سلام
۱.یه نکته ای رو خواستم بگم در این انجمن درباره نرم افزار های آزاد و نهایتا متن باز صحبت میکنیم نه انحصاری.ویندوز انحصاریه ولی خب چون نرم افزار شما آزاده میشه کمکی کرد.
۲.اول پورت های ۱ تا ۱۰۰۰ رو معمولا روش مشکل ایجاد میکنن
اگر پورت شما اینه پورتو به یه پورت باز تغییر بدین ممکن هم هست پورت شما بسته باشه برای چک کردنش از ابزار open port check tool استفاده کنید.
۲.اینترنت شما چیه؟
اتفاقا چون کراس پلتفرم هست برای همین پرسیدم، البته به اوپن سورس بودنش توجه نکرده بودم.
1.پورتهای تورنت معمولا باید بالای 5000 باشه ولی من هر پورتی رو تست کردم. پورتهای 20، 22، 80، 443، 1080، 8080 و پورتهای رندوم بالا.
2. با همراه اول این مشکل هست ولی چون شبانه هست دیگه اون موقع تصور میکردم اختلالات رو تموم کرده باشن ساعت 1-2 شب.
قشنگ مشخصه نمیتونه با سیدها ارتباط پایدار بگیره. همین الان یک تورنت با 60-70 سید گذاشتم کلا از سه تاش دانلود میکرد که از یکی با سرعت خوب میگرفت که اون یکی هم بعد چند دقیقه پرید سرعت اومد روی چند کیلو. نزدیک 10 تایی هم بود سید که سرعت دانلود صفر بود.
از اونجایی که وی پی-- ان ها از کار افتادن و بسیاریشون روی پروتکل TCP UDP بودند احتمال داره چون پروتکل کانکشن این برنامه هم TCP UTP هست بخاطر اون دچار مشکل شده باشه؟ خلاصه ببخشید اگر یکوقت مطالبی که متوجه شدم و میگم اشتباه هست از این ور اون ور یاد گرفتم نه اصولی.