درک نمیکنم چرا دبیان ۱۱ با نام Bullseye که خیلی Stable هست رو نصب نمیکنید و اصرار دارید از نسخه های Unstable و Testing اون استفاده کنید! به شخصه از دبیان ۱۱ با دسکتاپ گنوم استفاده میکنم و باهاش اصلا مشکلی ندارم.آخه اغلب می دیدم تو فروم های نه تنها ایرانی بلکه تو فروم های انگلیسی هم مینویسند که دبیان به درد دسکتاپ نمیخوره و فقط باید بر روی سرورها نصب بشه.به همین خاطر من هیچ وقت به دبیان به عنوان یه توزیع مناسب برای رایانه های رومیزی و لپ تاپ نگاه نمیکردم و هیچ وقت امتحانش نکردم.تا اینکه از آپدیت های مکرر و ریستارت های مکرر توزیع KDE Neon دیگه کلافه شدم و به همین خاطر ترجیح دادم از توزیع های نیمه غلطان و غلطان به توزیع های غیرغلطان مهاجرت کنم.دبیان رو هم انتخاب کردم.چون کمترین آپدیت رو به من تحمیل میکرد
دیگه نگران آپدیت های اجباری مثل آپدیت های ویندوز ۱۰ نیستم ! و سیستم عامل منو هنگام انجام کارهام اذیت نمیکنه.kde neon نمیدونم چرا بدتر از ویندوز ۱۰ مدام منو مجبور به ریستارت میکرد.فکر کنم چون یه مدت زیادی آپدیت نشده بود به همین خاطر مشکلی براش پیش اومده بود و نمیتونست آپدیت های جدید رو اعمال کنه.خلاصه من دنبال راه حل نگشتم و مثل یه مرد حذف ش کردم
از KDE هم دل کندم و اومدم گنوم رو دبیان نصب کردم و از گنوم هم خیلی راضی هستم.
با اینکه میتونم فایرفاکس ESR رو حذف کنم و آخرین نسخه کوانتوم رو از سایت فایرفاکس دانلود کنم و نصب ش کنم.ولی روی ESR باقی موندم و کارمو راه انداخته و باهاش اصلا مشکلی ندارم.
البته این رو هم باید اضافه کنم که برای من مهم نیست که از نسخه 3.2 برنامه X استفاده کنم در حالی که نسخه 3.7 برنامه X هم منتشر شده.برای من آپدیت بودن خیلی مهم نیست.من دوست دارم برنامه ها بدون کرش و باگ کارمو راه بندازن.فکر میکنم این طرز تفکر من باعث شده من دبیان رو دوست داشته باشم.اگر مثل من فکر میکنید از نصب دبیان پایدار پشیمون نمیشید.اگر نه برید سراغ توزیع هایی که آپدیت میشن یا حتی توزیع های غلطان.پس هیچ تعصبی در کار نیست.هیچ توزیعی هم برتر نیست.طرز تفکر ما و نوع نگاه مون و انتظاری که از سیستم عامل داریم و کاربردی که از ش میخوایم باید سیستم عامل ما و توزیع ما رو تعیین کنه.محبوبیت هم مهمه ولی مهم تر انتخاب خود شماست.به همین خاطر مهندس بهزادی میگن به آمار خام دیستروواچ اکتفا نکنید.