انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راه‌اندازی موبیان روی موبایل به‌صورت زنده  (دفعات بازدید: 932 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behzad121

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 510
  • آرچ + گنوم
سلام. من می‌خواستم توزیع موبیان (یا هر توزیع گنو/لینوکس دیگری مخصوص موبایل) رو به‌صورت زنده روی گوشی قدیمی‌ام راه‌اندازی کنم. این گوشی اندرویدش چهاره، روت شده، با adb و fastboot کار می‌کنه، یه کاستوم‌رام روش نصبه که از قبل روش یه جاسوس افزار مزخرف نصب شده، otg هم می‌خوره، رمش هم ۴۶۵ مگ بیشتر نیست و شرکت معروفی هم اون رو نساخته. توسط موبیان و... هم پشتیبانی نشده. بنظر می‌رسه که دسترسی های زیادی برای انجام این کار هست.

روشی دارید که بشه به‌صورت زنده اون رو راه‌اندازی کنم و آزمایشش کنم؟ یا یه روش امن برای نصب بدون خراب شدن چیزی؟ من تحقیق کردم و چیز بدردبخوری پیدا نکردم.

پ‌ن: اگه دیر جواب می‌دم، محدودم.
دیگه زیاد اینجا نیستم و بیشتر تو گروه‌های گنو/لینوکسی تلگرام کمک می‌کنم، دور از هیچ اذیت و حواشی. تلگرام: behdev@

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بعید می‌دونم بشه. برای راه‌اندازی درویدین که دیگه راحت‌ترین توزیعه، باید گوشی لااقل اندروید ۸ داشته باشه اگه اشتباه نکنم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
سلام. من می‌خواستم توزیع موبیان (یا هر توزیع گنو/لینوکس دیگری مخصوص موبایل) رو به‌صورت زنده روی گوشی قدیمی‌ام راه‌اندازی کنم. این گوشی اندرویدش چهاره، روت شده، با adb و fastboot کار می‌کنه، یه کاستوم‌رام روش نصبه که از قبل روش یه جاسوس افزار مزخرف نصب شده، otg هم می‌خوره، رمش هم ۴۶۵ مگ بیشتر نیست و شرکت معروفی هم اون رو نساخته. توسط موبیان و... هم پشتیبانی نشده. بنظر می‌رسه که دسترسی های زیادی برای انجام این کار هست.

روشی دارید که بشه به‌صورت زنده اون رو راه‌اندازی کنم و آزمایشش کنم؟ یا یه روش امن برای نصب بدون خراب شدن چیزی؟ من تحقیق کردم و چیز بدردبخوری پیدا نکردم.

پ‌ن: اگه دیر جواب می‌دم، محدودم.
با نصب cpu z مدل گوشی و cpu رو بگید تا راهنمایی کنیم
:My Instagram
_.hartin._