احتمالا با من!
اینجا معمولا هر کی با هرکی درگیری داره یه سرش منم حتی وقتی که طرف با خودش درگیری داره
حسب الاتفاق من بشدت با اینترنت ملی موافقم! این یکی از تدبیرهای بسیار قابل تقدیر نظام هست که من شخصا حاضرم کمک نقدی هم برای اجرای آن بکنم!
متن طرح صحبت از فیل کردن و این حرف ها نیست! چیز جالب تریه: صحبت یه مقدار خیلی خیلی خیلی زیاد پوله که قراره گم بشه! و فقط همین! یکم هم مسیر ما رو درازتر می کنه. از حالا هم روش های دور زدنش مشخصه!
نمی دونم ما ... هستیم یا حاجی ما رو ... فرض می کنه که به بهانه این خزعبلات این رقم های نجومی گم میشه و کسی هم صداش در نمیاد!
خوش بحال اونا که دست اندر کار گرفتن پول این طرحان! چه برج ها می سازن در سوئیس و چه جزایر خوبی می خرن در اقیانوس ها! جای من خالی!
*** اطلاعیه!
اینجانب با توان و قدرت دزدی در حد بسیار بالا و توانائی پیچاندن مردم تا حدی بسیار بالاتر از عرف بازار دولتی ، آماده همکاری در هر پروژه و طرح ملی هستم!
لطفا در صورت تمایل به خرید جزایر اطراف کبک ، تورنتو ، مونترال و سرتاسر اقیانوس زیبای اطلس در مدتی کمتر از سه ماه برای استخدام من در پروژه ملی خود یا فامیلتان برای من پیغام شخصی محبت کنید! ***
بقول شاعر هرچه از دوست رسد نیکوست حتی اگه ... باشه!