البته اکثر توزیع ها باید اضافه کنیم دبیان و جنتو که دیدم اینطور بود..
طبق تجربهی خودم معمولاً توزیعهایی که انواع و اقسام امکانات و شخصیسازیهای اضافه دارن و تنظیمات مختلف رو out of the box انجام دادهن، پایداری لازم رو ندارن یا تمیز و مرتب نیستن و در کل احساس خوبی به کاربر نمیدن. اما این منجارو... الان من تازه دارم میفهمم فلتپک این مدلیه و مثلاً خود کاربر باید مخزن اضافه کنه. در حالی که اینجا داخل تنظیمات رابط گرافیکی مدیر بستهی pamac یه دونه تیک فعال کردهم و فلتپک راه افتاده انواع شخصیسازیها رو هم داره. اما به حدی پایدار و بیعیب داره کار میکنه که گاهی اوقات شک میکنم نکنه داره چیزی رو ازم مخفی میکنه ((:
این عالیه منم موافقم انقدر ساده باشه، کار ندارم ولی حتا اگه همه چیزم بلد باشیم بازم دلیل نمیشه چیز ساده رو نخوایم، مثل اینه به یه برنامه نویس بگیم تو چرا از یه پیامرسان استفاده میکنی؟! و همینطور با اینکه میدونم جنتو چطور نصب میشه ولی خب چرا وقتی گرافیکی میشه نصب کرد توزیع من بیام تک تک چیزاش تنظیم کنم بلد بودن به کنار اون همه زمان هدر بدم براش، اصلا ساختن برنامه واسه یهسره کردن کاره دیگه..
و این سادگی اگه تو ویندوز و.. باشه خوب نیست چون ساده هست ولی تو نمیدونی داره چیکار میکنه و همینطور که گفتی(( شک میکنم نکنه داره چیزی رو ازم مخفی میکنه)) ولی خب حداقل این نرم افزارا آزاد هستن میتونیم یه نگاهیم بهش بندازیم یا اکثر موقع لازم نیست بریم کلی سختی بکشیم و کد هاش بخونیم و...، نرم افزار های آزاد اکثرا ساز کار خودشون رو توضیح میدن بر خلاف نرم افزار های دیگه که حتا میشه به سختی فهمید از چی استفاده میکنن و جایی ثبت نمیکنند..
و این خوبه سادگی در عین امنیت دانستن داشته باشی..((: