انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نشان دادن محل فایل صوتی در حال پخش بصورت های لایت شده در فایل منیجر  (دفعات بازدید: 300 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
فرض کنید در یک پوشه ای، مثلاً صد فایل صوتی دارید و همگی آن‌ها ر ا انتخاب کرده‌اید و بوسیله یکی از   media player ها به آنها گوش می‌دهید، از یکی از آهنگ‌ها خوشتان آمده است و می‌خواهید محل آن فایل در فایل منیجر بصورت های لایت شده برای شما نشان داده شود.
 مثلاً من از  Parole Media Player  استفاده می‌کنم، وقتی که   Open Containing Folder را می‌زنم فقط پوشه مربوطه در فایل منیجر باز می‌شود ولی هیچ فایلی بصورت های لایت شده نیست که من بدانم آن فایل است.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2648
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
اتفاقا  این ویژگی هایلایت کردن در آخرین  نسخه xfce که میشه ۴.۱۸   اضافه شده. ولی بعید بدونم از xfce استفاده  کنی. بنظرم میشه به اول اون آهنه یک کلمه ای مثل _star یا حتی _high اضافه کرد و بعدش با pattern matching اونو پیدا کنی.
ویرایش: اگه از پارول استفاده میکنی پس احتمالا از xfce استفاده میکنی
https://alexxcons.github.io/blogpost_8.html
« آخرین ویرایش: 02 دی 1401، 07:39 ب‌ظ توسط درود بر امپراتوری بریتانیا کبیر »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
از میزکار استفاده نمی کنم. فرقی نمیکند اگر   media player  دیگری بتواند مشکلم را حل کند، می‌توانم آنرا نصب کنم.
ولی در این قضیه نمی‌دانم این مطلب به  media player ربط دارد یا به فایل منیجر یا به میزکار ؟!

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2648
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
مدیا پلیرا اکثرا یک لیست فوریت دارند. تو اینترنت  بزن add music
to favorite list in softwarename
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
گوش گردن به آهنگ، فرایندی مجزا از مدیریت پرونده است. در موقع پخش آهنگ شما با مفهوم سیاههٔ پخش روبه‌رو هستید که بیش‌تر پخش‌کننده‌ها، آهنگ مربوطه رو اون‌جا پررنگ می‌کنن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن