انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تنظیم DHCP در اندروید  (دفعات بازدید: 1576 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : تنظیم DHCP در اندروید
« پاسخ #15 : 23 تیر 1401، 06:06 ق‌ظ »
یعنی الان میخواید از طریق کابل usb که گوشی و کامپیوتر رو بهم وصل کردید یه اینترنت یا همون شبکه داشته باشید، که یک شناسه ip از گوشی نمایش بده، خب کاری نداره وقتی با سیم وصل کردی برو تو تنظیمات (بی سیم و شبکه ها) بزن و بعدش (اتصال به اینترنت با تلفن همراه و نقطه اتصل قابل حمل )بزن  و بعدش وقتی که usb وصله گزینه ای به نام (اتصال اینترنت از طریق usb) هست که با زدنش از گوشی به pc یه اینترنت داده میشه، که میشه باهاش ارتباط هم برقرار کنی و ip داره  ، البته من این تنظیمات برای یه گوشی honor 8c که فارسی بود گفتم، درکل اکثر گوشی ها توی قسمت اینترنت و.. بگردی یه چیزی درمورد انتقال اینترنت با usb داره، که میتونی توی جست و جوی تنظیماتم دنبالش بگردی

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 977
« پاسخ #16 : 23 تیر 1401، 09:38 ق‌ظ »
بله اینم امتحان کردم ‌ولی متاسفانه ارتباط خوبی نداشتم، چون هم گوشی برای لود زنده داره به سرور نود‌جی‌اس گوش میده با هم دچار تداخل میشن.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #17 : 23 تیر 1401، 02:08 ب‌ظ »
شما گفتی یه شبکه داخلی وقتی یک برنامه را دارم توسعه می‌دم و گوشی با USB وصله شکل می‌گیره و از اون استفاده کنم، خوب الان همچین شبکه‌ای اصلا نیست!
کی چنین حرفی زدم؟! حرف از شبکهٔ خانگی خودتون بود.
خب چرا به Hotspot وصل میشید، مشکل شبکهٔ خانگی‌تون چیه؟

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 23 تیر 1401، 03:17 ب‌ظ »
نه دیگه، چند بار گفتم با مودم نیستم و فقط هات‌اسپات گوشی است.
خیلی اینور و اونور میرم برای همین نمی‌تونم از اینترنت ثابت استفاده کنم. می‌خواستم اگه این مشکل میشه همین‌جوری حل کنم و نخوام برم AP یا مودم بخرم.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 23 تیر 1401، 03:19 ب‌ظ »
مگه لپ‌تاپ و گوشی هر دو توی شبکهٔ بی‌سیم خانگی نیستند؟
چرا دیگه، ولی با مودم نه، هات‌اسپات گوشی روشن است و لپ‌تاپ به اون وصله.
مشکلی هم نبوده تا الان، بعد از آپدیت نمی‌دونم کی این تز داده که هی رنج IPهای هات‌اسپات تغییر بکنه.
اینجا هم پرسیدید که در یک شبکه است، بنده هم گفتم نه.

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #20 : 23 تیر 1401، 04:11 ب‌ظ »
یعنی الان میخواید از طریق کابل usb که گوشی و کامپیوتر رو بهم وصل کردید یه اینترنت یا همون شبکه داشته باشید، که یک شناسه ip از گوشی نمایش بده، خب کاری نداره وقتی با سیم وصل کردی برو تو تنظیمات (بی سیم و شبکه ها) بزن و بعدش (اتصال به اینترنت با تلفن همراه و نقطه اتصل قابل حمل )بزن  و بعدش وقتی که usb وصله گزینه ای به نام (اتصال اینترنت از طریق usb) هست که با زدنش از گوشی به pc یه اینترنت داده میشه، که میشه باهاش ارتباط هم برقرار کنی و ip داره
اینجوری usb debugging خاموش میشه.

فکر کنم گوشی باید روت شده باشه تا بشه تنظیمات dhcp مربوط به hotspot اون رو تغییر داد.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین nixnix

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #22 : 25 تیر 1401، 10:31 ب‌ظ »
تا جایی که آگاهی دارم در روش اتصال USB Tethering به کامپیوتر ، به دلیل Hard-Code بودن پیکربندی DHCP در اندروید تغییر محدوه IP و یا سفارشی کردن آن امکانپذیر نیست.
و چون امکان تنظیم Fixed IP و یا Lease Time نیست ، پس از هر وصل/قطع اتصال ، client (همان لپ‌تاپ شما) یک آدرس تازه می‌گیرد.
با rootکردن دستگاه و دستکاری در سورس کد سرویس ها و برنامه‌های مربوطه قابل انجام است.

آدرس IP دریافتی برای Client ها در سرویس اتصال به طور معمول در اندروید به صورت زیر است (البته در دستگاه‌ها و نسخه‌های اندروید ‌احتمالا متفاوت است):

USB Tethering: 192.168.42.X
WiFi / Bluetooth Tethering: 192.168.43.X

نکته: دور زدن این محدودیت برای روش اتصال WiFi Tethering (با rootکردن دستگاه و دستکاری پیکربندی‌ سرویس‌های hostapd,dhcpcd ,dnsmasq) آسان‌تر است.
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1401، 10:41 ب‌ظ توسط nixnix »

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 25 تیر 1401، 11:07 ب‌ظ »
آقا ممنون از دوستان، مرسی از پیشنهاداتشون، همچنین اطلاعات ارائه شده توسط آقای اژدها و nixnix