انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد لینک برای پوشه‌ها(حل شد)  (دفعات بازدید: 651 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 974
ایجاد لینک برای پوشه‌ها(حل شد)
« : 05 بهمن 1400، 12:40 ب‌ظ »
با سلام دوستان بنده چندتا پوشه توی درایو‌های NTFS ویندوزم دارم که خوب خیلی باهاشون کار دارم و باید همون‌جا هم باشن، مشکل اینه که مسیرشون خیلی طولانیه و میخوام روی دسکتاپم چندتا به قول معروف شورت‌کات براشون بسازم، این کار طبق روال انجام میدم فقط مشکل اینه که بعدش دوباره که درایوها Unmount میشه لینک‌ها هم خراب میشه، اگه میشه یه راه‌حلی چیزی بدید ممنون میشم، حتی مثلا یه اسکریپت باشه که خودش درایو خودکار مونت کنه وقتی روش کلیک شد و به اون مسیر بره.
خیلی ممنون
« آخرین ویرایش: 05 بهمن 1400، 07:11 ب‌ظ توسط sajadspeed »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : ایجاد لینک برای پوشه‌ها
« پاسخ #1 : 05 بهمن 1400، 01:20 ب‌ظ »
fstab
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #2 : 05 بهمن 1400، 01:21 ب‌ظ »
توی فایل fstab تنظیم کنید تا موقع بوت سوار بشن.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 بهمن 1400، 01:45 ب‌ظ »
آهان متوجه شدم، فقط ببخشید این سوال می‌پرسم شاید از روی وسواس بیش‌ از حد باشه. مونت کردن خودکار درایو‌ها تاثیری روی سرعت یا پرفورمنس سیستم‌عامل نداره؟ چون شاید مثلا نیازی به مونت نداشته باشم برای یه مدتی

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #4 : 05 بهمن 1400، 03:07 ب‌ظ »
موقع سوار کردن چیز‌هایی که توی fstab هست، اگه swap باشه و پیدا نشه، سیستم 90 ثانیه صیر می‌کنه که اگه اون دستگاه هنوز بالا نیومده، بالا بیاد.اگه همچنان بعد از 90 ثانیه پیدا نشه، سیستم اون رو نادیده میگیره و میره سراغ ادامه مراحل.

اگه چیز دیگه‌ای باشه، مراحل بوت متوقف میشه، ممکنه رمز روت رو بپرسه و یه پوسته به شما بده تا کار‌های لازم رو انجام بدید. بعد از خروج از اون پوسته، ادامه کار‌های بوت انجام میشه، اگه ممکن باشه.

اگه آپشن noauto جز آپشن‌های سوار کردن باشه، systemd موقع بوت، سوار کردن رو انجام نمیده، هر موقع لازم شد، سوار می‌کنه. من درست نفهمیدم این لازم شد رو از کجا می‌فهمه و تنها چیزی که با گذاشتن این آپشن بدست آوردم این بود که چیز‌ها خودکار سوار نمیشدن، mount -a هم سوارشون نمی‌کرد و آخرش خودم دستی با دستور mount و مشخص کردن فایل‌سیستم مورد نظر و محل درست، اون رو سوار می‌کردم.

اینکه می‌گید سوار بودن یه فایل‌سیستم ntfs توی عملکرد تاثیر داره یا نه، فکر نکنم هیچ تاثیری داشته باشه که شما متوجه بشید. تا وقتی که چیزی روی اون ننویسید و چیزی نخوند، کرنل نباید به اون کاری داشته باشه. من تا حالا ندیدم با سوار بودن یه فایل‌سیستم سالم، و بدون لینکه کاری به اون داشته باشیم، عملکرد تفاوتی داشته باشه. zfs و btrfs اینجوری نیستند، به دلیل نحوه کارکرد اونها، حتی اگه کاری به اونها نداشته باشید، باز هم یه سری کار‌ها انجام میشه. البته این کار‌ها جوری نیست که شما متوجه بشید. کمتر از 1.5 درصد پردازنده رو درگیر می‌کنه.

یه چیزی که موقع استفاده از ntfs باید دقت کنید این هست که پشتیبانی از این فایل‌سیستم، به صورت مهندسی معکوس صورت گرفته. به این معنی که مطمئن نیستیم که فایل‌سیستم دقیقا چجوری کار می‌کنه و بر اساس رفتار‌های فایل‌سیستم، کد‌هایی نوشته شده تا بشه توی جایی غیر از ویندوز، از اون فایل‌سیستم استفاده کرد. به خاطر همین ممکنه جایی مشکل پیش بیاد و اطلاعات شما خراب بشه.
البته من تا حالا ندیدم مشکلی پیش بیاد ولی این احتمال وجود داره که یه چیزی درست کار نکنه و اطلاعات شما از دست بره.

پشتیبانی از ntfs توی گنو/لینوکس، از طریق fuse صورت می‌گیره. به خاطر همین ممکنه سرعت کمتری از وقتی که توی ویندوز هستید بگیرید.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 بهمن 1400، 05:30 ب‌ظ »
آقا خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید واقعا لطف کردید. ممنون متوجه شدم  :)

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #6 : 05 بهمن 1400، 05:54 ب‌ظ »
پس یه (حل شد) به عنوان اضافه کنید.