انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در کلاینت qBittorrent  (دفعات بازدید: 964 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
مشکل در کلاینت qBittorrent
« : 25 آبان 1401، 04:57 ق‌ظ »
سلام عزیزان
من کاربر ویندوز هستم ولی دیدم اینجا احتمالا سریعتر و جامع تر به پاسخ سوالم میرسم گفتم اینجا بپرسم ممنون میشم اگر پاسخ بدید.
وقتی با همراه اول از کلاینت qBittorrent استفاده میکنم علامت کانکشن سبز میشه ولی سرعت دانلود و اپلود خیلی نوسان داره. به نوعی به سختی از سیدها دانلود میکنه. مثلا تورنتی 15 تا سید داره به 7-8 تاش وصل میشه ولی فقط از یکی دو تا دانلود میکنه و سرعت شون هم کامل نیست.
از مهر اینجوری شد. الان میخوام ببینم مشکل از پورت هست (چون چراغ کانکشن سبز هست یعنی OK هست) چون پورتها رو هم بارها تغییر دادم یا بخاطر خرابکاری هست که روی پروتکل TCP انجام میدن؟ (چون تو تنظیمات کانکشن کلاینت TCP و UTP هست).
راه حلی برای این مشکل (مثلا استفاده از وی/پی ان) هست؟
ویندوز 11 22H1
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : مشکل در کلاینت qBittorrent
« پاسخ #1 : 26 آبان 1401، 12:09 ق‌ظ »
سلام، نمیدونم چطور حل میشه، و سوالات ویندوز اینجا جواب داده نمیشه،‌ ولی  چون qBittorrent آزاده مشکلی نیست، ممکنه طبیعی باشه الانا خیلی نتا با هم دیگه فرق دارن..، با همراه اول منم چیزایی دیدم اینطوری نوسانی باشن، برای مثال تور درجا وصل میشه ولی یهو ۱۰ ثانیه قطع میشه باید دوباره وصلش کنی..! و اگه فیلتر شکنی با سرعت خوب وصل بشه فکر میکنم میتونه سرعت بهتر کنه

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
« پاسخ #2 : 26 آبان 1401، 06:03 ق‌ظ »
سلام
۱.یه نکته ای رو خواستم بگم در این انجمن درباره نرم افزار های آزاد و نهایتا متن باز صحبت میکنیم نه انحصاری.ویندوز انحصاریه ولی خب چون نرم افزار شما آزاده میشه کمکی کرد.
۲.اول پورت های ۱ تا ۱۰۰۰ رو معمولا روش مشکل ایجاد میکنن
 اگر پورت شما اینه پورتو به یه پورت باز تغییر بدین ممکن هم هست پورت شما بسته باشه برای چک کردنش از ابزار    open port check tool استفاده کنید.
۲.اینترنت شما چیه؟
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 26 آبان 1401، 08:11 ق‌ظ »
سلام
۱.یه نکته ای رو خواستم بگم در این انجمن درباره نرم افزار های آزاد و نهایتا متن باز صحبت میکنیم نه انحصاری.ویندوز انحصاریه ولی خب چون نرم افزار شما آزاده میشه کمکی کرد.
۲.اول پورت های ۱ تا ۱۰۰۰ رو معمولا روش مشکل ایجاد میکنن
 اگر پورت شما اینه پورتو به یه پورت باز تغییر بدین ممکن هم هست پورت شما بسته باشه برای چک کردنش از ابزار    open port check tool استفاده کنید.
۲.اینترنت شما چیه؟

اتفاقا چون کراس پلتفرم هست برای همین پرسیدم، البته به اوپن سورس بودنش توجه نکرده بودم.
1.پورتهای تورنت معمولا باید بالای 5000 باشه ولی من هر پورتی رو تست کردم. پورتهای 20، 22، 80، 443، 1080، 8080 و پورتهای رندوم بالا.
2. با همراه اول این مشکل هست ولی چون شبانه هست دیگه اون موقع تصور میکردم اختلالات رو تموم کرده باشن ساعت 1-2 شب.
قشنگ مشخصه نمیتونه با سیدها ارتباط پایدار بگیره. همین الان یک تورنت با 60-70 سید گذاشتم کلا از سه تاش دانلود میکرد که از یکی با سرعت خوب میگرفت که اون یکی هم بعد چند دقیقه پرید سرعت اومد روی چند کیلو. نزدیک 10 تایی هم بود سید که سرعت دانلود صفر بود.
از اونجایی که وی پی-- ان ها از کار افتادن و بسیاریشون روی پروتکل TCP UDP بودند احتمال داره چون پروتکل کانکشن این برنامه هم TCP UTP هست بخاطر اون دچار مشکل شده باشه؟ خلاصه ببخشید اگر یکوقت مطالبی که متوجه شدم و میگم اشتباه هست از این ور اون ور یاد گرفتم نه اصولی.

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
« پاسخ #4 : 26 آبان 1401، 05:30 ب‌ظ »
پورت ها معمولا همیشه اوضاعشون تو اینترنت همراه خراب تر از ثابت بوده حتی قبل از این اتفاقات هم بسیاری از پورت ها بسته بود و کار نمی‌کرد تو اینترنت همراه.
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 28 آبان 1401، 12:41 ق‌ظ »
پورت ها معمولا همیشه اوضاعشون تو اینترنت همراه خراب تر از ثابت بوده حتی قبل از این اتفاقات هم بسیاری از پورت ها بسته بود و کار نمی‌کرد تو اینترنت همراه.

اتفاقا برای من برعکس بود. مثلا رایتل اصلا کانکشن کلاینت ش سبز نمیشد، ولی همراه اول عالی بود. حتی تا 10 مهر هم خوب بود. من تصور میکنم پروتکل TCP رو که بعضی وی پی ان ها استفاده میکنند رو اختلال میکنن برای همین سرعت و اتصال عجیب شده. اینجا مطرح کردم بیشتر بفهمم. در هر صورت ممنون از راهنمایی هاتون.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 28 آبان 1401، 01:36 ق‌ظ »
اطلاع درستی از شبکه ندارم، ولی فکر کنم تمام اتصالات شبکه یا tcp انجام میشه یا udp پس خیلی نگاه کلی هست بگیم روی  tcp اختلال میندازن، خیلی چیزا از tcp استفاده میکنن که بخش کمیش فیلتر شکن هست، منظورم این نیست روی فیلتر شکن ها اختلال نمیندازن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 02 آذر 1401، 02:22 ب‌ظ »
همراه اول اینترنت نداره و آی‌پی شما روش واقعی نیست. کل شبکهٔ همراه اول، چند تا NAT است و ممکنه در یک زمان، تعداد زیادی از دستگاه‌های همراه، یک آی‌پی واقعی مشترک داشته باشن که این کار، تورنت رو با مشکل مواجه می‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 03 آذر 1401، 04:30 ق‌ظ »
حاشیه: مرتبط هست به وصل شدن همراه اول به تور ولی کار نکردنش؟(اگه کار کنه خیلی قطع و وصل میشه و عملا غیر کاربرد هست) پس چرا بقیه چیزا بجز فیلتر شکن مشکل نمیخورن :-k(نیازمند کامل شدن درک  شبکه ها جادی)
ویرایش: امیدوارم بقیه ارائه دهندگان اینکارو نکنن.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 04 آذر 1401، 11:12 ق‌ظ »
بله. شما در هر صورت به تورنت وصل می‌شید، ولی ارتباط موثری ندارید. ممکنه هر از گاهی یه مقدار کوچیکی هم بارگیری داشته باشید حتا.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aramrahgozar

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 06 آذر 1401، 06:06 ب‌ظ »
همراه اول اینترنت نداره و آی‌پی شما روش واقعی نیست. کل شبکهٔ همراه اول، چند تا NAT است و ممکنه در یک زمان، تعداد زیادی از دستگاه‌های همراه، یک آی‌پی واقعی مشترک داشته باشن که این کار، تورنت رو با مشکل مواجه می‌کنه.
جدیدا این اتفاق افتاده تا قبل از 10-15 مهر بدون مشکل کار میکرد پس این مساله ای که شما میفرمایید نمیتونه دلیلش باشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 07 آذر 1401، 12:24 ب‌ظ »
تورنت روی همراه اول هیچ‌وقت «بدون مشکل» کار نمی‌کرد. حتا دو سه سال پیش هم با سرعت کم کار می‌کرد و گره‌های کمی رو پیدا می‌کرد. ولی خب در ماه گذشته دیوار آتش‌های sophos رو به زیرساخت اضافه کردن که بهشون امکان جنایت‌های جدیدی مثل انسداد در لایهٔ ۷ رو هم می‌ده!