انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تعویض فدورا با نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 326 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mj_badameh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
تعویض فدورا با نصب اوبونتو
« : 13 دی 1401، 06:36 ب‌ظ »
سلام
میخواستم فدورا رو با نصب اوبونتو عوض کنم
اول اوبونتو داشتم بعد رفتم فدورا و الان دوباره میخوام به اوبونتو برگردم😂
مشکلم اینجاست که نمیتونم پارتیشن هوم رو بدون پاک سازی برای اوبونتو انتخاب کنم(یعنی اون ابونتو اول من پارتیشن هوم جدا داشت و اون پارتیشن هوم رو به فدورا دادم الان نمیتونم اون پارتیشن هوم فدورا رو به اوبونتو بدم ) توی قسمت نصب، قسمت انتخاب فضا اون پارتیشن هوم رو دارم ولی نمیتونم بدون حذف کامل انتخابش کنم باید چکار کنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : تعویض فدورا با نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 13 دی 1401، 06:41 ب‌ظ »
یعنی چی نمی‌تونم انتخابش کنم. یه عکس می‌ذاری ازش؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #2 : 27 دی 1401، 06:01 ب‌ظ »
سلام
مشکلم اینجاست که نمیتونم پارتیشن هوم رو بدون پاک سازی برای اوبونتو انتخاب کنم(یعنی اون ابونتو اول من پارتیشن هوم جدا داشت و اون پارتیشن هوم رو به فدورا دادم الان نمیتونم اون پارتیشن هوم فدورا رو به اوبونتو بدم ) توی قسمت نصب، قسمت انتخاب فضا اون پارتیشن هوم رو دارم ولی نمیتونم بدون حذف کامل انتخابش کنم باید چکار کنم؟
وارد تنظیمات بایوس شوید سپس از بخش بوت دیلیت را انتخاب و بعد گزینه ی فدورا را انتخاب کنید تا فلش بوتیبل اوبونتو باز شود.
اگر هم فلش بوتیبل اوبونتو ندارید ابتدا فلش را بوتیبل کنید برای اوبونتو بعد کار های بالا را انجام دهید.

آفلاین moheb2000

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 297
  • Hello, World
    • mebrahimi.ir
« پاسخ #3 : 27 دی 1401، 06:36 ب‌ظ »
سلام

برای آینده هم بدونید یه پارتیشن جدا برای ذخیره دیتا ایجاد کنید. چون فایل های کانفیگ مختلف در پارتیشن هوم قرار میگیرن بین تعویض توزیع ها ممکنه مشکلاتی پیش بیاد
مثلا توی فایل های کانقیگ یه تم برای سیستم انتخاب کردید و چون اون تم توی توزیع جدید به طور پیشفرض نصب نیست ظاهر سیستم یه مقدار به هم بخوره. چیزی نیست که نشه درستش کرد ولی خب آزار و اذیتش بیشتر از سودشه