انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: میک‌نوت: ابزاری برای ذخیرهٔ گزارش‌ها  (دفعات بازدید: 1590 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عرفان خیراللهی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • KDE - دبیان ناپایدار
    • یک نام دامنه
سلام!

دو سال پیش که داشتم پروژهٔ پایان‌نامه‌ام رو انجام می‌دادم متوجه شدم که لازمه گزارش همهٔ کارهایی که می‌کنم رو بنویسم تا چند ماه بعد بتونم با دیدن همهٔ اون‌ها در یک جا هم موضوعات مختلف رو برای خودم یادآوری کنم و هم بتونم اون‌ها رو بررسی کنم و متوجه اشتباهاتم بشم.
بعدتر هنگامی که یک سرور رو مدیریت می‌کردم هم متوجه این شدم. کارهایی که می‌کردم باید یک جایی ثبت می‌شد. همه‌شون با تاریخ مشخص خودشون.

اولش این کار رو در فایل‌های متنی می‌کردم. اول هر خط تاریخ رو می‌گذاشتم و بعد متنش رو می‌نوشتم ولی کم‌کم دیدم که این روش خیلی جالب نیست. اول این که کند بود. باید هر بار یه فایل رو باز می‌کردم و تاریخ رو کپی می‌کردم و در آخر ذخیره می‌کردم. کارهای تکراری. دوم این که دسترسی بهش آسون نبود. من داشتم در خط فرمان کارم رو می‌کردم و یهو برای نوشتن گزارش باید برنامهٔ دیگری رو باز می‌کردم.
همهٔ این‌ها باعث شد که یک ابزار خط‌فرمان مخصوص نوشتن گزارش‌ها بنویسم و اسمش رو گذاشتم makenote

حالا ابزار به نگارش ۱٬۰ رسیده و الان پایداره و هر کسی می‌تونه خیلی راحت اون رو روی دستگاه خودش نصب و استفاده کنه.
ابزار با پایتون نوشته شده و می‌شه اون رو با مدیربستهٔ پایتون با دستور زیر نصب کرد:
pip install makenote
باهاش خیلی ساده و سریع می‌شه گزارش‌ها رو در دسته‌های مختلف ذخیره کرد. مثلاً من یکی برای گزارش‌های روزمره دارم، یکی دیگه برای چیزهایی که یاد می‌گیرم،‌ یکی برای فیلم‌هایی که می‌بینم و چند تای دیگر.
استفاده ازش هم خیلی آسونه. می‌زنی makenote و بعد یک یا چند خط اون چیزی که می‌خواهی رو می‌نویسی.

خوش‌حال می‌شم برنامه رو نصب و استفاده کنید. می‌تونید به من بازخورد بدهید و پیشنهادهای خودتون رو بگید.

مخزن گیت‌هاب پروژه:
https://github.com/ekm507/makenote
صفحهٔ پروژه در ایندکس بسته‌های پایتون:
https://pypi.org/project/makenote/1.0/
نماگرفتی از این ابزار:
;D گامباره گامباره سننننن‌پای!

آفلاین saleh143

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
سلام ابزار خوب و کاربردی هست
پیشنهاد من اینه که تو ورژن های بعدی قابلیت منو اضافه بشه که با کلیدهای جهت دار بشه گزارش رو انتخاب کرد و یا رنگی شدن دسته‌ها .
و همینطور قابلیت وصل شدن به سرور ابری

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
سلام، جالب و خوب بود. من خودمم همیشه مشکل شما رو داشتم و علاوه بر توضیحاتی که مثلا توی مسیج‌ کامیت‌های پروژه مینویسم، نیازمند کلی نت‌های شلوغ و زیادم که بعدا یادم باشه چیکار کردم و باید از کجا شروع کنم. همیشه یه پوشه Tmp به اسم خود پروژه دارم که چیزهای مختلف توش قرار میدم. برای همین یکم شلوغ میشه محیط‌های کاریم.
پیشنهادی که دارم اینه که یکم برنامه امکاناتش بیشتر بشه تا بشه مثلا فایل و... نیز به نت‌ها اضافه کرد. البته سادگی برنامه حفظ بشه و خواهشا محیط گرافیکی بهش اضافه نشه  ;D
راستیاتش خیلی درگیرم وگرنه دوست داشتم توی توسعه‌ش همراهیتون کنم. شاد و سلامت باشید.