انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا مرورگرBrave آزاد هست؟  (دفعات بازدید: 3477 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : آیا مرورگرBrave آزاد هست؟
« پاسخ #45 : 03 اردیبهشت 1401، 08:29 ب‌ظ »
نقل‌قول
مهم هست ولی نه در اون حدی که شما تعصب دارید، تا جایی که بتونم و مشکلی برام پیش نیاره ابزار هام آزاده.
ولی اگر به یک ابزار انحصاری نیاز پیدا کنم جلوی خودمو نمی‌گیرم.
اصلااا نمیخوام موضوع عوض کنم ولی یادته سر موضوع آیا خدا گفته میشد متعصب کلی دلیل آوری میاوردیم که ربطی به تعصب نداره؟ اینم همون داستانه، البته شاید کمی هم اینطوره که میگی(: ولی باور کن منم بخاطر موضوعاتی که دیدم فعلا بنظرم نرم افزار آزاد خوبه چون اکثر این شرکتا به راه بدی رفتن و البته بهتره نگم اکثر بهتره بگم حدودا همه، و وب هم دست اینا بیفته بنظر بد تموم میشه مثل همه کارهایی که کاربر ها مخالف بودن ولی با زور بهمون قبولوندن

هممم به هرحال بگذریم(:

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #46 : 03 اردیبهشت 1401، 10:29 ب‌ظ »
خب مشکلش چیه گوگل سیاست هاشو روی وب اعمال کنه؟
شاید یکی از سیاست‌های گوگل این باشه که همهٔ درگاه‌ها تنها محتوایی که نشون می‌دن، نشون گوگل باشه و تنها استفادهٔ کاربر نهایی تماشای اون و تفکر به حرف‌هاش باشه. کرومیوم هم همچنان آزاده و می‌تونی ازش کلی انشعاب بگیری! ولی سیاست گوگل روی وب اینه که اگه مرورگر جدید کار دیگه‌ای کرد و مثلاً خواست «سلام» را نشون بده، چون مطابق با سیاست گوگل و شیوه‌نامه‌های طراحی گوگل نیست، شکست می‌خوره!

دقت کن که نگفتی نمی‌تونه، گفتی مشکلش چیه این کار را بکنه! من هم سعی کردم ساده‌ترین مثال را بیارم.
بحث نیازت هم مهمه. ولی باید دقت کنی که نیاز به آزادی هم داری و نباید به‌خاطر یک نیاز، نیاز مهم‌تری برای همیشه بمیره.
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1401، 10:32 ب‌ظ توسط بهنام … »
:) :)

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #47 : 03 اردیبهشت 1401، 11:46 ب‌ظ »
خب مشکلش چیه گوگل سیاست هاشو روی وب اعمال کنه؟
یه جورایی وضعیت میشه شبیه سلطه مایکروسافت روی سیستم‌عامل کامپیوتر‌های خانگی. مایکروسافت هر چی بگه، کار خیلی زیادی نمیشه انجام داد. شاید بشه یه سری تغییرات کوچک ایجاد کرد ولی سرجمع، بیشتر اونی میشه که مایکروسافت خواسته.
بالاخره بعد یه مدت هم بیشتر جامعه به سمت چیزی میرن که مایکروسافت تعیین کرده، هر چند که ممکنه چیزی نباشه که جامعه می‌خواهد. بعد یه مدت هم اون چیزی که گفته، میشه راه درست انجام کار‌ها و هر راه دیگه، میشه راه سخت، پرپیچ و خم، اطلاف وقت، روش قدیمی انجام کار‌ها و بقیه چیز‌هایی که طرفدار‌های ویندوز میگن.

همهاز ویندوز استفتاده میکنن ؟آیا گنو لینوکس نابود شده؟
اول از همه، عده زیادی از ویندوز استفاده می‌کنند. عده‌ای هم از سیستم‌عامل‌های آزاد استفاده می‌کنند.

همونجور که می‌تونید ببینید، مایکروسافت کاری که می‌خواهد رو انجام میده و کاربر‌ها هم نمی‌تونند به همین راحتی کار زیادی انجام بدن.
مثلا مایکروسافت تصمیم می‌گیره ویندوز جدید، از سخت‌افزار 5 سال پیش به قبل دیگه پشتیبانی نکنه.
مایکروسافت تصمیم می‌گیره هرجور که شده، کاربر از مرورگر خودش (edge) استفاده کنه. هر راهی هم که برای دور زدن پیدا میشه، مایکروسافت بعد یه مدت می‌بنده و کاربر باید یه راه دیگه پیدا کنه.
مایکروسافت تصمیم می‌گیره برای اینکه کاربر بتونه از همه سیستم‌عامل استفاده کنه، حتما یه حساب مایکروسافت بسازه و داده‌هاش رو هم دودستی تقدیم مایکروسافت کنه.
یا چیز‌های دیگه که یادم نمیاد.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین BiG

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1609
  • Windows 7 - Windows xp - Windows 11
« پاسخ #48 : 04 اردیبهشت 1401، 01:29 ق‌ظ »
نقل‌قول
شاید یکی از سیاست‌های گوگل این باشه که همهٔ درگاه‌ها تنها محتوایی که نشون می‌دن، نشون گوگل باشه و تنها استفادهٔ کاربر نهایی تماشای اون و تفکر به حرف‌هاش باشه. کرومیوم هم همچنان آزاده و می‌تونی ازش کلی انشعاب بگیری! ولی سیاست گوگل روی وب اینه که اگه مرورگر جدید کار دیگه‌ای کرد و مثلاً خواست «سلام» را نشون بده، چون مطابق با سیاست گوگل و شیوه‌نامه‌های طراحی گوگل نیست، شکست می‌خوره!
حالا من اطلاعاتی در این مورد ندارم ولی بنظرتون این مورد به موتور جستجو مربوط نمیشه تا مرورگر؟
خداحافظ لینوکس!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #49 : 04 اردیبهشت 1401، 03:15 ق‌ظ »
نه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #50 : 04 اردیبهشت 1401، 07:30 ق‌ظ »
نقل‌قول
مایکروسافت تصمیم می‌گیره هرجور که شده، کاربر از مرورگر خودش (edge) استفاده کنه. هر راهی هم که برای دور زدن پیدا میشه، مایکروسافت بعد یه مدت می‌بنده و کاربر باید یه راه دیگه پیدا کنه.
مثل اینکه از خیر این مورد گذشت ! اونجوری که شنیدم ، دیگه کاربر میتونه از مرورگر مورد علاقه خودش استفاده کنه !
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #51 : 04 اردیبهشت 1401، 11:06 ق‌ظ »
مثل اینکه از خیر این مورد گذشت ! اونجوری که شنیدم ، دیگه کاربر میتونه از مرورگر مورد علاقه خودش استفاده کنه !
مهم نیست که این کار رو می‌کنه یا نه… مهم اینه که می‌تونه این کار رو بکنه! این توانایی، ناشی از قدرتیه که انحصار بهش می‌ده.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #52 : 04 اردیبهشت 1401، 11:11 ق‌ظ »

پیشتهاد میکنم ویدیوی << Microsoft DID NOT Saved apple >> رو از مایکل mjd ببینید.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #53 : 04 اردیبهشت 1401، 11:21 ق‌ظ »
من طرفداری انحصارو‌ کردم مگه ؟ کلا گفتم !
آرچ و گنوم!

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website
« پاسخ #54 : 04 اردیبهشت 1401، 11:35 ق‌ظ »
من طرفداری انحصارو‌ کردم مگه ؟ کلا گفتم !

نه نه! این کارو نکردید، اما خواستم این ویدیو رو پیسنهاد بدم که مشکلات بین دو شرکت و کار های مایکروسافت رو ببینید : )))

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #55 : 04 اردیبهشت 1401، 12:13 ب‌ظ »
سپاس ، بزودی تماشا میکنم 🌹
آرچ و گنوم!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #56 : 06 اردیبهشت 1401، 05:38 ب‌ظ »
ولی فکر کنم هنوز اگه توی تنظیمات و اینجور جاها روی لینک‌ها بزنید، توی edge باز میشن.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #57 : 06 اردیبهشت 1401، 08:42 ب‌ظ »

پیشتهاد میکنم ویدیوی << Microsoft DID NOT Saved apple >> رو از مایکل mjd ببینید.
لینک داری ازش ؟
آرچ و گنوم!

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
    • smartnima Website