انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک به یه تازه کار در زمینه دوال بوت (خدا رو شکر حل شد)  (دفعات بازدید: 468 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Hadi1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
سلام
سالها بود که از ویندوز استفاده می کردم و خدا رو شکر اذیت نمی شدم
یه ماه پیش بود که یه باج افزار به سیستم حمله کرد و فایل ها رو انکریپت کرد (از وی پی ان استفاده نکرده بودم، ویندوز هم آپدیت بود و فایروال ویندوز هم روشن بود)
چند روزی دنبال دکریپت کردنشون تو اینترنت گشتم و فعلاً موفق نشدم
با خودم فکر کردم که قسمت کمی از کارهای من تخصصیه و نرم افزارهای تحت ویندوز میخواد و بخش زیادی از کارهای من از کامپیوتر، استفاده عمومی و روزانه هست و ضرورتی به استفاده از ویندوز نیست. لینوکس رو از گذشته علاقه مند بودم و به عنوان جایگزین ویندوز فعلاً برای استفاده عمومی انتخاب کردم. ان شاءالله اگه خوب توش جلو برم، کم کم جایگزین ویندوز می کنم. ولی الان بهتره ویندوز رو نگه دارم و در کنارش کم کم لینوکس رو شروع کنم
فعلاً هارد دیسک انکریپت شده رو باز کردم و کنار گذاشتم و دو تا هارد نو بستم
روی یکی ویندوز نصب کردم و برای نرم افزار های تخصصیم
روی هارد دیسک دومی هم میخوام لینوکس نصب کنم (احتمالاً دبیان یا اوبونتو و مطمئن باشم که این دو با هم تداخلی هم ندارند)
یکی دو روزه که دارم مطالب لینوکس رو میخونم
با توجه به اینکه میخوام لینوکس رو کلاً روی یه هارد کوچیک (120 گیگ نصب کنم) و ظاهراً بهتره دیسکی که روش لینوکس نصب می کنم رو به سه قسمت روت، هوم و سوپ تقسیم کنم، سوال اصلیم اینه که چیکار کنم که بی دردسر بتونم موقع بوت، ویندوز یا لینوکس رو انتخاب کنم
بعد از رجیستر کردن تو فارم و خوندن چند تا صفحه و سرچ کردن در مورد دوال بوت، مطلب قابل فهمی پیدا نکردم
لطفاً نکاتش رو بهم بفرمایید
میدونم که ظاهراً سوالم پیش پا افتادست، اما ممنون میشم راهنماییم کنید
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1401، 01:28 ق‌ظ توسط Hadi1 »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : کمک به یه تازه کار در زمینه دوال بوت
« پاسخ #1 : 04 شهریور 1401، 07:07 ب‌ظ »
سلام.
اول اینکه کلاً هارد رو بذارید کنار و از ssd استفاده کنید. روی هارد اون تجربه‌ی خوبی که انتظار دارید رو بهش نمی‌رسید.
برای بوت دوگانه هم کار خاصی لازم نیست. توزیع‌های لینوکس رو بعد از ویندوز نصب کنید. در طی مراحل نصب خودش ویندوز رو تشخیص میده و به منوی بوت‌لودر اضافه‌ش می‌کنه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #2 : 04 شهریور 1401، 07:50 ب‌ظ »
سلام اموزش نصب اوبونتو رو از ویکی خودمون همین بالای صفحه پیدا کنید و به ترتیب پیش برید وقت نصب پارتیشنی کن دوست دارید نسب شن رو حدود ۲۵ گیگ بدید به روت بقیه رو بدید به هوم سواپ هم اگه رم کم ندارید نیازی نیست نصب شد استفاده کنید کار دیگه ای هم نیاز نیاز نیست !
اگه توزیع دیگه ای میخواین هم اموزش زیاده پارتیشن بندی هم در چل بن نمین روش پیش برید  ;)

هارد خرابتون هم فکر می کنم می تونید نصب کنید و استفاده کنید باج افزار هم نمیتونه توی گنو/لینوکس اجرا بشه فایل هاتون رو لازم ندارید میتونید هارد رو از اول با جی پارتد پارتیشن بندی کنید

نرم افزار هایی که گفتید چه نرم افزار هایی هستند؟
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Hadi1

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 شهریور 1401، 01:16 ق‌ظ »
سلام.
اول اینکه کلاً هارد رو بذارید کنار و از ssd استفاده کنید. روی هارد اون تجربه‌ی خوبی که انتظار دارید رو بهش نمی‌رسید.
برای بوت دوگانه هم کار خاصی لازم نیست. توزیع‌های لینوکس رو بعد از ویندوز نصب کنید. در طی مراحل نصب خودش ویندوز رو تشخیص میده و به منوی بوت‌لودر اضافه‌ش می‌کنه.

سلام
خیلی ممنون از راهنمایی های شما

آفلاین Hadi1

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 05 شهریور 1401، 01:22 ق‌ظ »
سلام اموزش نصب اوبونتو رو از ویکی خودمون همین بالای صفحه پیدا کنید و به ترتیب پیش برید وقت نصب پارتیشنی کن دوست دارید نسب شن رو حدود ۲۵ گیگ بدید به روت بقیه رو بدید به هوم سواپ هم اگه رم کم ندارید نیازی نیست نصب شد استفاده کنید کار دیگه ای هم نیاز نیاز نیست !
اگه توزیع دیگه ای میخواین هم اموزش زیاده پارتیشن بندی هم در چل بن نمین روش پیش برید  ;)

هارد خرابتون هم فکر می کنم می تونید نصب کنید و استفاده کنید باج افزار هم نمیتونه توی گنو/لینوکس اجرا بشه فایل هاتون رو لازم ندارید میتونید هارد رو از اول با جی پارتد پارتیشن بندی کنید

نرم افزار هایی که گفتید چه نرم افزار هایی هستند؟

سلام بر شما
متشکرم از راهنمایی هاتون
برنامه های تخصصیم اینهاست
ANSYS, LS-DYNA, SolidWorks, Matlab, Maple, Endnote
ممکنه بعضی هاشون نسخه لینوکس هم داشته باشند، اما نصب کرک هاشون رو فعلاً نمیدونم

بازهم ممنون از راهنمایی های شما

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92