انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: postmarketOS: توزیع مخصوص تلفن همراه  (دفعات بازدید: 875 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
پاسخ : postmarketOS: توزیع مخصوص تلفن همراه
« پاسخ #15 : 26 امرداد 1401، 02:52 ب‌ظ »
من شخصا ده ها توزیع رو امتحان کردم برای من دبیان بهترین بود (الان مانجارو هستم به دلایلی )
بعد هم ارتین اصلا جالب نیست اینطوری با این لحن سوم شخص حرف میزنی  :P
مخازن AUR فوق العاده هستند.
اگر توزیع جنتو نسخه‌های گرافیکی می‌داشت و از  AUR پشتیبانی می‌کرد(نقص کمبود نرم افزار تا حدود بسیار زیادی برطرف می‌شد)، جنتو لقب محبوب ترین توزیع مرا می‌گرفت.
قدر AURرا بدانید.
پی‌نوشت: نمیدانم چرا kde در آرچ و آرچ بیس ها مه مغزی برایم ایجاد می‌کند(!)‌‌امابالعکس بهترین تجربه‌ی kde را به معنای واقعی کلمه در اوپن‌سوزه تجربه کردم.
ایکاش نسخه‌ی کم حجمی از تامبلوید وجود می‌داشت.نمی‌توانم تامبلوید را بارگیری کنم زیرا بارگیری فایلهایی با حجمِ ۴گیگابایت(و بیش‌تر؟ بایستی حافظه فرمت شده باشد؛ جدای از اشغال زیاد حافظه، نمیتوانم ۴ گیگابایت فایل را بارگیری کنم(محدویت حجم اینترنت).

مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
« پاسخ #16 : 26 امرداد 1401، 03:13 ب‌ظ »
اگر توزیع جنتو نسخه‌های گرافیکی می‌داشت و از  AUR پشتیبانی می‌کرد(نقص کمبود نرم افزار تا حدود بسیار زیادی برطرف می‌شد)، جنتو لقب محبوب ترین توزیع مرا می‌گرفت.
...
جنتو فکر کنم نسخه گرافیکی داره. توی جنتو یک مخزن مشابه AUR به نام GURU هست. دلیل بهتر بودن kde در اوپن سوزه هم ممکن هست که اون شخصی سازی شده باشه، نمی‌دونم.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 26 امرداد 1401، 03:43 ب‌ظ »
درود.
نقل‌قول
دیگه اونوقت nomadbsd که بهتره اصلا سمتش نرید
ظاهراً در یکجا خوانده بودم که نومَد بی‌اس‌دی به طور خودکار از راه انداز ها پشتیبانی می‌کند.
نقل‌قول
جنتو فکر کنم نسخه گرافیکی داره. توی جنتو یک مخزن مشابه AUR به نام GURU هست. دلیل بهتر بودن kde در اوپن سوزه هم ممکن هست که اون شخصی سازی شده باشه، نمی‌دونم. 
واقعاً جناب بهزاد؟؟؟
از کجا میتوانم نسخه‌ی گرافیکی ان را دانلود کنم؟
میتوانید یکPDF یا یک مقاله (فرنگی یا پارسی تفاوتی ندارد) درباره‌ی کار با guru و ترمینال جنتو در دسترس قرار دهید؟
قبلا در ردیت یک مقایسه بین guru and AUR انجام گرفته بود. تحقیق کردم اطلاعاتی درباره‌ی نحوه‌ی کارکرد ان نیافتم؛ به همین علت گمان کردم یک پروژه‌‌ی آزمایشی بوده که متوقف شده است.
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1401، 03:48 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #18 : 26 امرداد 1401، 04:56 ب‌ظ »
درود.
نقل‌قول
دیگه اونوقت nomadbsd که بهتره اصلا سمتش نرید
ظاهراً در یکجا خوانده بودم که نومَد بی‌اس‌دی به طور خودکار از راه انداز ها پشتیبانی می‌کند.
...
در مورد سازوکار مدیرت بسته‌ها در جنتو هم مطالعه کردی؟ به نظرت وقت و علاقه و توجیه داری واسه اینکه روی لپتاپی که داری نصبش کنی؟
و از اون عجیب‌تر BSDها. دیگه یهو bsd چرا؟

یه توزیع معقول لینوکس رو نصب کن و همونو یادش بگیر. بهتر از هر چیزیه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
« پاسخ #19 : 26 امرداد 1401، 05:01 ب‌ظ »
از کجا میتوانم نسخه‌ی گرافیکی ان را دانلود کنم؟
میتوانید یکPDF یا یک مقاله (فرنگی یا پارسی تفاوتی ندارد) درباره‌ی کار با guru و ترمینال جنتو در دسترس قرار دهید؟
قبلا در ردیت یک مقایسه بین guru and AUR انجام گرفته بود. تحقیق کردم اطلاعاتی درباره‌ی نحوه‌ی کارکرد ان نیافتم؛ به همین علت گمان کردم یک پروژه‌‌ی آزمایشی بوده که متوقف شده است.
۱.از طریق سایتش، قسمت LiveGUI USB Image
https://www.gentoo.org/downloads/۲.نحوه اضافه کردن مخزن GURU اینجاست:
https://wiki.gentoo.org/wiki/User:RarogCmex/Project:GURU/End_User_Guide

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 26 امرداد 1401، 05:05 ب‌ظ »
درود. جناب بهزاد نمیتوان گفت یک دنیا ممنون اما به اندازه‌ی حتی یک علم از دریای وسیعِ علوم، از شما سپاسگزارم.
پی نوشت: ۵ گیگابایت حجم!!!!
یا للعجب!!!
:(
به نظرم بایستی ازهمین فدورا اغاز کنم،‌ سپس به سراغ جنتو بروم:/
سختی ماجرا اینجاست که مترجم گوگل ویکی جنتو را عجیب و غیر واقعی ترجمه می‌کند(پکیج روحانی چیست دیگر :///).
البته جنتو مدیر بسته‌ی گرافیکی
را داراست(منبع:  https://gentoo.blogsky.com/1391/10/06/post-26/)
بروزرسانی:
این هم یک مقاله‌ آموزشی قابل فهم:
https://www.linode.com/docs/guides/portage-package-manager/
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1401، 05:39 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 26 امرداد 1401، 05:48 ب‌ظ »
پی نوشت: امکان افزودن مخازن دبیان به freebsd ممکن است؟
امکان جایگزینی کرنل freebsd با لینوکس در دبیان هست:
https://www.debian.org/ports/kfreebsd-gnu
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1401، 05:50 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #22 : 26 امرداد 1401، 05:59 ب‌ظ »
نقل‌قول
پکیج روحانی
+۱ جالب بود (ای خدا پکیجش کنه بعد هم کمپرسش کنه بگذریم نمیخوام بحث راه بندازم  ;))
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 26 امرداد 1401، 06:37 ب‌ظ »
درود.
نقل‌قول
ای خدا پکیجش کنه بعد هم کمپرسش کنه بگذریم نمیخوام بحث راه بندازم
احسنت😂👏

نقل‌قول
امکان جایگزینی کرنل freebsd با لینوکس در دبیان هست
در درایور(کارت گرافیک، کارت شبکه و...) مشکل ایجاد خواهد شد؟
پکیج ها دبیان باز هم سازگار خواهند بود؟

نقل‌قول
در مورد سازوکار مدیرت بسته‌ها در جنتو هم مطالعه کردی؟ به نظرت وقت و علاقه و توجیه داری واسه اینکه روی لپتاپی که داری نصبش کنی؟
بله جناب اسماعیلی؛ ضمن اینکه قصد نصب نسخه‌ی گرافیکی را دارم.تا آنگاه که یک هارد خریداری کنم، بر اطلاعاتم بیش از این افزوده خواهد شد.
نقل‌قول
و از اون عجیب‌تر BSDها. دیگه یهو bsd چرا؟ 
جناب اسماعیلی freebsd که فاجعه‌ی کامل است!
نومد بی‌اس‌دی یک freebsd گرافیکیست.
دلیل این حجم رفتارهای غیرزمینی‌،  غیر یکنواختیست😂!
از «تکراری بودن» متنفرم.
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1401، 06:53 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 26 امرداد 1401، 06:57 ب‌ظ »
پشتیبانی سخت‌افزاریت محدود به توانایی‌های اون کرنله. غیر از اون، هیچ فرق دیگه‌ای ندارن. چون کرنل اصلاً با کاربر کاری نداره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #25 : 26 امرداد 1401، 07:30 ب‌ظ »
بله جناب اسماعیلی؛ ضمن اینکه قصد نصب نسخه‌ی گرافیکی را دارم.تا آنگاه که یک هارد خریداری کنم، بر اطلاعاتم بیش از این افزوده خواهد شد.

نومد بی‌اس‌دی یک freebsd گرافیکیست.
بحث گرافیکی بودن و نبودنش نیست. در جنتو نیازه که کاربر شخصاً پرچم‌ها رو تنظیم کنه و بسته رو از کد منبع کامپایل و نصب کنه. که هم وقت و انرژی زیادی از کاربر و سیستمش می گیره و هم مزیت خاصی نسبت به مابقی توزیع‌ها ایجاد نمی‌کنه.
BSDها هم از دید کاربر دسکتاپ به جز اینکه ممکنه به اندازه‌ی توزیع‌های لینوکس سازگاری سخت‌افزاری نداشته باشن، آورده‌ی اضافه‌ای ندارن.

در کل اونقدری یه توزیع جا افتاده و ریشه‌دار لینوکس می‌تونه راحت و بی‌عیب و پرسرعت واسه‌ت کار کنه که فکر نمی‌کنم جای دیگه به این خوبی نیاز کاربر دسکتاپ برطرف بشه. مگه اینکه فقط دنبال تجربه کردن و آزمودن باشید. اگه مورد یا نکته‌ای هست که بهش توجه نکرده‌م بهم یادآوری کنید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #26 : 27 امرداد 1401، 04:40 ق‌ظ »
آقای حافظ دوست، چیز عجیبی نیست همه کاربران همینطور هستن میخوان توزیع های مختلف بررسی کنن اول آشنایی با گنو لینوکس، ولی بنظر من اول مدتی با توزیع هایی مثل دبیان سر کنید و ببینید سیستم چطور کار میکنه بعد بپرید روی توزیع هایی مثل جنتو،‌ اگه میخواید جنتو نصب  کنید و پکیج منیجیر گرافیکی نصب کنید و هیچ وقت به خط فرمان نرید بنظر من به مشکل میخورید :) من اون نرم افزار گرافیکی نصب کردم اون موقع که خدمات خوبی نمیدادش، بعد همینطور که آقای آرمان گفت باید پرچم گذاری کنید و..، البته میتونید خیلی راحت بگید اصلا نمیخوام پرچم گذاری کنم و پیش فرضش باشه، ولی اون موقع مثل من میاید نرم افزاری مثل vlc نصب میکنید و میبینید کلی از قابلیتاش غیرفعاله چون پرچمش فعال نشده بود!!، درمورد چیزی شبیه به aur در جنتو guru فقط یه نمونه کوچک هست کلی و کلی دیگه هم هست که میشه با دستور eselect repository enable nameفعالش کرد، بجای name باید نام مخزن زده بشود..

جنتو توزیع خوبی برای جست‌و‌جو چیزای جدید ولی بنظر بنده اول بهتره توی توزیع های دیگه تسلط داشت تا بگیم میتونیم ازش استفاده کنیم، برای مثال اول arch نصب کنید ببینید میتونید؟ و آیا تا حدودی درکش میکنید؟

و اینکه جدای از این ها گاهی مشکلات وابستگی میخوره و چپ و راست میشه که خودم که مدت قابل توجه‌ای جنتو داشتم سرم درد میومد همیشه از این موضوعات..

دیگه گیریم خیلی هم حوصله داشته باشین و خیلی هم حرفه‌ای باشین که مشکلاتی که موقع نصب و بروز‌ کردن نرم‌افزار ها سریع تر حل کنید، بازم نمیتونید از کامپایل نرم افزار فرار کنید، اکثر برنامه های جنتو باید کامپایل بشن و واقعا رو مخه حتا با سیستم قوی هم باز روی مخه این زمان اگه سیستم دارای پردازنده قدرتمند نباشه خیلی بیشتر روی مخه زمان نصب برنامه :)
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1401، 04:43 ق‌ظ توسط ali-n »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 27 امرداد 1401، 02:46 ب‌ظ »
جنتو توزیع خوبی نیست. چون منابع خیلی خیلی زیادی رو هدر می‌ده و محیط زیست رو از بین می‌بره، ولی در عوض تقریباً هیچ برتری قابل ملاحظه‌ای نداره.

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
« پاسخ #28 : 27 امرداد 1401، 04:05 ب‌ظ »
من اگه وقتشو پیدا کنم دوست دارم برم بازم سمت FreeBsd و یا Slackware

هنوزم که چک میکنم معمولا این دوتا جز ۱۰ تای اول هستند :

https://distrowatch.com/dwres.php?resource=ranking