انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا در اندروید که برپایه لینوکس است فرمت فایل ها مهمه؟  (دفعات بازدید: 380 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2640
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
من فایل های متنی رو در اندروید که فرمتشون برای اندروید ناشناخته  است رو نمی‌تونم باز کنم درصورتی که اینا فقط فایل متنی هستند و در لینوکس  که اندروید هم برپایه اونه به راحتی باز می‌شن
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چون کرنل ربطی به رفتار سیستم‌عامل نداره. پیاده‌سازی سیستم‌عامل گنو برای این موارد درست و مطابق با پازیکسه، ولی سیستم‌عامل اندروید یه پیاده‌سازی من‌درآوردی داره برای این موارد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
من فایل های متنی رو در اندروید که فرمتشون برای اندروید ناشناخته  است رو نمی‌تونم باز کنم درصورتی که اینا فقط فایل متنی هستند و در لینوکس  که اندروید هم برپایه اونه به راحتی باز می‌شن
از بیخ دارید اشتباه می کنید
سیستم عاملی که ما داریم گنو است + کرنل لینوکس یا کرنل دیگه ای مثل ماخ یا هرد
و اندروید سیستم عامل اندروید است که انحصاریه + کرنل لینوکس

اندروید بر پایه سیستم عامل گنو/لینوکس نیست فقط از کرنلش که لینوکس باشه استفاده می کنه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
وجه اشتراک این دو تا سیستم‌عامل، فقط کرنلشونه. در واقع حتی کرنل سیستم‌عامل اندروید عیناً همون کرنل سیستم‌عامل لینوکس هم نیست و تغییراتی روش اعمال میشه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586

اندروید بر پایه سیستم عامل گنو/لینوکس نیست فقط از کرنلش که لینوکس باشه استفاده می کنه
کی گفته اندروید انحصاریه؟؟؟ جدیدا انحصاری شده خود گوگل هم خبر نداره فکر کنم دوستان انجمن ولی اونو انحصاری میدونن
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
کی گفته اندروید انحصاریه؟؟؟ جدیدا انحصاری شده خود گوگل هم خبر نداره فکر کنم دوستان انجمن ولی اونو انحصاری میدونن
خود گوگل هم تأکید داره که اندروید آزاد نیست. شما توهم برتون داشته!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرگون

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 263
  • 我是氩

آرتین! اندروید آزاد نیست، اون AOSP هست که آزاده، مگه نه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. انجمن دکمه تشکر نداره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نقل قول از پایگاه وب اندروید: https://source.android.com/setup/intro
Android is intentionally and explicitly an open source effort (as opposed to free software)

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
_.hartin._

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
https://www.gnu.org/philosophy/android-and-users-freedom.htm
خودت خوندی این رو؟ این‌جا هم داره می‌گه اندروید آزاد نیست. خود گوگل هم داره می‌گه اندروید آزاد نیست.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
دوباره بخونید اندروید که سرویس های گوگل داشته باشه آزاد نیست مگر نه خود اندروید آزاده همون‌جوری که برای توزیع های گنو نیاز داریم به بعضی از چیز های انحصاری و یکی می‌تونه نصب نکنه اینم همونه
_.hartin._

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خیر. خود اندروید به گفتهٔ گوگل، آگاهانه اوپن سورس و مالکیتیه.