file:/media/seraji/home/pakages
بعد اینکه وقتی apt بخواد نرم افزار نصب کنه اولویتش ریپوی آفلاینیه که من بهش دادم ؟
چرا که میخوام از فایل های دب یک منبع پکیج آفلاین بسازم و بریزمش توی همون فلش بوتیبل ایزوی اوبونتو که دارم !
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1400، 10:05 ق‌ظ توسط علیرضا سراجی »
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب نرم افزار در یک توزیع لایو ؟
« پاسخ #1 : 13 آذر 1400، 04:34 ب‌ظ »
یه راهنمایی می‌کنم. وقتی برق قطع می‌شه، همهٔ تغییراتش از بین می‌ره.

پرسش جدید > موضوع جدید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : نصب نرم افزار در یک توزیع لایو ؟
« پاسخ #2 : 13 آذر 1400، 06:28 ب‌ظ »
۱- توی رم ذخیره میشه.
۲- می‌تونید یه پارتیشن جدید توی فلش درست کنید و اطلاعات رو بریزید داخل اون پارتیشن. بهتره به فایل‌های سیستم‌عامل توی فلش دست نزنید. مگه اینکه بدونید دارید چیکار می‌کنید.
۳- بله درست نوشتید ولی کامل نیست. باید suite و قسمت‌های فعال مخزن رو هم مشخص کنید. مثلا اینجوری
deb file:/media/seraji/home/packages impish main universeاین برای اوبونتو ۲۱.۱۰ (impish) هست. قسمت‌های main و universe رو هم فعال می‌کنه. البته باید اونجا یه ساختار درست داشته باشه تا apt بسته‌ها رو از اونجا نصب کنه. در صورتی که بسته‌ها رو بدون نظم درست اونجا قرار دادید, این روش کار نمیده.
میدونید که زکات علم نشر آن است