انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: باگ پارتیشن بندی و کم شدن سرعت رایت iso بر روی فلش  (دفعات بازدید: 355 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
درود. بزرگان، بندی زمانی که برای لینوکس یک پارتیشن جدید 27 گیگابایتی یا 30 در ویندوز ایجاد میکنم و میخواهم  ان برای نصب لینوکس استفاده کنم، لینوکس حجم پارتیشن را 333 گیگابایت نمایش میدهدو هیچ پارتیشنی هم بر روی این درایور ایحجد و ثبت نمیشود!بارها پارتیشن را حذف و دوباره ایجاد کردم اما مشکل همچنان پابرجا بود.
سرعت رایت شدن فایل iso بر روی فلش هم کاهش چشمگیری داشته است(با انواع نرم افزارها من جمله rufus and etcher) اما تا همین دو روز قبل چنین مشکلی وجود نداشت.
چه کنم؟
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1401، 08:08 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پاسخ : باگ پارتیشن بندی
« پاسخ #1 : 15 امرداد 1401، 05:03 ب‌ظ »
معمولا لینوکس رو بدون گنو ما نصب نمیکنیم !  :D اول بفرمایید چه توزیعی دارید نصب می کنید ؟
پارتیشن ایجاد شده چه فرمتی است ؟
اصلا نیازی نیست فرمتی براش در نظر بگیرید پارتیشن رو حذف کنید و وقت پارتیشن بندی فضای خالی رو پارتیشن کنید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 15 امرداد 1401، 05:30 ب‌ظ »
درود.
1_نام گنو برایم نازیباست.
2_فدورا و اوپن سوزه
3_ntfs
4_از اینکه فدورا از این حالت پیشتیبانی میکند یا خیر، نا مطلعم.
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین آرگون

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 263
  • 我是氩
« پاسخ #3 : 15 امرداد 1401، 05:35 ب‌ظ »
درود.
2_فدورا و اوپن سوزه
3_ntfs
4_از اینکه فدورا از این حالت پیشتیبانی میکند یا خیر، نا مطلعم.
اگه دوست ندارید بگید گنو میتونید فقط اسم توزیع رو نام ببرید🙃
و اینکه یه توزیع لینوکسی روی ntfs نصب نمیشه باید رو ext4 یا دیگر فایل سیستم های لینوکسی استفاده کنید.
در ضمن فقط یه فضای خالی جدا کنید، هنگام پارتیشن بندی با اون فضا پارتیشن بسازید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. انجمن دکمه تشکر نداره

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 15 امرداد 1401، 05:44 ب‌ظ »
درود.
۱ - خوب دلیل میشه که اسم یک چیز دیگه رو روش بزارید ؟ من میخوام ماشین تعمیر کنم اما از موتور خشم نمیاد اسمش رو بزارم میل گاردان خوبه ؟ درسته ؟  ???
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 15 امرداد 1401، 05:54 ب‌ظ »
و اینکه یه توزیع لینوکسی روی ntfs نصب نمیشه باید رو ext4 یا دیگر فایل سیستم های لینوکسی استفاده کنید.
درود. زمانی که یک پارتیشن خالی(فرمت نشده) ایجاد میکنم دوباره در فدورا همان پارتیشن 333گیگابایتی ntfs را تماشا میکنم! هم در اوپن سوزه و هم در فدورا با این مشکل مواجه شدم. ظاهراً لینوکس بر من حــــــــــــرام است:(
_ظاهراً آقای لینوس توروالدز از همان عبارت لینوکس استفاده می‌کنند.
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1401، 05:57 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 امرداد 1401، 06:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
_ظاهراً آقای لینوس توروالدز از همان عبارت لینوکس استفاده می‌کنند
#نادانی  :D
اشتباه می کنه !

آفلاین آرگون

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 263
  • 我是氩
« پاسخ #7 : 15 امرداد 1401، 08:30 ب‌ظ »
درود. زمانی که یک پارتیشن خالی(فرمت نشده) ایجاد میکنم دوباره در فدورا همان پارتیشن 333گیگابایتی ntfs را تماشا میکنم! هم در اوپن سوزه و هم در فدورا با این مشکل مواجه شدم. ظاهراً لینوکس بر من حــــــــــــرام است:(
فکر کنم اصلا نباید با ویندوز پارتیشنی هر چند فرمت نشده ایجاد کنید، چون احتمالا ویندوز بصورت پیش‌فرض اون را با ntfs فرمت میکنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. انجمن دکمه تشکر نداره

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 15 امرداد 1401، 08:35 ب‌ظ »
فکر کنم اصلا نباید با ویندوز پارتیشنی هر چند فرمت نشده ایجاد کنید، چون احتمالا ویندوز بصورت پیش‌فرض اون را با ntfs فرمت میکنه
در مابقی پارتیشن ها با این مشکل مواجه نمیشوم.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
سلام اگه اشتباه نکنم  اینکه یهو میبینی ۳۳۳ گیگابایت مشخص میکنه درسته! در اصل یه پارتیشن ویندوز ساخته و اون رو چند قسمت کرده!(یه سری اصطلاحات پرایمری و.. هم داره این موضوعات) احتمالا توی ویندوز اینارو نشون نداده و پارتشین هایی به نام های c,d و غیره هست در صورتی که همه اینارو گنو لینوکس فقط یکی نشون میده.
راه حل خوبش اینه که بفهمی بخاطر چی ویندوز اینکارو میکنه و راهی داره که بگی نه نکن اینکارو؟! و اگه نفهمیدی چطوری میشه و نتونستی یه راه دیگم هست که میتونی توی گنو لینوکس  با نرم افزار مدیریت دیسک(مثل gparted) همه پارتیشن هارو بسازی و گنو لینوکس نصب کنی(یا حتا نکنی) و یه پارتشین برای ویندوز هم بسازی و حالا ویندوز روی نصب کنی، احتمالا در این صورت ویندوز فقط بخشی که دادی رو میگیره چون بقیه هارد پارتشین بندی شده از قبل، فقط حواست باشه موقع نصب ویندوز بزن که دستی میخوای پارتیشن بندی کنی نه اینکه بزنی خودش کل دیسک فرمت کنه و..

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
درود. خیر اینطور نیست. پارتیشن هایی که ایجاد کرده ام به طور جداگانه نمایش داده میشوند.
متاسفانه قسمت نیست که گنو لینوکس را تجربه کنم.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
اره اینو متوجه ام داخل ویندوز جدا نشون میده ولی در اصل اینا مستقل نیستن(اگه اشتباه نکنم) بهتره انقدر سریع نا امید نشید فکر نکنم سیستم شما موارد خاصی باشه چون دقیقا یادمه همین مشکلی که داشتید قبلا هم باهاش مواجه شدم..
https://www.alohard.com/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D8%B4%D9%86-primary-%D8%A8%D9%87-logical-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B9/
یه نگاه به این آدرس بندازید عکس اول صفحه رو میبینی؟ درایو C و z ،احتمالا ساختار پارتیشن های ویندوزی اینطوریه ولی خب خود ویندوز  یه طور دیگه بهت نشون میده، و بهتره اینکارو تو گنو لینوکس کنی، همین :)
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1401، 05:19 ق‌ظ توسط ali-n »

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
درود. خیر؛ هم در ویندوز و هم در لینوکس پارتیشن ها جداگانه نمایش داده میشوند منتهی در لینوکس حجم یکی از پارتیشن ها(که برای لینوکس کنار گذاشته‌ام)غیرمعمول است(اصلا هارد من 333 گیگابایت فضای ازاد ندارد).
وقتی همان پارتیشن ها به فری اسپیس تبدیل میکنم، باز هم با حجم تعجب آور 333 گیگابایت مواجه میشوم.
در لینوکس پارتیشن های C، D، E و G برایم به صورت sda1 sda2 sda3 sda4 نمایش داده می‌شوند که بدین معناست لینوکس پارتیشن ها را شناسایی میکند اما در تشخیص حجم  یکی از پارتیشن ها و فری اسپیس دچار اشتباه میشود و تغییری بر روی ان پارتیشن ثبت نمی‌شود.
هارد هم که صحیح و سالم است نمیدانم مشکل لینوکس برای چیست.
یکبار با gparted در خود لینوکس پارتیشن بندی خواهم کرد.