انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فروشگاه لینوکس و محصولات متن‌باز سی‌تو  (دفعات بازدید: 22167 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
پاسخ به: فروشگاه لینوکس و محصولات متن‌باز سی‌تو
« پاسخ #45 : 08 شهریور 1389، 02:07 ق‌ظ »
خیلی خوبه، دیگه من به این بحث‌ها عادت کردم و خیلی خوشحالم که دوستان قبل از بنده جواب دقیق را می‌دهند.
تشکر ویژه برای eMan عزیز

دو نکته برای Prospect گرامی،
یک ) اولا گنو نه گنوم
دو ) درآمد حاصل از سی‌تو به جای دوری نمی‌رود. درآمدها صرف تولید محصولات مورد نیاز جامعه کاربری که بیشتر شامل نرم‌افزارها هست و البته بعضی کالاهای تبلیغاتی مثل لیوان و تیشرت می‌شود. یک قسمت درآمد مستقیما به جامعه کاربری بر می‌‌گردد مثلا فروشگاه لینوکس سی‌تو در جشن انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴ مبلغ ۲۰۰۰۰۰ تومان حمایت مالی مستقیم انجام داد و هم‌چنین یک سری بج با نشان اوبونتو به رایگان پخش کرد. یک بخش دیگر درآمد هم به خود کاربران نرم‌افزارهای آزاد بر می‌گردد مثلا اهدای رایگان دیسک‌ها در برنامه‌های مختلف یا هاستینگ رایگان برخی سایت‌ها مثل gimp.ir یا blender.ir یا orumlug.ir و ...

در کل کسی که از سی‌تو خرید می‌کند به خود جامعه کاربری دارد هزینه پرداخت می‌کند

والسلام !
« آخرین ویرایش: 08 شهریور 1389، 02:13 ق‌ظ توسط b.tavakkoli »

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101
پاسخ به: فروشگاه لینوکس و محصولات متن‌باز س&
« پاسخ #46 : 08 شهریور 1389، 04:28 ب‌ظ »
خیلی خوبه، دیگه من به این بحث‌ها عادت کردم و خیلی خوشحالم که دوستان قبل از بنده جواب دقیق را می‌دهند.
تشکر ویژه برای eMan عزیز

یک ) اولا گنو نه گنوم
دو ) درآمد حاصل از سی‌تو به جای دوری نمی‌رود. درآمدها صرف تولید محصولات مورد نیاز جامعه کاربری که بیشتر شامل نرم‌افزارها هست و البته بعضی کالاهای تبلیغاتی مثل لیوان و تیشرت می‌شود. یک قسمت درآمد مستقیما به جامعه کاربری بر می‌‌گردد مثلا فروشگاه لینوکس سی‌تو در جشن انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴ مبلغ ۲۰۰۰۰۰ تومان حمایت مالی مستقیم انجام داد و هم‌چنین یک سری بج با نشان اوبونتو به رایگان پخش کرد. یک بخش دیگر درآمد هم به خود کاربران نرم‌افزارهای آزاد بر می‌گردد مثلا اهدای رایگان دیسک‌ها در برنامه‌های مختلف یا هاستینگ رایگان برخی سایت‌ها مثل gimp.ir یا blender.ir یا orumlug.ir و ...

والسلام !

سلام دوست گرامی :

اولا می دونم گنو است و اشتباهی تایپ کردم گنوم

دوما ما که حرفی نزدیم با eMan دوست عزیزم صحبت کردم و بعدش از سایت تشکر هم کردم و خسته نباشید هم گفتم .  حتی برای کامل شدن سایت در صورت نیاز آماده باش دادم . در آخر هم گفتم والسلام نامه تمام . فکر می کنم اینارو باید خونده باشی نه ؟ مشکلی نیست .  خدا رو چه دیدی شاید فردا ماهم یه لیوان ازت گرفتیم با آرم اوبونتو  \\:D/

تو کارت موفق باشی .

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
تشکر ویژه برای eMan عزیز

یک ) اولا گنو نه گنوم

والسلام !

سلام دوست گرامی :

اولا می دونم گنو است و اشتباهی تایپ کردم گنوم

دوما ما که حرفی نزدیم با eMan دوست عزیزم صحبت کردم و بعدش از سایت تشکر هم کردم و خسته نباشید هم گفتم .  حتی برای کامل شدن سایت در صورت نیاز آماده باش دادم . در آخر هم گفتم والسلام نامه تمام . فکر می کنم اینارو باید خونده باشی نه ؟ مشکلی نیست .  خدا رو چه دیدی شاید فردا ماهم یه لیوان ازت گرفتیم با آرم اوبونتو  \\:D/

تو کارت موفق باشی .

بنده برای شفاف سازی بیشتر این توضیحات را دادم، درست است که شما در آخرین پست خود متوجه برخی نکات شدید ولی کاملا توجیه نشدید، وگرنه فکر کنم نوشتن این عبارت زیاد جالب نبود :
اگر کمکه سایتی هم بخواد می تونه رو من حساب کنه
اما یادش نره که 1100 تومان پول زیادیه

به هر حال از لطف شما ممنونم :)

آفلاین Prospect

• Full Member
  • *
  • ارسال: 101

نقل‌قول
بنده برای شفاف سازی بیشتر این توضیحات را دادم، درست است که شما در آخرین پست خود متوجه برخی نکات شدید ولی کاملا توجیه نشدید، وگرنه فکر کنم نوشتن این عبارت زیاد جالب نبود :
اگر کمکه سایتی هم بخواد می تونه رو من حساب کنه
اما یادش نره که 1100 تومان پول زیادیه

به هر حال از لطف شما ممنونم :)

اینکه گفتم کمک سایتی هم بخواد می تونه رو من حساب کنه چون کلا متخصص زبان های هم تحت وب هم کاربردی هستم . از این جهت - احتمالا درست متوجه نشدی - و دوست من هنوزم می گم 1500 یا . . .  زیاده - این نظر شخصی من - شما می تونید نپذیرید - 2 تا دوست خوبم می تونه نظراتشون شبیه هم نباشه - منم خوشحالم دوستی مثل شما دارم - اما ربطی به توجیه و این حرفا نداره -

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
کلیه نسخه‌های رسمی و غیر رسمی خانواده اوبونتو ۱۰.۱۰ در فروشگاه لینوکس سی‌تو

http://maverick.sito.ir

آفلاین farhad88

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
سیتو فرشگاه تو انقلاب داره؟

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
سیتو فرشگاه تو انقلاب داره؟

بله گنوشاپ مراجعه بفرمایید

http://gnushop.blogspot.com/

آدرس
تهران میدان انقلاب خیابان 16 آذر درب ورودی باشگاه  (درکروکی زیر مستطیل قهوه ای رنگ مشخص شده ) ساختمان هیدرولیک دانشکده فنی طبقه همکف نمایشگاه و کتابفروشی حهاد فنی (مو.قعیت من در کروکی زیر با مستطیل آبی مشخص شده است)

شماره تماس : 09355348513

تذکر 1:
 اگر هم مشکلی در ورود شما به وجود آمد می توانید به موبایل زنگ بزنید
 تذکر 2:
کارت شناسایی را حتما همرا خودتان داشته باشید و هنگام ورود در صورت نیاز به نگهبانی ارایه بفرمایید و حتما هم شماره ورودی خودتان را دریافت کنید
ساعت کار:
8 صبح تا 17 بعدازظهر
پنج شنبه و حمعه فروشگاه تعطیل می باشد

خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
واقا دستتون درد نکنه آدم وقتی یه چیزی از شما میخره هم بالاخره یه چیزی گیرش میاد هم یه کمکی به بنیاد می کنه !!

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
چرا قيمت هاي سيتو گرونتر از لينوکس شاپه

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
سیتو گرونتر نیست
موقتا قیمت ها با هم فرق می کنه