انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حل مهمترین مشکل لینوکس (خواهشا بخونید و جواب بدید)  (دفعات بازدید: 1584 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmohsen2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام دوستان
داشتم به این فک می کردم که چه جوری می تونم از نرم افزار های ویندوز(نه خودش) دل بکنم و ویندوز رو پاک کنم؟
۳دی مکس، اتوکد، دریم ویور، و خیلی نرم افزار های دیگه (مثل زبان) که ایران ساخته و قطعا واین هنوز اسم اون رو هم نشنیده که بتونه ساپورت کنه و ...
و اینکه همشون رو که نمیشه با واین نصب کرد بعضی هاشون هم که خیلی دردسر داره بدرد من تازه کار نمی خوره.
به فکرم رسید با ویرچوال بالکس تو لینوکس ویندوز رو اجرا می کنم و توی اون نرم افزار هارو نصب می کنم.
من تا حالا با ویرچوال باکس کار نکردم.
به نظر شما همچین چیزی شدنیه؟ چه جوری؟
شما راه حلتون چیه؟
mrmohsen=mrmohsen2

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
خوب با vb میشه اما خیلی کند کار میکنه ...چون به هرحال vb یک محیط شبیه سازی شده ای
برای وبندوز فراهم میکنه   و وقتی که تو gnu/linux بخوای ازش استفاده کنی نمیتونی ازش انتظار داشته باشی
که خیلی خوب کارکنه و سرعت نرم افزارات بالا باشه مخصوصا مکس ...
ببینید لینوکسم یک ابزاره ...خوب اگه نمی تونید ازین نرم افزارایی که گفتید استفاده نکنی خوب از windowsاستفاده کن :oops:
یا هردوی اونارو یعنی windows و linux باهم به صورت جدا نصب کن....آره اینجوری بهتره \\:D/

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
اگر کار شما با این برنامه ها به شکلیه که اگر اینها نباشن کارتون لنگ می مونه  به نظرم همون ویندوز بهتره.چرا دردسر اجرای اینها رو تو لینوکس تحمل کنید؟
ولی اگر میتونید با مشابه های لینوکسی اینها کار کنید بهتره از برنامه های معادل لینوکس استفاده کنید.
برنامه هایی که نام بردید همگی معادل در لینوکس دارند.البته انتظار نداشته باشید یک نرم افزار رایگان با برنامه های چند هزار دلاری تجاری برابری کند.
blender میتونه همون کار 3D MAX رو انجام بده .
اتوکد هم معادل هایی داره که الان یادم نیست.  ;D
برای Dreamveawer هم میشه از KompoZer و Quanta یا amaya استفاده کرد.
گزینه هایی دیگه ای هم هست.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: حل مهمترین مشکل لینوکس (خواهشا بخون
« پاسخ #3 : 15 تیر 1389، 12:28 ب‌ظ »
با VBox شما محیط دقیقا وارد محیط ویندوز میشید و دیگه چیزی به اسم ساپورت کردن و نکردن نداره
کار کردن هم که باش راحته
توی لینک زیر یه توضیح کوچکی در مورد کار کردن با VBox ویندوزی داده شده ولی چون برنامه همون VBoxه پس ویندوزی و لینوکسی نداره و شما یه خلاصه از کار کردن باهاش رو میتونی اینجا پیدا کنی
http://wiki.ubuntu.ir/Installation/virtualBox
راستی برای شر کردن هم
Setting ماشینی که ساختی رو باز کن و برو تو قسمت Shared Folders و بعد از قسمت سمت راست علامت + سبز رو بزن و حالا یه پنجره به نام Add Share باز میشه.

Add Share دو قسمت داره : Folder Path و Folder Name.

تو Folder Path آدرس اون درایوی که میخوای Share کنی رو بزن ... مثلاً media\X

Folder Name رو هم مثلا A بزار.

حالا XP رو از VBox اجرا کن... تو Run بزن CMD و اینتر کن.

حالا بزن :
net use x: \\vboxsrv\share
که در اینجا X اسم درایوی هست که میخوای تو XP درست شه و Share هم همون Folder Name هست که تو مثلاً A گذاشته بودی.

حالا اینتر کن.

توی My Computer میبینی یه درایو جدید برات درست شده ...

موفق باشی.
و یادت باشه  Guest Additions نصب شده باشه
این راهنمایی
http://www.dedoimedo.com/computers/virtualbox-guest-addons.html
و در ضمن توجه داشته باش که
گفتم دوست من که ایران تحریمه
شما در اصل اون فایل رو درست دانلود نمیکنی و واسه همین خطا میده
منتظر باش دارم برات آپلودش میکنم بعد که دانلودش کردی میگذاریش توی پوشه
/home/.VirtualBox/
و همینطور
قربان این اون فایلی که گفتم
خدمت شما
http://lb.rapidpars.com/572077/2100/1/VBoxGuestAdditions_3.2.4.iso
این هم آخرین نسخه VBOX برای بقیه شاید بخوان خودشون نصب کنن و از مخازن دانلود نکنند  ;)
http://lb.rapidpars.com/572078/2100/1/VirtualBox-3.2.4-62467-Linux_x86.run
اگه 64 بیتی رو خواستید بگید  ;D
بدرود
« آخرین ویرایش: 15 تیر 1389، 12:31 ب‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
ممنونم از همتون
دوستان من:sayres and tahmoreth
خیلی بی انصافید من لینوکس رو ول کنم بیام بشم پول جمع کن عمو بیلی؟ یا زیر شاخه ی شرکت هرمیش؟
آقا ایمان ازتون سپاسگذارم
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
VirtualBox روی یک سیستم جدید با سخت افزارهای نسبتا قوی بسیار خوب کار می کنه و می تونه بیشتر مشکلاتت رو حل کنه.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین internet123

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
اولا نرم افزار های سنگین مانند اتوکد و... را با نرم افزارwine نمی توانی اجرا کنی من نرم افزار WMware را تجربه کردم بهتر از vitulaboxاست ببخشید اشتباه در تایپ دارم

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
یه جوری نوشتی مهمترین مشکل که هنگ کردم
آخه چه مشکلی هست که بشه واسش اینجوری تاپیک زد
واسه تمام کاربران کامپیوتر اعم از حرفه ای و مبتدی مشکلی در استفاده از سیستم عامل های لینوکسی نیست
اگه قرار بود باشه که کسی استفاده نمیکرد و سر ۱ ساعت از صحنه روزگار که هیچ از صحنه لوله گاز هم حذف میشه
علت اصلی عادتی هست که کاربران ویندوزی به برنامه هاشون دارند
و وقتی به برنامه های لینوکسی سوییج میکنن از سر اینکه ترک عادت موجب مگس هست شیکم درد میگیرن و این تاپیک ها رو ایجاد میکنن:D
 البته صحبت های من واسه اون دسته کاربرانی که از راه برنامه های ویندوزی نون و آب و نمک و زردچوبه و کاری درمیارن و میخورن نیست و صد البته اون افراد نمیان زن وبچه و دختر همسایه ها و دوست دخترهاشون رو واسه یه مدت برای درک فلسفه لینوکس+عادت کردن به برنامه های معادل+حل مشکلات+تاپیک زدن+اعتیاد به انجمن ها :D + مدت زمان پشیمونی از غلطی که مردن+ برگشتن به ویندوز   گشنه و بی پول بزارن
مخصوصا افرادی که با مجموعه برنامه های ادوبی حال میکنن ;-)
البته اون افرادی که اعتیاد به استفاده از انجمن ها میکنن عاقبت کارتون خواب میشن و واسه رفتن به کافی نت و رسیدن به معشوق پول پس انداز میکنن ;D
« آخرین ویرایش: 08 آبان 1389، 01:00 ق‌ظ توسط Alir3z4 »
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...