انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کانکت نشدن دبیان به وایفای (مهم!)  (دفعات بازدید: 484 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
سلام
دبیان به وایفای کانکت نمیشه! تو gdm وایفای رو شناسایی میکنه اما کانکت نمیشه  ](*,) ](*,)
تو lxqt هم که کلا appletش نیست!
جی کار کنم؟
تا الانم آپدیت دبیانو با usb tethering گوشیم انجام دادم!
« آخرین ویرایش: 09 دی 1401، 10:04 ق‌ظ توسط ɴɪᴍᴀ ғᴀɴɴɪᴀsʟ »

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
پاسخ : کانکت نشدن دبیان به وایفای (مهم!)
« پاسخ #1 : 09 دی 1401، 10:36 ق‌ظ »
خب با این و یه ریستارت حل شد:

sudo usermod -G netdev -a yourusername

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #2 : 09 دی 1401، 02:44 ب‌ظ »
یکم عجیبه. معمولا کاربر‌های جدید که ساخته میشن، به طور پیش‌فرض عضو گروه netdev هم هستند.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین vegetarian

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 405
  • سیستم عامل : ننه اوبونتو
« پاسخ #3 : 09 دی 1401، 02:49 ب‌ظ »
راستشو بخوای کلا بهتره کمتر از wifi استفاده کنی چون روشهای هک وای فای اونقدر زیاد شده که هر کسی میتونه (مثلا همسایه ها) هکت کنه در ضمن هر چی کمتر سیگنال اضافی تو محیط خونه باشه برا سلامتی هم بهتره با همون کابل لن یا usb وصل کنی خیلی بهتره
دوره lpic1 آقای پیمان هوشمندی راد برای علاقه مندان به لینوکس (مجانی):
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=152339.0

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #4 : 09 دی 1401، 05:10 ب‌ظ »
راستشو بخوای کلا بهتره کمتر از wifi استفاده کنی چون روشهای هک وای فای اونقدر زیاد شده که هر کسی میتونه (مثلا همسایه ها) هکت کنه در ضمن هر چی کمتر سیگنال اضافی تو محیط خونه باشه برا سلامتی هم بهتره با همون کابل لن یا usb وصل کنی خیلی بهتره
من که مودم رو روی ای پی های خودمون تنظیم کردم خیلی وقته تا حالا که هک نشده
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #5 : 09 دی 1401، 05:26 ب‌ظ »
من که مودم رو روی ای پی های خودمون تنظیم کردم خیلی وقته تا حالا که هک نشده
منظورتون مک آدرس‌های خودتون دیگه؟ اونم هیچی نداره با یه شنود ساده وقتی هش پسورد شما ضبط میشه، مک شما هم در دسترس هست و خیلی راحت با یه macchanger آدم تغییر میده و وارد میشه.

ولی همینطور که دوستان گفتن زندگیه بالاخره، مشکلی نداره. فقط امنیت کلاینت‌ها فراهم باشه و رمز کامپلکس(بدون نشانی‌های شخصی) هم استفاده شده باشه نگرانی دیگه‌ای نداره.
می‌تونید لاگ‌گیری مودم رو هم روشن کنید که هر از چند گاهی یه چکی بکنید که خیالتون راحت باشه...

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #6 : 09 دی 1401، 10:22 ب‌ظ »
راستشو بخوای کلا بهتره کمتر از wifi استفاده کنی چون روشهای هک وای فای اونقدر زیاد شده که هر کسی میتونه (مثلا همسایه ها) هکت کنه.
اگه از یه پروتکل درست و حسابی (مثل wpa2 یا wpa1) استفاده بشه و رمز پیچیده‌ای هم گذاشته باشید، بدست آوردن رمز خیلی طول می‌کشه. (بیشتر از ۱۰۰۰ سال با سخت‌افزار‌های الان)
مگه اینکه خود پروتکل یا access point آسیب‌پذیری امنیتی داشته باشه و بشه به اون نفوذ کرد.
تا جایی که می‌دونم پروتکل‌های wpa1 و wpa2 آسیب‌پذیری امنیتی خاصی ندارند.

منظورتون مک آدرس‌های خودتون دیگه؟ اونم هیچی نداره با یه شنود ساده وقتی هش پسورد شما ضبط میشه، مک شما هم در دسترس هست و خیلی راحت با یه macchanger آدم تغییر میده و وارد میشه.
قبل از اینکه بخواهد وارد بشه، باید رمز رو از اون هش بدست بیاره. پروتکل‌های wpa1 و wpa2 هم از الگوریتم‌های مثل sha1 و sha256 برای هش گرفتن استفاده می‌کنند که هنوز آسیب‌پذیری خاصی توی اونها پیدا نشده و تنها راه پیدا کردن رمز هش شده، brute force هست.
در نتیجه اگه رمز پیچیده باشه، نمیشه به راحتی اون رو پیدا کرد. خیلی طول می‌کشه.
« آخرین ویرایش: 10 دی 1401، 11:52 ب‌ظ توسط Dragon- »
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #7 : 09 دی 1401، 10:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
قبل از اینکه بخواهد وارد بشه، باید رمز رو از اون هش بدست بیاره. پروتکل‌های wpa1 و wpa2 هم از الگوریتم‌های مثل sha1 و sha256 برای هش گرفتن استفاده می‌کنند که هنوز آسیب‌پذیری خاصی توی اونها پیدا نشده و تنها راه پیدا کردن عبارت رمز شده، brute force هست.
در نتیجه اگه رمز پیچیده باشه، نمیشه به راحتی اون رو پیدا کرد. خیلی طول می‌کشه.
بله دیگه منم عرض کردم پسورد پیچیده باشه مشکلی به وجود نمیاد، اصلا shaها رو هم کنار بزاریم همون md5 که الان دیگه بهش اعتماد نمیشه و استفاده نمی‌کنن هم توی سناریوهای خاص واقعا آسیب‌پذیر نشون داده نه توی همه‌ی موارد، پس در نتیجه همان brute force که فرمودید در اکثر مواقع کارساز است. البته باید در نظر داشت که همون پسورد پیچیده هم اگر بر اساس علایق و مشخصات شخصی فرد ساخته بشه، پسوردلیستی که هکر بعد از مهندسی اجتماعی ایجاد میکنه چندان سنگین هم نمیشه و شاید بعد از مدت زمان معقولی پسورد پیدا بشه. با توجه به سرورهای قدرتمند الان که اصلا ممکن فرد نیاز پیدا نکنه از سخت‌افزار خودش بهره بگیره، یا مثلا توی خیلی موارد میشه به‌ جای استفاده از پسوردلیست‌های مرسوم از هش‌تیبل همون‌ها استفاده بشه تا زمان کمتری صرف بشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 10 دی 1401، 01:25 ب‌ظ »
من مدّتیه رفتم روی wpa3 که دیگه هیچ نگرانی‌ای هم نداشته باشم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن