انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی خرید کیبورد(حل شد)  (دفعات بازدید: 1075 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 977
راهنمایی خرید کیبورد(حل شد)
« : 03 اردیبهشت 1401، 02:12 ب‌ظ »
سلام دوستان اگه یادتون باشه چندین موضوع با همین مضمون زدم و فکر کنم الان دیگه بهم بخندید  ;D ](*,)
تا الان حدود سه تا کیبورد خریدم و متاسفانه نتونستم باهاشون کار کنم. الان به این نتیجه رسیدم که کیبورد دلخواهم یک کیبورد تخت، نرم و جزیره‌ای هست. نمیدونم چرا دیگه خیلی کم تولید میشه از اینها توی بازار. من گزینه‌هایی که می‌تونستم بخرم میزارم براتون اگه میشه یه نظری روش بدید یا یک پیشنهاد جدید بهم بدید که دارم دیوونه میشم عملا، بیست روز درگیر خریدم و کلی هم هی ضرر کردم.

--موس و کیبورد شیائومی بود که آقا آرمان پیشنهاد دادن، با دو مورد مشکل داشتم، یک اینکه توی بازار اصفهان نتونستم پیداش کنم، چه طالقانی چه مجتمع پگاه. دو یه نفر توی دیجی‌کالا نظر گذاشته بود که دکمه‌های بزرگش مثل Shift و اینا حتما باید وسطشون دست گذاشت اگه مثلا با انگشت کوچک کنار دکمه را فشار بدهیم گیر میکنه یا خیلی سفته، اگه آقا آرمان این مورد چک کنن روی کیبورد خودشون و بگن ممنون میشم ازشون.

--بهترین گزینه بعدی که خداییش کیبورد نرم و خوبی بود، البته یکم هنوز کلید‌ها ارتفاع داشت، یک کیبورد ارزان قیمت بیاند بود:
https://www.digikala.com/product/dkp-3039754/
احتمالا میدونید که این همون مارک فراسو قبل هست، خداییش هم خیلی فراسوها خوب بودن و کار می‌کردن، الان من به خاطر خراب شدن یه‌سری از مارک‌های ایرانی مثل TSCO نتونستم خودم راضی کنم که اینم دوام داشته باشه، با در نظر گرفتن قیمت ارزان اون.

--مورد بعدی یک کیبورد جنیوس بود، با این که ارتفاع دکمه‌ها هم کم بود، فقط یکم اندازه کلید‌های پایینی نامتعارف هستش و زیادی پایین بودن اون قسمت Home و End به کلیدهای جهتی
https://www.digikala.com/product/dkp-6242414/

ممنون میشم پیشنهادی کمکی چیزی بکنید که من کیبورد بخرم و برم سر کارم که حسابی درگیر شدم.
« آخرین ویرایش: 04 اردیبهشت 1401، 06:19 ب‌ظ توسط sajadspeed »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : راهنمایی خرید کیبورد
« پاسخ #1 : 03 اردیبهشت 1401، 03:32 ب‌ظ »
--موس و کیبورد شیائومی بود که آقا دانیال پیشنهاد دادن، با دو مورد مشکل داشتم، یک اینکه توی بازار اصفهان نتونستم پیداش کنم، چه طالقانی چه مجتمع پگاه. دو یه نفر توی دیجی‌کالا نظر گذاشته بود که دکمه‌های بزرگش مثل Shift و اینا حتما باید وسطشون دست گذاشت اگه مثلا با انگشت کوچک کنار دکمه را فشار بدهیم گیر میکنه یا خیلی سفته، اگه آقا دانیال این مورد چک کنن روی کیبورد خودشون و بگن ممنون میشم ازشون.
من بودم ها! :D چنین مشکلی رو هم ندیدم. ۱۰ انگشتی هم تایپ می‌کنم و کلیدها هر بار عمل می‌کنن.
برای خریدش هم می‌تونید از سایت‌ها اقدام کنید. خودم از شیراز گرفتم. نمی‌دونم چرا در استان فارس اینهمه واردکننده و فروشنده‌ی محصولات شیائومی هست!
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #2 : 03 اردیبهشت 1401، 03:56 ب‌ظ »
من sadata sk-1600 دارم راضیم طراحیش قشنگه گنده و دل چسب مشکلی باهاش تا حالا نداشتم مشکلش اینه که به خاطر اندازش پایه هاش رو که باز کنم به خاطر اینکه نمایشگر یکم خیلی پایینه به زیرش گیر می کنه
که مشکل از خودمه توی این مدت دو بار دکمه ۸ گیر کرد البته نه در حالت عمل کردن فقط یکم پایین رفت یک بار زدم درست شد
در کل کیبورد خیلی خوبیه پیشنهادش می کنم

دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 اردیبهشت 1401، 04:36 ب‌ظ »
--موس و کیبورد شیائومی بود که آقا دانیال پیشنهاد دادن، با دو مورد مشکل داشتم، یک اینکه توی بازار اصفهان نتونستم پیداش کنم، چه طالقانی چه مجتمع پگاه. دو یه نفر توی دیجی‌کالا نظر گذاشته بود که دکمه‌های بزرگش مثل Shift و اینا حتما باید وسطشون دست گذاشت اگه مثلا با انگشت کوچک کنار دکمه را فشار بدهیم گیر میکنه یا خیلی سفته، اگه آقا دانیال این مورد چک کنن روی کیبورد خودشون و بگن ممنون میشم ازشون.
من بودم ها! :D چنین مشکلی رو هم ندیدم. ۱۰ انگشتی هم تایپ می‌کنم و کلیدها هر بار عمل می‌کنن.
برای خریدش هم می‌تونید از سایت‌ها اقدام کنید. خودم از شیراز گرفتم. نمی‌دونم چرا در استان فارس اینهمه واردکننده و فروشنده‌ی محصولات شیائومی هست!
آهان بله ببخشید، منظورم خود شما بودید اسمتون اشتباه نوشتم، پس یعنی شما الان با انگشت کوچیکتون گوشه شیفت فشار میدید راحت عمل میکنه و مشکلی نداره؟
چون اینقدر حساس بودم حتما میخواستم فیزیکی ببینم محصول و امتحان کنم دکمه هاش رو، وگرنه بله توی سایت ها برای فروش هست.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 اردیبهشت 1401، 04:38 ب‌ظ »
من sadata sk-1600 دارم راضیم طراحیش قشنگه گنده و دل چسب مشکلی باهاش تا حالا نداشتم مشکلش اینه که به خاطر اندازش پایه هاش رو که باز کنم به خاطر اینکه نمایشگر یکم خیلی پایینه به زیرش گیر می کنه
که مشکل از خودمه توی این مدت دو بار دکمه ۸ گیر کرد البته نه در حالت عمل کردن فقط یکم پایین رفت یک بار زدم درست شد
ببخشید من سرچش کردم مدلی که گفتید رو، نه دکمه هاش تخت بود و نه جزیره ای  :(

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #5 : 03 اردیبهشت 1401، 04:48 ب‌ظ »
آهان بله ببخشید، منظورم خود شما بودید اسمتون اشتباه نوشتم، پس یعنی شما الان با انگشت کوچیکتون گوشه شیفت فشار میدید راحت عمل میکنه و مشکلی نداره؟
چون اینقدر حساس بودم حتما میخواستم فیزیکی ببینم محصول و امتحان کنم دکمه هاش رو، وگرنه بله توی سایت ها برای فروش هست.
خب من که چنین مشکلی نداشتم و با انگشت کوچیک کار میکنه. هم شیفت هم backspace و هم  enter و از اون طرف capslock برای تغییر زبان و چینش کیبورد. دیگه نمی‌دونم حتی اگه این برند هم در بازار مدل‌های فیک و کپی بی‌کیفیت داشته باشه واقعاً عجیب میشه ماجرا!
خودم از سایت گرفتم و قیمتش هم خیلی خوب افتاد برام. ۵۸۵ تومن.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 03 اردیبهشت 1401، 05:12 ب‌ظ »
آهان خوب اوکی، ببینم چی میشه، دوباره فردا میرم توی بازار یکم بیشتر میگردم شاید پیدا کنم، چون اینجوری خیلی بهتر از سفارش آنلاین هست، بازم ممنون بابت پیشنهاد

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 03 اردیبهشت 1401، 06:25 ب‌ظ »
ببخشید من سرچش کردم مدلی که گفتید رو، نه دکمه هاش تخت بود و نه جزیره ای  :(
من هم نگفتم تخته یا جزیره ای  :D
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 04 اردیبهشت 1401، 06:16 ب‌ظ »
با سلام دوستان بعد از کلی کلنجار رفتن آخر رفتم همون بیاند BK-2335 گرفتم، اون شیائومی رو اتفاقا پیدا هم کردم داخل بازار ولی مورد این بود که یه کیبورد دیگه هم خریده بودم و باید اون عوض میکردم و فروشنده قبول نکرد پسش بگیره، پس مجبور شدم همون مدلی که خودش داشت بردارم، ببینم این چقدر دووم میاره ایشالله بعدش میرم همون شیائومی میگیرم، این چند وقته خیلی ضرر کردم وگرنه کیبورد توی دیوار میفروختم و میرفتم همون شیائومی میگرفتم، در ههر حال همین هم خیلی دکمه‌های نرمی داره با ارتفاع کم و خیلی راحته، دو سالم گارانتی داره که تضمینش میکنه، در هر حال گزینه بعدیم همون شیائومی هست.
ممنون از دوستان مخصوصا آقا آرمان.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
پاسخ : راهنمایی خرید کیبورد(حل شد)
« پاسخ #9 : 04 اردیبهشت 1401، 06:28 ب‌ظ »
چقدر گرفتی ؟

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 05 اردیبهشت 1401، 12:33 ق‌ظ »
چقدر گرفتی ؟
خیلی ارزون بود نسبت به بقیه کیبوردها، ولی کیفیت ساخت خوبی داره و دکمه‌‌های با کیفیتی. توی دیجی‌کالا که ۲۱۵ هست، منم همین حدودا شد واسم.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 05 اردیبهشت 1401، 08:32 ب‌ظ »
من حدود سه چهار ماه پیش این رو ۱۵۰ گرفتم  ;D از این کم تر با این کیفیت پیدا نکردم