آقای حافظ دوست، چیز عجیبی نیست همه کاربران همینطور هستن میخوان توزیع های مختلف بررسی کنن اول آشنایی با گنو لینوکس، ولی بنظر من اول مدتی با توزیع هایی مثل دبیان سر کنید و ببینید سیستم چطور کار میکنه بعد بپرید روی توزیع هایی مثل جنتو، اگه میخواید جنتو نصب کنید و پکیج منیجیر گرافیکی نصب کنید و هیچ وقت به خط فرمان نرید بنظر من به مشکل میخورید
من اون نرم افزار گرافیکی نصب کردم اون موقع که خدمات خوبی نمیدادش، بعد همینطور که آقای آرمان گفت باید پرچم گذاری کنید و..، البته میتونید خیلی راحت بگید اصلا نمیخوام پرچم گذاری کنم و پیش فرضش باشه، ولی اون موقع مثل من میاید نرم افزاری مثل vlc نصب میکنید و میبینید کلی از قابلیتاش غیرفعاله چون پرچمش فعال نشده بود!!، درمورد چیزی شبیه به aur در جنتو guru فقط یه نمونه کوچک هست کلی و کلی دیگه هم هست که میشه با دستور
eselect repository enable name
فعالش کرد، بجای name باید نام مخزن زده بشود..
جنتو توزیع خوبی برای جستوجو چیزای جدید ولی بنظر بنده اول بهتره توی توزیع های دیگه تسلط داشت تا بگیم میتونیم ازش استفاده کنیم، برای مثال اول arch نصب کنید ببینید میتونید؟ و آیا تا حدودی درکش میکنید؟
و اینکه جدای از این ها گاهی مشکلات وابستگی میخوره و چپ و راست میشه که خودم که مدت قابل توجهای جنتو داشتم سرم درد میومد همیشه از این موضوعات..
دیگه گیریم خیلی هم حوصله داشته باشین و خیلی هم حرفهای باشین که مشکلاتی که موقع نصب و بروز کردن نرمافزار ها سریع تر حل کنید، بازم نمیتونید از کامپایل نرم افزار فرار کنید، اکثر برنامه های جنتو باید کامپایل بشن و واقعا رو مخه حتا با سیستم قوی هم باز روی مخه این زمان اگه سیستم دارای پردازنده قدرتمند نباشه خیلی بیشتر روی مخه زمان نصب برنامه