سلام
متاسفانه نمیتونم پیدا کنم پاسخی در این زمینه.
در فروم های دیگه هم پرسیدم اما پاسخ های کاملی بدست نیاوردم
بعضی ها اشاره کردن به نبود محیط گرافیکی که مانع از اجرایی کردن نرم افزار و همینطور فعال سازی و کار با نرم افزار در این قسمت می شود.
ببخشید من نمی خواهم سیستم عامل هارو که ساختار و عملیاتشان متفاوت هستش رو به هم ربط بدهم
اما می خواستم ذهنیتم اینطوری بیان کنم که زمانی که رمز ورود کاربر در ویندوز فراموش می شود می توانیم با روش هایی ترمینال را در محیط قبل از ورود کاربر فعالسازی و استفاده کنیم.
من دنبال روش هایی هم رفتم اما پاسخی داده نشد
مثلا با خودم گفتم شاید بشود از مسیر سرویس ها برای این کار استفاده کرد
و همینطور با رفتن در مد بدون گرافیک از طریق زدن کلیدهای ترکیبی در زمانی که در محیط گرافیکی هستم برنامه ای رو اجراکنم مثل مدیا پلیر و...
اما پاسخ خطایی دریافت کردم براساس نیاز به سرویس های گرافیکی و چند سرویس مدیریتی دیگه
با خودم گفتم شاید بااستفاده از ترمینالی که وابستگی به این سرویس ها نداشته باشه بتوانم انجام اش بدم
اما تنها این مسئله نیستش بلکه درصدی هم بشود بازهم امکان این هستش که سرویس هایی برای انجام دادن و فرمان دادن در محیط ترمینال بارگذاری و فراخوانده نشده باشد .
می خواستم بدونم دوستان آیا راه منطقی وجود دارد؟
این موضوع همیشه مطرح شده که زمان بوت سیستم عامل خیلی سرویس ها قابل بارگذاری هستند برای انجام وظایفی
خب چرا قادر نیستم سرویس هایی که نرم افزار نیاز به فعالسازیشون دارد را قبل از محیط کاربر فعال کنم ؟؟؟