انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب نشدن درست اپلیکیشن ها با استفاده از flatpak  (دفعات بازدید: 459 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Tinam (azadi nazdike)

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
ورژن اوبونتو ۲۲.۱۰
معماری ۶۴ بیتی
سلام دوستان وقت بخیر. من تازه به اوبونتو مهاجرت کردم و این چندروز با سختی یه چیزایی داره دستگیرم میشه :) من اول از اسنپ میخواستم استفاده کنم برای نصب برنامه ها ولی خیلی مشکل داره با اینکه با سرعت بیشتری دانلود و نصب میکنه به نسبت... خیلی برنامه ها با اشکال نصب میشن توسط اسنپ و درست کار نمیدن !!! حداقل برای من اینطور بوده

فلت پک رو نصب کردم و هر برنامه ای (حتی یه برنامه کم حجم مثل AnyDesk که نسخه ویندوزش مثلا زیر ۱۰ مگابایت بود براش باید چندتا فایل بالای ۳۰۰ مگابایت دانلود کنه!!! در نهایت هم اصلا به خطا میخوره بخاطر پایدار نبودن فیلترنت! راه حل چی هست و شما عزیزان چطوری این مشکلات رو حل میکنید؟ ممنونم پیشاپیش

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2658
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
اصلا نباید از اسنپ و فلتپک نرم‌افزار نصب کنید بجز نرم‌افزار هایی که خودش و  جایگزینش هم در مخزن نیست که همچین  نرم‌افزاری وجود نداره. ؛)
چه نرم‌افزاری میخواید نصب کنید؟
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

• Newbie
  • *
یعنی چی از این دوتا نباید اصلا استفاده کنم.. پس از چی استفاده کنم.... مثلا ی اپلیکیشن میخوام پادکست گیر باشه

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2658
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
اینا حجم بسته هاشون زیاده و سرعتشونم کمه، ناهماهنگی هم دارند‌. باید از apt استفاده کنید.
پادکست گیر چیه؟ مثل Spotify ؟
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
سلام. به انجمن خوش اومدید.

۱.اسنپ سمّیه و خود ما هم به دلایل مختلف ازش استفاده نمی‌کنیم. با این راهنما می‌تونید حذفش کنید.

۲.حجم بالای فلت‌پک، فقط بار اول زیادیه و بعد از اون کمتر میشه. مشکلات فیلترنت هم که بهش مربوط نمیشه. آنی‌دسک هم یک نرم‌افزار انحصاریه، توی مخازن نیست و پیشنهاد به نصبش نمی‌کنیم. ولی اگه توی نصبش اصرار دارید، اینجارو ببینید.

در آخر پیشنهاد می‌کنم نرم‌افزارهارو فقط از مخازن توزیعتون دانلود کنید نه فلت‌پک و اسنپ و از نرم‌افزارهای آزاد استفاده کنید که خیلی اصولی‌تر، امن‌تر و بهتره.

« آخرین ویرایش: 22 دی 1401، 04:30 ب‌ظ توسط behzad1 »

آفلاین seyal

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
سلام
من هم توصیه میکنم نرم افزارها رو از مخازن نصب‌کنید اما برای استفاده از فلت پک میتونید از ترکیب v2ray  و proxychains استفاده کنید به این صورت که ابتدا سرور vmess رو مثلا با برنامه qv2ray اضافه می کنید و بعدش هم عبارت proxychains رو قبل دستور فلت پک قرار بدید
البته تو کانفیگ proxychain باید آدرس پروکسی که باید استفاده کنید رو وارد کنید(جدا از اون سرور vmess هست) مثلا برای نرم افزار qv2ray به طور پیشفرض باید عبارت:
http 127.0.0.1 8889رو آخر فایل کانفیگ مربوط به proxychains قرار بدید و خط socks رو هم کلا پاک کنید.

چیز پیچیده ای نیستش یه چند تا سرچ تو نت و همین انجمن بکنید دستتون میاد.

• Newbie
  • *
سلام
من هم توصیه میکنم نرم افزارها رو از مخازن نصب‌کنید اما برای استفاده از فلت پک میتونید از ترکیب v2ray  و proxychains استفاده کنید به این صورت که ابتدا سرور vmess رو مثلا با برنامه qv2ray اضافه می کنید و بعدش هم عبارت proxychains رو قبل دستور فلت پک قرار بدید
البته تو کانفیگ proxychain باید آدرس پروکسی که باید استفاده کنید رو وارد کنید(جدا از اون سرور vmess هست) مثلا برای نرم افزار qv2ray به طور پیشفرض باید عبارت:
http 127.0.0.1 8889رو آخر فایل کانفیگ مربوط به proxychains قرار بدید و خط socks رو هم کلا پاک کنید.

ممنونم
من الان اخر فایل /etc/proxychains.conf این رو نوشتم... (از qv2ray استفاده میکنم)
http 127.0.0.1 8889
این درسته الان؟ ممنونم از شما

• Newbie
  • *
سلام

الان سرعت دانلود spotify از فلت پک با این دستور

proxychains flatpak install flathub com.spotify.Client

شده ۳۰ الی ۷۰ کیلوبایت :)) با اینکه راحت برای دانلود فایل ها از سایت های فیلتر بهم ۴۰۰ ۵۰۰ کیلوبایت میده...
سرور هم shadowsocks توی v2ray زدم...

آفلاین seyal

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
تو لاگ qv2ray ببینید که اصلا ترافیک فلت پک از اون رد میشه یا نه اگه رد نمیشه یک جای کار مشکل داره
خط socks اخرش رو پاک کردید؟
تو تنظیمات qv2ray نوشته که آدرس پروکسیش چیه که به طور پیشفرض برای من 127.0.0.1 پورت 8889 بود اگه ایین برای شما فرق داره باید در کانفیگ proxychains تغییر ایجاد کنید و اونو قرار بدید
برای این که مطمئن بشید درست تنظیم شده این دستور رو ترمینال وارد کنید باید اسم کشوری که اون vmess روش تنظیم شده و یهش وصلید نمایش داده بشه
proxychains curl ifconfig.co/country

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
من تور رو با proxychains فلت پک استفاده کردم و سرعت بارگیری حدود ۲۰۰ کیلوبایت بود!
پ‌ن: مرورگر تور با پل های اسنو‌فلیک

نقل‌قول
۱.اسنپ سمّیه و خود ما هم به دلایل مختلف ازش استفاده نمی‌کنیم. با این راهنما می‌تونید حذفش کنید.
بجز اینکه واسه هر بسته وابستگی های جدا نگه می‌داره مشکل دیگه‌ای نداره؟
اگه نه خیلی ازش بدم نمیاد!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
سمت سرورش هم انحصاریه.
میدونید که زکات علم نشر آن است