عجب انگار فقط من زدم Openrc
توی سایت distrowatch اگر یه نگاهی بندازی متوجه میشی که openrc بیشترین استفاده رو داره، یعنی توزیع های بیشتری ازش استفاده میکنن.
عجب.. جالب بود!
بنظر من چیزی از دست نمیدیم و راحت بگیر نرم افزارت نصب کن دیگه(: ولی خب از اونجایی که توزیع های محبوب systemd هستند و معمولا توزیع های محبوب توسعه دهنگان بیشتر و بزرگنمایی بیشتر به پروژه دارن خب کمتر به مشکل میخورند ولی بازم اونقدر بد نیست! من void نصب کردم در عین حال که بسیار پکیج هاش جدیده ولی ناپایدار نشد و خوب کار میکنه بسیار بسیار سریع نرم افزار نصب میکنه و سرعت روشن شدن سیستم هم بالاست و خوبه، من خودم جنتو دارم ودلیلم اینه که دستت نمیبنده میتونی روش systemd،openrc یا هرچیزی راحتی داشته باشی دیگه، و نکته دوم نمیدونم چرا توزیع مثل خانوادم میدونم(: پ خیلی دوست دارم توزیعم از همه معماری ها پشتیبانی کنه که اگر یه سخت افزار با اون خریدمم روش نصب کنم که جنتو حتی risc-v هم پشتیبانی میکنه، و جنتو میتونی خیلی راحت بگی برنامه های با چه مجوزی اجازه نصب داشته باشند؟ یعنی حتی فراتر از نرم افزار آزاد و غیر آزاد میتونی پراونه اش(لایسنس) انتخاب کنی چی نصب کنه و نکنه و میتونی مثلا فقط یه نرم افزار غیرآزاد نشان گذاری برای نصب کنی کلا یه سیستم باحالیه و فقط یکم بسته نصب کردنش رو مخمه نه سخت باشه ها ولی use(اسم دقیقش نمیدونم) که میتونی برای بسته کامپایل کنی یکم گیج کنندس مثلا من vlc نصب کرده بودم هی میگفتم ای بابا این چرا عکس آهنگارو نشون نمیده بعد رفتم یه توزیع دیگه دیدم اعع این که نشون میده! و فهمیدم بعضی قابلیتاش غیر فعال و رفتم همه use های vlc فعال کردم(: و گاهی بعضی use هارو فعال کنی مشکل کامپایل میخوره برا همین داستان کمی گیج کننده میشه که همرو فعال کنم نکنم و اگه مشکل خورد و یکی فعال نکردم یه قابلیت برنامم یوقت نره! البته به صورت پیشفرض خود جنتو use هارو بعضیاش فعال میکنه و ترس اینکه همرو باید دستکاری کنی نیست..
و فقط مدت زمان نصبش منو آزار میده خب بعضی موقع میخوای یچیزی نصب کنی ببینی و شاید بعد یکم پاک کنی! حالا فکرش کن 3 ساعت چیزی نصب کنی و بعد یکم استفاده دوباره پاکش کنی!!! و باز برگردی به قبل.. ولی درکل توزیع خوبیه و اونطور که میگن سخت نیست و بنظرم خیلی وسعت بازی داره قابلیتاش البته اینجا وا نشه فک کنم بهتره همین الانشم پر حرفی کردم
درکل فقط خدا کنه بهتر شه مشکل کمتر بخوره(الانم نمیخوره همون کمش میگم) و کاربرانش بیشتر بشن(: و کمی پکیج های از قبل کامپایل شده اش بیشتر (پایان انشا)