انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو و اپن سوزه  (دفعات بازدید: 1046 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Armin.FL

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
پاسخ : اوبونتو و اپن سوزه
« پاسخ #15 : 26 شهریور 1401، 10:43 ق‌ظ »

* دبیان و اوبونتو علاوه بر پشتیبانی جامعهٔ کاربری روی بسترهایی چون Ask Ubuntu , Debian Forum به زبان فارسی هم پشتیبانی مناسبی دارند.
نمونه همین انجمن فارسی اوبونتو

اوبونتو به دلیل اینکه میان عامه مردم در جهان بیشتر رواج داره انجمن های بیشتری هم داره ، ولی دقیقا به همین دلیل سطح سواد افراد حاضر در انجمن های اوبونتو در کل جهان به نسبت سایر توزیع ها پایین تره و عموما جوابها تجربی و سلیقه ای هستند نه بر مبنای استدلال علمی و منطقی.

* اگر به کاربردهای سمت کارساز(Server) نیاز دارید و برای مدیریت سامانه‌ها از دبیان بهره می‌برید به سال‌ها تجربهٔ اعضای فعال انجمن فارسی اوبونتو در اینجا دسترسی دارید.

در مورد سرور، ردهت و سوزه در جهان بالاتر از دبیان و اوبونتو سرور قرار دارند ، فقط مزیت دبیان و اوبونتو رایگان بودنشون هست.

* بسیاری از برنامه‌ها تنها برای دبیان بسته بندی می‌شوند و قالب deb (به صورت نانوشته) یک استاندارد برای ارائهٔ برنامه‌های گنو/لینوکس است.

درست هست ، تعداد نرم افزارها در دبیان بیشتر هست.

* برخی از نگه‌دارنده‌های بسته در مخازن دبیان اعضای فعال این انجمن هستند در ادامه اگر برای برنامه‌ای نیاز به تولید بسته و نصب آن داشته باشید ساده‌تر می‌تونید به پاسخ برسید.

با انتخاب چیزی جز دبیان از این امکانات محروم خواهید شد.

مدتی هست از اپن سوزه استفاده میکنم و برای کامپایل کردن به نتایج جالبی رسیدم ، هنوز واسه نتیجه گیری زوده باید بیشتر کار کنم تا بتونم یه نتیجه ی خوبو به درد بخور از توش در بیارم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 27 شهریور 1401، 10:53 ق‌ظ »
در مورد سرور، ردهت و سوزه در جهان بالاتر از دبیان و اوبونتو سرور قرار دارند ، فقط مزیت دبیان و اوبونتو رایگان بودنشون هست.
چنین حرفی به هیچ عنوان درست نیست. ردهت و سوزه، سرجمع، یک درصد از کارسازهای جهان رو هم تشکیل نمی‌دن. این درحالیه که بیش از نیمی از کارسازهای جهان، از خانوادهٔ دبیان هستن.

منبع: https://w3techs.com/technologies/details/os-linux
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین the-real-tux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #17 : 23 مهر 1401، 01:19 ب‌ظ »
مرسی که دقیقا به جواب سوال بنده اشاره کردی ، یه لینک برات میذارم میخوام نظرت رو به صورت کارشناسی در موردش بدونم بازم ممنون
https://itsfoss.com/why-use-opensuse/
خواهش می‌کنم. غیر از مورد ۴ و ۶، اوبونتو این موارد رو حتا بیش‌تر و بهتر از اوپن‌سوزه داره. تنها مشکل اوبونتو اینه که به همراه اسنپ عرضه می‌شه که می‌تونی راحت با این راهنما حذفش کنی.

مشکل اسنپ چیه مگه ؟
a normal fedora user

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #18 : 23 مهر 1401، 03:12 ب‌ظ »
مرسی که دقیقا به جواب سوال بنده اشاره کردی ، یه لینک برات میذارم میخوام نظرت رو به صورت کارشناسی در موردش بدونم بازم ممنون
https://itsfoss.com/why-use-opensuse/
خواهش می‌کنم. غیر از مورد ۴ و ۶، اوبونتو این موارد رو حتا بیش‌تر و بهتر از اوپن‌سوزه داره. تنها مشکل اوبونتو اینه که به همراه اسنپ عرضه می‌شه که می‌تونی راحت با این راهنما حذفش کنی.

مشکل اسنپ چیه مگه ؟
نوع طراحی غیر استاندارد  کند کردن سیستم و... برای توضیحات بیشتر توی انجمن جستجو کنید تا دلتون بخواد بحث اسنپ داریم !  :D
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com