انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تشخیص نوع دستگاه از آدرس ip اینترنتی  (دفعات بازدید: 1976 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
پاسخ : تشخیص نوع دستگاه از آدرس ip اینترنتی
« پاسخ #30 : 11 خرداد 1401، 12:11 ب‌ظ »
احساس میکنم بعضی از isp ها اجازه میدن یه سرویس از آدرس ip اطلاعات کاملی از ما داشته باشه و بعضی ها نه
حالا سایت اولی که دادم مثل اینکه کلا عوض شده ولی سایت دوم تمام اطلاعاتش در مورد من درست بود حتی نسخه اندروید و سایز صفحه نمایش رو نشون داد
به هر حال سایت هایی که اطلاعات ما رو میگیرن و خیلی اطلاعات کاملی دارن اون فقط به خاطر مرورگر نیستن با همین آدرس آی پی میشه خیلی اطلاعات کاربری به دست آورد
https://www.infobyip.com/
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1401، 12:13 ب‌ظ توسط Dr.Code »

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #31 : 11 خرداد 1401، 12:34 ب‌ظ »
خب بروبچ
یه چندتا دست آورد دارم که گفتم به شما هم بگم شاید به دردتون خورد
شما می‌توانید با سایت زیر یه لینک عکس رو بهش بدین و براتون کوتاه می‌کنه و کسایی که برن تو لینک شما ip طرف رو بهتون میده
https://iplogger.org/
این از دست آورد اول

ترفند دوم هم اینه که هر کس به شما ایمیل بزنه آدرس ip نسخه و از قسمت اطلاعات ایمیل میتونید ببینید

پس این ip رو بدین به سایت های تجزیه و تحلیل ip و استفاده بکنید
مسئولیت چطور استفاده کردن با خودتونه
فقط کاربردش رو نمی‌دونم به نظر شما چه استفاده های میشه از این ترفند کرد؟

آفلاین َUxmlai-ad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • متنفر از گنو و FSF
« پاسخ #32 : 11 خرداد 1401، 12:35 ب‌ظ »
برای من همچین هم اطلاعات رو درست نداد ولی حداقل نگفت آلمان هستی  ;)
اگه اطلاعات دقیق می خواهید از گوگل بپرسید اون همه رو به دقت هر چه تمام تر  جمع آوری کرده  ;D
متنفر از گنو و FSF

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
« پاسخ #33 : 11 خرداد 1401، 12:41 ب‌ظ »
برای من همچین هم اطلاعات رو درست نداد ولی حداقل نگفت آلمان هستی  ;)
اگه اطلاعات دقیق می خواهید از گوگل بپرسید اون همه رو به دقت هر چه تمام تر  جمع آوری کرده  ;D
این خیلی حق بود
فکر نمی‌کردم گوگل به زبان فارسی هم جاسوسی بکنه ولی دقت کردم هر موقع در مورد چیزی حرف میزنم یا تحقیق میکنم توی فید کروم میاد

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #34 : 11 خرداد 1401، 03:06 ب‌ظ »
خب بروبچ
یه چندتا دست آورد دارم که گفتم به شما هم بگم شاید به دردتون خورد
شما می‌توانید با سایت زیر یه لینک عکس رو بهش بدین و براتون کوتاه می‌کنه و کسایی که برن تو لینک شما ip طرف رو بهتون میده
https://iplogger.org/
این از دست آورد اول
اینکه همون کوتاه کننده لینک هست. فقط هر کی که بازش می‌کنه، ip اون رو هم ذخیره می‌کنه. کار خیلی عجیبی نمی‌کنه.

نقل‌قول
ترفند دوم هم اینه که هر کس به شما ایمیل بزنه آدرس ip نسخه و از قسمت اطلاعات ایمیل میتونید ببینید
این اطلاعات توی خود header ایمیل هست. به روش‌ها یا نرم‌افزار‌های خاصی برای بدست آوردنشون نیازی نیست. خیلی از email client ها چنین قابلیتی دارند. فکر کنم حتی همون برنامه gmail روی اندروید هم این قابلیت رو داره. چیز تازه‌ای نیست.

احساس میکنم بعضی از isp ها اجازه میدن یه سرویس از آدرس ip اطلاعات کاملی از ما داشته باشه و بعضی ها نه
حالا سایت اولی که دادم مثل اینکه کلا عوض شده ولی سایت دوم تمام اطلاعاتش در مورد من درست بود حتی نسخه اندروید و سایز صفحه نمایش رو نشون داد
به هر حال سایت هایی که اطلاعات ما رو میگیرن و خیلی اطلاعات کاملی دارن اون فقط به خاطر مرورگر نیستن با همین آدرس آی پی میشه خیلی اطلاعات کاربری به دست آورد
https://www.infobyip.com/
اینها رو مرورگر می‌فرسته. از مرورگر تور استفاده کنید و ببینید که خیلی از اونها یا مشخص نمیشه یا متفاوته.

این خیلی حق بود
فکر نمی‌کردم گوگل به زبان فارسی هم جاسوسی بکنه ولی دقت کردم هر موقع در مورد چیزی حرف میزنم یا تحقیق میکنم توی فید کروم میاد
به جای موتور جست‌و‌جو گوگل، از duckduckgo استفاده کنید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #35 : 11 خرداد 1401، 03:12 ب‌ظ »
نرفند اینه که شما میایید یه عکس بدون بکگراند یه پیکسلی تو ایمیل میزارید که از یه سایت خاص گرفتید و هیچکس هم نمیدونه اونجا هست.
این برای کار های مختلفی از جمله چک کردن اینکه کاربر ایمیلتون رو باز کرده یا نه و مهم تر از اون پیدا کردن آی‌پی کاربر استفاده میشه!
برای همینه که خیلی از کلاینت های ایمیل عکس هارو تا خودتون بهش نگید نشون بده بلاک میکنن.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #36 : 13 خرداد 1401، 10:46 ق‌ظ »
شما تو هر سایتی میری سرویس دهنده اینترنت
آی پی
مدل دستگاه
مرورگر
حتی چیز هایی که نوشتید ولی ارسال نکردید
بهترین کار استفاده از مرورگر با امنیت هست ولی توجه کنید اگر گزینه رو فعال کنید سرعت مرورگر میاد پایین
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #37 : 13 خرداد 1401، 01:10 ب‌ظ »
مدل دستگاه، مرورگر، سیستم‌عامل، اندازه صفحه و اینجور چیز‌ها توسط خود مرورگر فرستاده میشه و می‌تونید توی مرورگر تنظیم کمید که اونها رو نفرسته یا اصلا یه چیز دیگه بفرسته.
البته فکر کنم اندازه صفحه باید چیزی باشه که مرورگر به اون اندازه باز شده وگرنه ممکنه بعضی سایت‌ها درست نمایش داده نشن.

نقل‌قول
منظورتون از این چیه؟
شاید بشه با جاوا اسکریپت اینکار رو کرد.

نقل‌قول
بهترین کار استفاده از مرورگر با امنیت هست ولی توجه کنید اگر گزینه رو فعال کنید سرعت مرورگر میاد پایین
چرا میاد پایین؟ بستگی داده که چیکار کردید. اینکه اطلاعاتی که مرورگر می‌فرسته رو تغییر بدید، نباید توی سرعت تاثیری بذاره.
مگه اینکه از تور یا لایه‌های رمزنگاری اضافه استفاده کنید که این می‌تونه سرعت رو کم کنه.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #38 : 14 خرداد 1401، 05:39 ق‌ظ »
مدل دستگاه، مرورگر، سیستم‌عامل، اندازه صفحه و اینجور چیز‌ها توسط خود مرورگر فرستاده میشه و می‌تونید توی مرورگر تنظیم کمید که اونها رو نفرسته یا اصلا یه چیز دیگه بفرسته.
البته فکر کنم اندازه صفحه باید چیزی باشه که مرورگر به اون اندازه باز شده وگرنه ممکنه بعضی سایت‌ها درست نمایش داده نشن.

نقل‌قول
منظورتون از این چیه؟
شاید بشه با جاوا اسکریپت اینکار رو کرد.

نقل‌قول
چرا میاد پایین؟ بستگی داده که چیکار کردید. اینکه اطلاعاتی که مرورگر می‌فرسته رو تغییر بدید، نباید توی سرعت تاثیری بذاره.
مگه اینکه از تور یا لایه‌های رمزنگاری اضافه استفاده کنید که این می‌تونه سرعت رو کم کنه.
https://www.zoomit.ir/internet-network/382171-thousands-popular-websites-see-what-you-type/
مورد دوم هم مثلا فار فارس اندروید اگر قابلیت ضد ردیابی پیشرفته رو فعال کنی خیلی سرعت میاد پایین در کنار استفاده از داک داک گو امنیت رو تقريبا تضمین میکنه
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1401، 05:45 ق‌ظ توسط artin h »
_.hartin._

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #39 : 14 خرداد 1401، 02:26 ب‌ظ »
نباید زیاد کار سختی باشه. فکر کنم با جاوا اسکریپت انجامش میدن. احتمالا با غیرفعال کردن جاوا اسکریپت توی مرورگر، این قابلیت هم از کار می‌افته. ولی مشکل اینجاست که خیلی از سایت‌ها به جاوا اسکریپت نیاز دارند تا درست کار کنند.

نقل‌قول
مورد دوم هم مثلا فار فارس اندروید اگر قابلیت ضد ردیابی پیشرفته رو فعال کنی خیلی سرعت میاد پایین در کنار استفاده از داک داک گو امنیت رو تقريبا تضمین میکنه
چرا؟ من که ندیدم اینجوری بشه. ممکنه با فعال کردن این قابلیت، بعضی از وبسایت‌ها کار نکنند.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #40 : 14 خرداد 1401، 07:47 ب‌ظ »
نباید زیاد کار سختی باشه. فکر کنم با جاوا اسکریپت انجامش میدن. احتمالا با غیرفعال کردن جاوا اسکریپت توی مرورگر، این قابلیت هم از کار می‌افته. ولی مشکل اینجاست که خیلی از سایت‌ها به جاوا اسکریپت نیاز دارند تا درست کار کنند.

نقل‌قول
چرا؟ من که ندیدم اینجوری بشه. ممکنه با فعال کردن این قابلیت، بعضی از وبسایت‌ها کار نکنند.
خب مشکل همینه اگر امنیت میخایم باید قید یه سری چیز هارو بزنیم من ترجیحم اینه از دوتا مرورگر استفاده کنم حتی در مورد سیستم عامل هم همینه
_.hartin._

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #41 : 15 خرداد 1401، 01:33 ق‌ظ »
تعداد سایت‌هایی که با این تنظیمات بالا نمیاند خیلی کمه.
مگه اینکه همه کوکی‌ها رو غیرفعال کنید که در این حالت تعداد خیلی زیادی از سایت‌ها از کار می‌افتن. قابلیت ورود به حساب کاربری رو هم از دست میدید. چون سایت باید از یه جایی بدونه که شما کی هستید و اینجاست که کوکی به کار میره.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #42 : 15 خرداد 1401، 10:08 ق‌ظ »
من مجبوذرم به کوکی ها اجازه بدم ولی همون ضد ردیابی پیشرفته فایر فاکس به نظرم کافیه البته توی نتایج فارسی دا ک داک گو افتضاحه
_.hartin._

آفلاین Oxygen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 337
« پاسخ #43 : 16 خرداد 1401، 12:49 ب‌ظ »
می‌دونم سایت های مثل IP info مشخصات کامل ip رو میدن ولی ایشون از سه رقم اول میفهمید از موبایل/ویندوز/لینوکس و... یا چه سیستم عاملی شرکت کردیم
سلام
وقتی شما یک صفحه وب باز میکنین، میتونه این اطلاعات رو دریافت و به شما نشون بده:
سیستم عامل (لینوکس، ویندوز و...)، نسخه سیستم عامل (ویندوز7 یا 10 و...)، معماری سیستم عامل (32 یا 64 بیتی)، مرورگر شما به همراه نسخه دقیق، رزولیشن مانیتور، دستگاه شما (موبایل، کامپیوتر و...)

و اینا هیچ ربطی به IP نداره، از روی ip نهایت میشه مکان و isp اینترنتی شما رو بفهمن. ایشون هم از روی ip لوکیشن تقریبی رو برمیداشتن، مشخصه که فلان رنج ip برای فلان کشوره، و بعد رقم‌های بعدیش مشخص میکنه واسه کجاست مثلا ایرانسل یا... و الی آخر

برای اون اطلاعاتی هم که گفتم، کد توی اینترنت هست.