انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بوکمارک کردن دستورات در ترمینال  (دفعات بازدید: 589 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
پاسخ : بوکمارک کردن دستورات در ترمینال
« پاسخ #15 : 06 مهر 1401، 01:15 ب‌ظ »
اتفاقا کاملا بجاس!
تا یه حدی ولی نه اینقدر زیاد ... گیت هاب منبع فوق العاده و امنیه.
آخه دوست عزیز این چه منطقیه، من الان یه برنامه مخرب درست می‌کنم و در قالب یه برنامه کاربردی توی همین‌جا قرارش میدم، بعد شما تندی میری نصب می‌کنی میگی نه گیت‌هاب امنه :|

اتفاقا چند وقت پیش یه اسکریپت پایتون برای تغییر کیبورد استاندارد لینوکس به ویندوزی نوشته بودم، داخل گیت‌هابم قرارش دادم و برای یه بنده خدایی توی همین انجمن فرستادم. بعد دوستان دیگه گفتن که من ناخواسته فایل سیمبل اصلی تغییر می‌دادم و این مشکل‌ساز می‌شد. الان مثلا کسی که زارتی برنامه منو روی سیستمش اجرا کرده هیچ مشکلی پیدا نمی‌کنه چون توی گیت‌هاب بوده  ;D عجبا!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 06 مهر 1401، 02:19 ب‌ظ »
اینقدر حساسیت به نبودن یه پکیج تو مخازن واقعا زیاده رویه ..
اتفاقاً شرط عقله!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #17 : 06 مهر 1401، 05:45 ب‌ظ »
کسی اگر معتقده مخازن فلان توزیع ‎۱۰۰٪ امنه، یعنی خودش اینطور تصمیم گرفته که فقط به توسعه‌دهنده‌های همون یه دونه توزیع «اعتماد» کنه. اینجا فقط بحث اینه که به کی و کجا اعتماد داشته باشیم. به هر حال همه‌ی این نرم‌افزارها رو یه سری انسان دارن توسعه میدن.
از بحث امنیت که بگذریم تنها حرفی که همیشه می‌تونه درست باشه اینه که نصب کردن نرم‌افزار از بیرون از مخازن می‌تونه باعث ناهماهنگی و پیدا شدن باگ بشه.
در کل وقتی یه سیستم‌عامل باز و آزاد داریم، به نظرم خوبه که از اینکه دستمون بازه حداکثر استفاده رو ببریم و توی بحث اعتماد کردن، به یه حدی از سختگیری رضایت بدیم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #18 : 06 مهر 1401، 09:47 ب‌ظ »
امن مطلق وجود نداره گیت هاب میتونه پروژه مخرب داشته باشه وقتی امن بودن رو رد می کنیم هم نمیگیم بدون رد خور همه پروژه ها نا امنه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #19 : 06 مهر 1401، 11:57 ب‌ظ »
تا یه حدی ولی نه اینقدر زیاد ... گیت هاب منبع فوق العاده و امنیه.
منظورتون از "امن" چی هست؟
شاید یه چیزی روی گیتهاب، یه برنامه واقعا امنی باشه از این نظر که نمیشه راحت بهش نفوذ کرد و آسیب‌پذیری امنیتی هم نداره.
ولی ممکنه روی سیستم شما کاری انجام بده که زیاد با اهداف شما سازگار نیست. یا اینکه کاری که انجام میده، با توزیع شما سازگار نیست و در بروزرسانی‌های آینده به مشکل می‌خورید.
این راهنما رو ببینید.

معمولا بهتره نرم‌افزار‌های خارج از مخازن رو داخل هوم خود کاربر نصب کرد تا اگه مشکلی پیش اومد، به کل سیستم سرایت نکنه.
میدونید که زکات علم نشر آن است