سلام خیلی ممنون بابت این آموزش
یه سوالی که دارم اینه که آیا میشه همین فایرفاکسی که دارم و از مخازن نصب شده (و نه اسنپ) رو داشته باشم و اون مخزن رسمی موزیلا رو اضافه کنم ؟
یا حتما باید حذفش کنم ؟
کدوم نسخه اوبونتو رو دارید؟
الان دقیقا میخواهید چیکار کنید؟ میخواهید firefox esr رو نصب کنید یا firefox معمولی رو؟
پیشنهاد میشود از بسته Portable فایرفاکس استفاده کنید.
...
اون لینکی که گذاشتید رو بررسی کردم. اون چیزی که دانلود میشه رو باید توی یه دایرکتوری قرار بدید و مثل همون بالا که گفتید، یه پرونده desktop. براش بسازید تا توی منوی برنامهها هم ظاهر بشه.
در مورد بروزرسانی، نمیدونم چنین قابلیتی داره یا نه. ولی خوبیش اینه که حداقل لازم نداره که توی دایرکتوریهای سیستمی قرار بگیره تا درست کار کنه.
بدیش اینه که توسط مدیربسته کنترل نمیشه.
نمیشه به راحتی اون رو برای همه کاربرهای سیستم نصب کرد. مگه اینکه اون رو توی /opt/ قرار داد، در این حالت باز هم فایرفاکس توی منوی برنامهها نمایش داده نمیشه مگه اینکه هر کاربر، یه فایل desktop. برای فایرفاکس بسازه.
میشه یه فایل desktop. برای فایرفاکس ساخت و اون رو توی /usr/share/applications/ قرار داد ولی اینجوری یه فایل توی دایرکتوریهای سیستمی قرار گرفته و ممکنه با یه چیز دیگه تداخل ایجاد کنه.
هدف از نصب اوبونتو از مخازن ppa بخاطر اینه که پشتیبانی وجود داره و هم امنیتش بالاست هم با یک دستور بروزرسانی میشه.
وگرنه میشد وارد سایت موزیلا بشیم پ فایرفاکس رو دانلود و با ۲ تا کلیک نصب کنیم.
تیم امنیتی اوبونتو، چیزهایی که توی ppa هست رو بررسی نمیکنه.