انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: باز کردن پوشه روت  (دفعات بازدید: 495 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahmad1382

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
باز کردن پوشه روت
« : 24 آبان 1401، 07:54 ب‌ظ »
سلام
من برای اولین بار امروز اولونتو رو نصب کردم قبلش ویندوز ۷ داشتم. من چند تا درایو داشتم که که بعد از نصب اوبونتو ناپدید شدن گویا توی ابونتو دیگه درایو نداریم و همه فایل ها تو یک پوشه به اسم روت میرن.
خب من الان میخوام وارد پوشه روت بشم ولی ارور دسترسی میده. لطفا کمک کنید بتونم فایل هامو بردارم دوباره برگردم به همون ویندوز😅
اینم بگم اوبنتو نسخه جدید نیست و نسخه ۱۳ هست پس اکه داهکاری دارید لطفا با در نظر گرفتن نسخه ۱۳ بگید.

تو ترمینال هم یه سری کارا کردم مثلا روت رو فعال کردم و رمز  گذاشتم و اینا ولی بازم تا حالا اوبنتو کار نکردم بلد نیستم.

لطفا راهنمایی کنید🙏

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : باز کردن پوشه روت
« پاسخ #1 : 24 آبان 1401، 09:21 ب‌ظ »
آخه چه فکریش کردی که رفتی اوبونتو ۱۳ نصب کردی؟ برو دبیان ناپایدار با میز کار  xfce نصب کن هم سریعه هم زیبا. در موقع پارتیشن بندی erase disk رو زدی؟
https://askubuntu.com/questions/890729/this-location-could-not-be-displayed-you-do-not-have-the-permissions-necessary
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #2 : 28 آبان 1401، 07:40 ب‌ظ »
فکر کنم زدید کل پارتیشن‌ها رو پاک کردید.
دایرکتوری (همون پوشه) روت، با علامت / نمایش داده میشه و تقریبا همیشه، همه کاربر‌ها می‌تونند اون رو بخونند.
احتمالا اون چیزی که الان می‌خواهید برید داخلش، خانه کاربر روت هست. معمولا به غیر از خود کاربر روت و کاربر‌هایی که عضو گروه root هستند، بقیه نمی‌تونند به خانه روت دسترسی پیدل کنند.

یه ترمینال باز کنید، این دستورات رو بزنید و خروجی اونها رو قرار بدید تا ببینیم چه پارتیشن‌هایی دارید. این دستورات کار خاصی انجام نمیدن. فقط یه سری اطلاعات نمایش میدن.
sudo fdisk -l
lsblk

موقع فرستادن خروجی دستورات و اینجور چیز‌ها توی انجمن، از تگ کد استفاده کنید‌ تا متن مورد نظر درست نمایش داده بشه.
برای اینکار، موقع نوشتن، از بین دکمه‌های بالا اونی که علامت # داره رو بزنید تا یه تگ کد داخل نوشته شما قرار بگیره. متن مورد نظر رو بین این تگ بنویسید.
از قابلیت پیش‌نمایش استفاده کنید تا ببینید ارسال شما تقریبا چجوری قراره برای بقیه نمایش داده بشه.

برای کپی متن توی ترمینال، از ctrl + shift + v استفاده کنید.
برای کپی متن از ترمینال، اول متن رو انتخاب کنید و بعد ctrl + shift + c رو بزنید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 02 آذر 1401، 02:23 ب‌ظ »
سلام
من برای اولین بار امروز اولونتو رو نصب کردم قبلش ویندوز ۷ داشتم. من چند تا درایو داشتم که که بعد از نصب اوبونتو ناپدید شدن گویا توی ابونتو دیگه درایو نداریم و همه فایل ها تو یک پوشه به اسم روت میرن.
خب من الان میخوام وارد پوشه روت بشم ولی ارور دسترسی میده. لطفا کمک کنید بتونم فایل هامو بردارم دوباره برگردم به همون ویندوز😅
اینم بگم اوبنتو نسخه جدید نیست و نسخه ۱۳ هست پس اکه داهکاری دارید لطفا با در نظر گرفتن نسخه ۱۳ بگید.

تو ترمینال هم یه سری کارا کردم مثلا روت رو فعال کردم و رمز  گذاشتم و اینا ولی بازم تا حالا اوبنتو کار نکردم بلد نیستم.

لطفا راهنمایی کنید🙏
ریشهٔ سامانه پرونده (root) با شاخهٔ root متفاوته.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن