انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: The disk space in partition / is nearly exhausted . Continue with the installati  (دفعات بازدید: 337 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
درود. مشکل خطای نصب گنو/لینوکس بر روی کارت حافظه با انتخاب فایل سیستم ext2 برطرف شد اما ناگهان در هنگام نصب با اینکه فضای کارت حافظه‌ی  ۳۲ گیگابایتی ام کاملا خالیست اما با این خطا مواجه میشوم (در توزیع اوپن سوزه):
The disk space in partition / is nearly exhausted . Continue with the installation ? Do Not Show This Message Again
این خطا به چه معناست؟ پذیرفتن ادامه‌ی عمل اطلاعات هارد دیسک را هم حذف می‌کند؟
اگر این عمل اطلاعات هارد دیسک را حذف می‌کند، بایستی برای لغو عمل، میان گزینه‌های no and yes کدام یک را انتخاب کنم؟
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1401، 10:22 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
این تا اینجا حرفی از هارد نزده شما هم که قطعا هارد رو برای نصب انتخاب نکردید پس خیالتون راحت باشه
گفته فضا کمه فقط چطور پارتیشن بندی کردید ؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
این تا اینجا حرفی از هارد نزده شما هم که قطعا هارد رو برای نصب انتخاب نکردید پس خیالتون راحت باشه
کارت حافظه را برای اینکه برای نصاب قابل شناسایی باشد(در تایپک قبلی عنوان کردم) در تلفن همراه فرمت کردم.
یک پارتیشن ۲۹ گیگابایتی وجود داشت که با انتخاب گزینه‌ی ادیت و فعال کردن مونت پوینت / روت و فایل سیستم  ext2 عمل پارتیشن بندی را انجام دادم.
به گمانم آقای استالمن برای اینکه بنده‌ نتوانم گنو/لینوکس را نصب کنم، در سیستم عامل جاسوس افزاری برای شناسایی بنده قرار داده‌اند تا عمل نصب امکان پذیر نباشد. دلیلش این است که به جای شکایت از ردهت(برای اینکه مخالف عضویت مجدد او بود) چون توان مقابله با ان را ندارند، زور و بازوی خود را به رخ من می‌کشانند. شاید لینوس توروالدز کرنل را دستکاری کرده تا خشم خود از منتقدینش را بر سر من خالی کند.
کل عالم از انحصارگرا تا آزادگرا معترض وجودیت من هستند.
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1401، 10:37 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
کارت حافظه را برای اینکه برای نصاب قابل شناسایی باشد(در تایپک قبلی عنوان کردم) در تلفن همراه فرمت کردم.
یک پارتیشن ۲۹ گیگابایتی وجود داشت که با انتخاب گزینه‌ی ادیت و فعال کردن مونت پوینت / روت و فایل سیستم  ext2 عمل پارتیشن بندی را انجام دادم.
به گمانم آقای استالمن برای اینکه بنده‌ نتوانم گنو/لینوکس را نصب کنم، در سیستم عامل جاسوس افزاری برای شناسایی بنده قرار داده‌اند تا عمل نصب امکان پذیر نباشد. دلیلش این است که به جای شکایت از ردهت(برای اینکه مخالف عضویت مجدد او بود) چون توان مقابله با ان را ندارند، زور و بازوی خود را به رخ من می‌کشانند. شاید لینوس توروالدز کرنل را دستکاری کرده تا خشم خود از منتقدینش را بر سر من خالی کند.
کل عالم از انحصارگرا تا آزادگرا معترض وجودیت من هستند.
بیل گیتس، ریچارد استالمن و لینوس توروالدز برای ازار من، بلاشک با یکدیگر متحد هستند.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
شما با همه چی مشکل دارید ! اولین پیشنهادم توزیع سبک تریه دومین پیشنهادم اینه که وقت پارتیشن بندی شناخته که شد پارتیشن قبلی رو حذف کنید مجدد درست ککنید
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
شما با همه چی مشکل دارید ! اولین پیشنهادم توزیع سبک تریه دومین پیشنهادم اینه که وقت پارتیشن بندی شناخته که شد پارتیشن قبلی رو حذف کنید مجدد درست ککنید
Deleting primary partition / dev / sdc1 ( 28.97 GiB ) Unexpected situation found in the system . Click below to see more details ( English only ) . Continue despite the issue ?
هنگام عمل به توصیه شما با هشدار بالا مواجه شدم.
و هنگام انتخاب گزینه‌ی details، با این نوشته مواجه میشوم:
command ' / usr / sbin / parted - script ' / dev / sde ' rm 1 ' failed : stderr : Warning : Unable to open / dev / sdc read - write ( Read - only file system ) . / dev / sde has been opened read - only Error : Bad file descriptor during write on / dev / sdc exit code : 1
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1401، 11:10 ب‌ظ توسط حافظ دوست »

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
شلید درست پارتیشن‌بندی نکردید. خروجی این دستورات رو وقتی که کارت sd وصل هست بفرستید تا مشخص بشه پارتیشن ها چجوری هستند.
lsblk
sudo blkid
sudo fdisk -l
میدونید که زکات علم نشر آن است