سلام ، من نسخه 21.10 رو دوباره دانلود و نصب کردم ( بار اول فایل ایزوش خراب بود ) اینبار از سایت اصلیش دانلود و نصب کردم وقتی نصب شد بالا اومد و من اولین کاری که کردم این بود که اینترنت رو وصل کردم ( علامت سوال روی علامت اینترنت بود ولی فایر فاکس میومد) ، رفتم استیم رو نصب کنم دیدم remove شد دوباره تلاش کردم تا 99 درصد نصب رو رفت اما گفت همباز remove ، چیکار کنم ؟ ( از ترمینال راحت نصب شد اما وقتی اجراش میکنم میاره ها ولی سمت چپ اونجایی که برنامه ها هستن مینویسه ناشناس زیرش عکسش هم نیست ، چیکار کنم برا این مشکل و ubuntu software ?
سلام و درود
یکی از دلایلی که من در هنگام کار با گنو/لینوکس خیلی از این مشکلات برام پیش نمیاد اینه:
در هنگام نصب اوبونتو کشور محل زندگی رو ایران انتخاب میکنم ( بعضی ها آمریکا که بصورت پیشفرض هست رو انتخاب میکنن که این بنظرم اشتباه هستش )
دلیلش : وقتی شما ایران رو انتخاب میکنید تمام فایل ها و پکیج هایی که قراره برای شما نصب بشه از سرور های داخل ایران دانلود میشه که این یک مزیت خیلی مهمه بدلیل اینکه سرعت و کیفیت دانلودتون رو بالاتر میبره ( اگر آمریکا رو انتخاب کنید . فایل ها و پکیج ها از سرور آمریکا دانلود میشن این بد نیست ولی خوب من خیلی از اوقات برای دانلود فایل های آپدیت دچار مشکل میشدم )
بعد از نصب سیستم عامل میرم در قسمت آپدیت و تمام آپدیت های موجود رو دانلود و نصب میکنم تا سیستم عاملم کاملا بروز بشه ( این باعث میشه شما میزان باگ ها و خطرات امنیتی موجود در سیستم عامل رو به حداقل برسونید )
بعد از بروزرسانی سیستم عامل, سیستمم رو ریستارت میکنم و سپس وارد بخش ubuntu software میشم و تمام برنامه هایی که نیاز به آپدیت دارن رو از بخش updates دانلود و نصب میکنم . دوباره سیستم رو ریسارت میکنم
و حالا سیستم عامل قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه
این راهکار من بوده . حالا شاید دوستان نظر متفاوتی داشته باشن.
لطفا اگر بخش یا کل این مطالبی که گفتم براتون نامفهوم بود بفرمایید تا من یا یکی از دوستان براتون بیشتر توضیح بدیم . سپاس