سوال قبلیم که بی جواب موند !
اما ازونجایی که وقتی دوان رو نصب میکنم دستور nmtui رو ندارم تا به اینترنت وصل بشم و بقیه مسیر رو پیش برم ، باید با یک توزیع زنده بهش chroot کنم برای نصب network-manager ، تصمیم گرفتم در جهت از بین بردن نیاز به یک توزیع زنده ، فایل های deb مدیر شبکه و وابستگی هاشو داشته باشم برای خودم ، اما دستور apt download فقط خود network-manager رو دریافت میکنه ! با چه دستوری میشه همه وابستگی هاشم گرفت ؟ یعنی باید دونه دونه خودم بگیرمشون ؟
اینکه چه وابستگیهایی همراهش نصب بشه، به وضعیت سیستم و بستههایی که همین الان نصب شده بستگی داره. همونطور که دیدید، یا کل وابستگیها دانلود میشه یا خود بسته network-manager.
میتونید با همون دستوی که بالا دیدید، network-manager و تمام وابستگیهاش رو دانلود کنید و بعد هر جا خواستید نصبش کنید، اون فایلها رو توی مسیر زیر قرار بدید.
/var/cache/apt/archives
بعد apt install network-manager رو بزنید. اینجوری اگه آخرین نسخه network-manager و وابستگیهاش توی دایرکتوری بالا موجود باشه، apt از همونها استفاده میکنه. اگه توی cache مربوط به لیست مخازن، نسخهای جدیدتری از network-manager یا وابستگیهاش تعریف شده باشه، اونوقت بستههای شما نصب نمیشن و apt سعی میکنه بستهها رو مخازن دریافت کنه.
یه راه حل این میتونه باشه که cache مربوط به لیست مخازن رو ویرایش کنید و نسخهای که برای network-manager و وابستگیهاش تعریف شده رو تغییر بدید به اون نسخهای که الان دارید. ولی حواستون باشه ممکنه اینجوری مشکل درست بشه.
راه حل دیگهای که هست اینه که برید جایی که بستهها قرار دارند و بعد سعی کنید به طور دستی با dpkg بستهها رو نصب کنید.
البته باید حواستون باشه اشتباهی بستههایی که نصب شدند رو downgrade یا دوباره نصب نکنید.
ممکنه بستهها بروز شده باشند و نسخه وابستگیها هم عوض شده باشه. در این حالت نصب مستقیم بستهها از طریق dpkg میتونه باعث خراب شدن سیستم بشه.
به نظرم راه حل بهتره اینه یا از طریق یه توزیع دیگه مثل اوبونتو با chroot بهش وارد بشید و بعد network-manager رو نصب کنید یا اینکه با همون ابزارهایی که دردسترستون هست به اینترنت وصل بشید و بعد network-manager رو از طریق خود devuan نصب کنید. اینجوری به بوت کردن یه توزیع زنده و chroot نیازی نمیشه.